Beta hcg kaç günde çıkar

Mervedes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2017
1.789
2.033
133
29
Arkadaşlar cuma günü ameliyat olcam. Histeroskopi. Ben dün ilişkye girdim. Dün adetiö btti sabahtan. Acaba hamile kalır mıyım ya. Olursa histereskopide düşer mi. Kanda yarın çıkar mı ya

Yarım günde yumurta olgunlasacak, döllenme gerceklesecek, bebek rahime tutunacak.. Olabilir mi sizce :işsiz:
Olsaydı her gün gebelik testi yapardık.

Geçmiş olsun bu arada. Acil şifalar.

Yarım günde yumurta olgunlasacak, döllenme gerceklesecek, bebek rahime tutunacak.. Olabilir mi sizce :işsiz:
Olsaydı her gün gebelik testi yapardık.

Geçmiş olsun bu arada. Acil şifalar.
Ne biliyim be canısı. Olmadı yıllardr. Olacagı tutarsa diye sordm.
:(

Ne biliyim be canısı. Olmadı yıllardr. Olacagı tutarsa diye sordm.
:KK43:
Stres yapmayın, bu kadar kısa zamanda gebelik mümkün değil. Ama inşallah en hayırlı zamanda olur da kavusursunuz yavrunuza :anne:
Histereskopiniz tam olarak ne için yapılacak? Neyden şüpheleniliyor?

Arkadaşlar cuma günü ameliyat olcam. Histeroskopi. Ben dün ilişkye girdim. Dün adetiö btti sabahtan. Acaba hamile kalır mıyım ya. Olursa histereskopide düşer mi. Kanda yarın çıkar mı ya
Histeroskopinin adet tarihinden itibaren 10 gün içinde yapılmasının nedeni gebelik ihtimalini engellemektir. Rahat olun öyle bir ihtimal Yok. Olsa zaten doktor uyarırdı ilişkiye girmeyin diye

Stres yapmayın, bu kadar kısa zamanda gebelik mümkün değil. Ama inşallah en hayırlı zamanda olur da kavusursunuz yavrunuza :anne:
Histereskopiniz tam olarak ne için yapılacak? Neyden şüpheleniliyor?
Rahim boşluğu mu rahim mi ne dar o genişletlcekmiş. Bide perde var cnm.
İnşallah güzelm. İbşallah olur

Histeroskopinin adet tarihinden itibaren 10 gün içinde yapılmasının nedeni gebelik ihtimalini engellemektir. Rahat olun öyle bir ihtimal Yok. Olsa zaten doktor uyarırdı ilişkiye girmeyin diye
Ay sağol cnm bnm. ALLAH RAZI OLSUN.

Back