• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg konusunda bilgisi olanlar bakabilir mi

detii

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2016
245
71
18
Adetime 3 gün kala yani geçen pazartesi beta hcg 157 çıktı ertesi gün salı 281 çıktı sizce normalmi bugünde adet günüm dün bir damla sütlükahve renginde leke gördüm çamaşıtımda bilgisi olanlar yardım edebilir mi

Değerin güzel lekelenmeler için doktora gitmedin mi?

Teşekkür ederim E="deynepnaz, post: 45635901, member: 720527"]Hayırlı olsun canım.Hamilesin.[/QUOTE]
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun :)

hamilesin ama beebğin kalp atışlarını dinleyene kadar bence bunu kımseyle paylaşma eşin dışında....lekelenmeni doktora soylemelisin...

gözün aydın hamilesin. lekelenmeden korkma. o bende de olmuştu. gene de dr.a söyle ama :)

Çok teşekkür ederim İnşallah kötü birşey çıkmaz OTE="limon_agaci, post: 45636124, member: 346977"]gözün aydın hamilesin. lekelenmeden korkma. o bende de olmuştu. gene de dr.a söyle ama :)[/QUOTE]
İnş

Bu değer katlayarak gitmeli, mutlaka ultrasonda baktır, doktor keseyi görmeli canım. Ben kötü şeyler yaşadım 1 kez, onun için gebeliğin başında çok tedbirli olunması gerektiğini anladın. Aman hemen dr git. Gerekirse vajinal ultrasonda baksın. Keseyi görsün mutlaka.

Bu değer katlayarak gitmeli, mutlaka ultrasonda baktır, doktor keseyi görmeli canım. Ben kötü şeyler yaşadım 1 kez, onun için gebeliğin başında çok tedbirli olunması gerektiğini anladın. Aman hemen dr git. Gerekirse vajinal ultrasonda baksın. Keseyi görsün mutlaka.
Lekelenmemi vardı sizde

Ben de adet olmayı bekliyordum çok az lekelenme oldu hala adet olcam diye bir hafta bekledim hcg fırlamıştı ve çok güzel bir hamilelikti kısaca o tutunma kanamasıdır büyük ihtimalle. hayırlı olsun

Lekelenmemi vardı sizde

Evet ama benim başka yolunda gitmeyen şeylerim de vardı, lekelenme tek başına olumsuzluk işareti değil. Lekelenme yaşayan 2 arkadaşımın hamilelikleri gayet sağlıklı ilerledi ve doğurdular. Korkutmasız söylediklerim sizi onun için söylüyorum ama doktorunuza gitmeyi de ihmal etmeyin

selam gozünüz aydın..
beta degerinin değişiklik göstermesi döllenme zamanıyla alakalı biraz..benım adet 5 gün gectıgınde degerim 16,32 idi..
sizin degerinize geldıgım zamanlarda hemen hemen 8 haftalık hamıleydım ve kalp atışı alınabılıyordu..
doktora gittiginzde 8 haftalık cıvarında cıkarsanız yüksek ihtimal kalp atışlarını duyarsınız bebeğinizin:)hayırlı ugurlu olsun
lekelenmede bırcok bayanda oluyor yerleşme kanaması olabılır

Back