Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son ikisi arasında yüzde 65’lik bir artış yokGayet iyi artış %65 yeterli
Çok korkuyorum dün gecedendir en az yüzde 66 artmalı diyorlar benimki yüzde kırk artmış 46 saat 45 dakika var iki test arasındaNormal artmış canım kendini korkutma
Korkutmayın kendınızı ille birebir tutacak die bisey yokki sonuçta yeterli artış var .Son ikisi arasında yüzde 65’lik bir artış yok
Yetersiz sandığım için korktum çok rahatlattınız beni çok teşekkür ederim dündendir ağlıyordumKorkutmayın kendınızı ille birebir tutacak die bisey yokki sonuçta yeterli artış var .
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Kadın doğumda muayene olabilir miyim şimdi yoksa 1500’ü geçmesini mi beklemeliyim kan testinde
3000 i gecmesını bekleyın . Sürekli kan vermeyin son adetin ilk gününden hesaplayın 6, hafta gidin doktor aKadın doğumda muayene olabilir miyim şimdi yoksa 1500’ü geçmesini mi beklemeliyim kan testinde
Dün ağır bir şeyler kaldırdım boşluğuma geldi nugünde kahverengimsi kan gibi akıntı oldu hamiletsem 18 gün oldu normal miNormal artmış tam 2kati artmasına gerke yok yüzde atmışta yeterli, gitseniz doktora gormeyecek 3000civarinda gitseniz keseyi görecek, bebek için daha çok yükselmesi gerekiyor, hayırlısıyla gelişir inşallah![]()
Hamşlelipimin ya 18 ya da 19’uncu günü kahverengi akıntı gelmişti önceden azıcık şimdi kan gibi geldi çok korktum3000 i gecmesını bekleyın . Sürekli kan vermeyin son adetin ilk gününden hesaplayın 6, hafta gidin doktor a
kırmızı yoğun kanama olmadıkça korkmayın ama bi gidin doktoraHamşlelipimin ya 18 ya da 19’uncu günü kahverengi akıntı gelmişti önceden azıcık şimdi kan gibi geldi çok korktum
Özür dileyerek atıyorum üçüncü silişimde böyleydi ilk ikisinde daha koyuydukırmızı yoğun kanama olmadıkça korkmayın ama bi gidin doktora
Baktın mı ya ben direkt kaydirdim, anladım ne geleceğiniLekelenme değil o enfeksiyon akıntısı doktora gidin fotoğrafı da yorumdan silin .
Direk bildirime girince şaaak die açıldıBaktın mı ya ben direkt kaydirdim, anladım ne geleceğini![]()