gayet guzel sonucun.merak etme 2 gun ıcınde 2 ye katlanacaktır degerın.ben bu sıtede o kadar dusuk degerlerle gebe kalanları gordum.senın kı gayet ıdeal
cnm hayırli olsun değerin çok guzel allah tamamña erdirsin skıntı yapma cnmarkadaşlar ben durumumu şöyle açıklıyayım sizlere;
adetimden 4 gün geçmişti eczaneden aldığım testi yaptım 2.çizgi açık kırmızıydı dün doktora gittim kan tahlili yaptım HCG DEĞERİM 224 çıktı doktor gebelik başlamış ama gebeliğin devam ediyor denmesi için HCG DEĞERLERİNİN 500 olması gerekiyormuş cuma günü tekrar gel tekrar test yapalım dedi içim hiç rahat değil nasıl yükseltirim ben bu değerleri?
cnm hayırli olsun değerin çok guzel allah tamamña erdirsin skıntı yapma cnm
arkadaşlar ben durumumu şöyle açıklıyayım sizlere;
adetimden 4 gün geçmişti eczaneden aldığım testi yaptım 2.çizgi açık kırmızıydı dün doktora gittim kan tahlili yaptım HCG DEĞERİM 224 çıktı doktor gebelik başlamış ama gebeliğin devam ediyor denmesi için HCG DEĞERLERİNİN 500 olması gerekiyormuş cuma günü tekrar gel tekrar test yapalım dedi içim hiç rahat değil nasıl yükseltirim ben bu değerleri?
cnm degerin dusuk degil bence merak etme ikiye katlar yarina kadar. yukseltmek icin senin elinden bisey gelmez bu arad
anladım cnm sağol yarına kadar dualarınızı bekliyorum
Merhaba arkadaşlar...
Gebelikten şüphelenip adetim gelmeden idrar testi yaptım evde, önce bişey çıkmadı, yani ikinci çizgi, sonra saatlerden sonra koyduğum yere gidip baktığımda gayet belirgin ama birinci çizgi kadar keskin olmayan ikinci çizgiyi gördüm, bu tip durumlarda kesin gebelik diyorlar, yani silikte çıksa öyle, çünkü o çizgi beta hcg hariç başka hormondan etkilenmiyormuş. Ancak 2 gün sonra kan tahlili yaptırdığımda değerim 0,01 çıktı, yani gebelik yok. yani gebeysem ve oluşmadan bittiyse değerler bu kadar çabuk düşer mi, yoksa saatler sonra ikinci çizgi çıktı diye geçersizmiydi test...???
şimdiden teşekkürler...
Merhaba arkadaşlar...
Gebelikten şüphelenip adetim gelmeden idrar testi yaptım evde, önce bişey çıkmadı, yani ikinci çizgi, sonra saatlerden sonra koyduğum yere gidip baktığımda gayet belirgin ama birinci çizgi kadar keskin olmayan ikinci çizgiyi gördüm, bu tip durumlarda kesin gebelik diyorlar, yani silikte çıksa öyle, çünkü o çizgi beta hcg hariç başka hormondan etkilenmiyormuş. Ancak 2 gün sonra kan tahlili yaptırdığımda değerim 0,01 çıktı, yani gebelik yok. yani gebeysem ve oluşmadan bittiyse değerler bu kadar çabuk düşer mi, yoksa saatler sonra ikinci çizgi çıktı diye geçersizmiydi test...???
şimdiden teşekkürler...
Merhaba arkadaşlar...
şimdiden teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?