- 6 Ağustos 2007
- 39
- 0
- 46
herkese merhabalar.. kısaca son bir ayımı anlatarak sizlere kendimi tanıtmak istiyorum.. geçen ay dünyada en çok istediğimiz şeyi yapmak için beklememize gerek yok diye düşünüp bebek yapmaya karar verdik.. adet bitince hemen çalışmaya başladık :1rolleyes: fakat daha 3. günde bende problemler olmaya başladı.. doktorum daha önceden de belirtilerini yasadığım vajinal siğillerimin büyüdüğünü biyopsi yapmamız gerektiğini söyledi.. korunmadığımı bildiği içinde her ihtimale karşı 2 kere anestezi vermemek için hem biyopsi hem de uzun bir yakma işlemi yaptı.. şu anda hala yaralarım var.. doğal olarak bebek çalışmaları rafa kalktı.. fakat başta korunmadığım 3 günden şüphelendim ve dayanamayıp dün kan testi yaptırdım.. (adetime 3 gün var) 3.1 çıktı değerim.. negatif dediler.. (ben biraz da utandığımdan 2 gün gecikti demiştim adetim için :çok üzgünüm: )
dün geceyeni siğiller çıktığını farkettim daha yakılanlar bile iyileşmeden.. yarın doktora gidiyorum..
asıl sorunum ise bugün internette gördüğüm hcg değerleri;
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
benim dün yaptırdığım kan testinde 3.1 çıkmıştı.. ve bugün farkettiğim ben 4. haftanın başında yaptım o testi.. ve şimdi de acaba mı demeye başladım...
napsam test yaptırsam mı tekrar? off ya aklım karmakarışık... :uhm:
dün geceyeni siğiller çıktığını farkettim daha yakılanlar bile iyileşmeden.. yarın doktora gidiyorum..
asıl sorunum ise bugün internette gördüğüm hcg değerleri;
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
benim dün yaptırdığım kan testinde 3.1 çıkmıştı.. ve bugün farkettiğim ben 4. haftanın başında yaptım o testi.. ve şimdi de acaba mı demeye başladım...
napsam test yaptırsam mı tekrar? off ya aklım karmakarışık... :uhm: