En son 1 şubatta kontrole gittim ve keseyi gördük beta da 8000 lerdeydi. Bu hafta da kalp atışı duyabilecek miyiz bakalım dedi perşembe kontrolüm var. Beta değerim başlarda günlük 2 katına çıkıyordu sonra 2 günde bir 2 katına çıkmaya başladı şu an beta baktırmadığım için ne durumda bilmiyorum. Ama en güzeli hiç stres yapmamakmış kimyasal olabilir dıyerek boş yere gerdiler o zamanCanım benim.kide ikiye katlanamıyorum doktor kimyasal olabilir dedi cuma tekrar gidicem.size ne dedi ne oldu
Günlük 2 kat artıyordu sonra iki günde 2 kat artmaya başladıTarihlerine göre hcg yazarsanız daha net yorum yapılabilir kaç gün ara ile çıktı bu değerler
İlk öğrendiğimde 20 ocakta beta 21 di 21 ocakta tekrar gittim 44 çıktı. 22 ocakta 89 du. 24 ünde 298 27 sinde 1286 29 unda 2356 çıktı. Ve 1 şubatta beta 8000 lerdeyken keseyi gördük. Dün akşam hafif bir ağrı ile acilde bir doktora gittim kesenin içinin boş olduğunu söyledi ama kendi gittiğim doktor zaten gelecek hafta perşembe gitmemi söylemişti kalp atışı vs için bu yüzden aklım karıştı yine biraz.Tarihlerine göre hcg yazarsanız daha net yorum yapılabilir kaç gün ara ile çıktı bu değerler
Yolk kesesi gözüktü mü pekiİlk öğrendiğimde 20 ocakta beta 21 di 21 ocakta tekrar gittim 44 çıktı. 22 ocakta 89 du. 24 ünde 298 27 sinde 1286 29 unda 2356 çıktı. Ve 1 şubatta beta 8000 lerdeyken keseyi gördük. Dün akşam hafif bir ağrı ile acilde bir doktora gittim kesenin içinin boş olduğunu söyledi ama kendi gittiğim doktor zaten gelecek hafta perşembe gitmemi söylemişti kalp atışı vs için bu yüzden aklım karıştı yine biraz.
Hayır gözükmediYolk kesesi gözüktü mü peki
İsterseniz doktorunuzun verdiği randevuyu bekleyin yada başka bir doktora gözükün tekrarHayır gözükmedi
Bu perşembe tekrar gideceğim normalde bu değerlerde yolk görülmeli miydi? Bir de geç döllenme olabilir demişti doktorum çünkü ben 21 değerini gördüğümde 6 gün geçmişti batın üzerindenİsterseniz doktorunuzun verdiği randevuyu bekleyin yada başka bir doktora gözükün tekrar
Genelde 5.hafta kese ile beraber yolkta gözüküyor ama bazen belki geç oluşuyor olabilir yanlış konuşmak istemem perşembeye kadar bekleyin ozaman inşallah görülmüş olur belki dediğiniz gibi geç döllenmeden kaynaklı olabilirBu perşembe tekrar gideceğim normalde bu değerlerde yolk görülmeli miydi? Bir de geç döllenme olabilir demişti doktorum çünkü ben 21 değerini gördüğümde 6 gün geçmişti batın üzerinden
Anladım yolku görüp söylememiş olabilir mi ki acaba çünkü direkt 2 hafta sonra kalp atışını duyarız dediGenelde 5.hafta kese ile beraber yolkta gözüküyor ama bazen belki geç oluşuyor olabilir yanlış konuşmak istemem perşembeye kadar bekleyin ozaman inşallah görülmüş olur belki dediğiniz gibi geç döllenmeden kaynaklı olabilir
Söylememişte olabilir bence yani ben olsam bugün başka özel bir doktora gidip özellikle yolku sorarımAnladım yolku görüp söylememiş olabilir mi ki acaba çünkü direkt 2 hafta sonra kalp atışını duyarız dedi
Merhaba evet tarihlerimiz benzermiş. Şöyle oldu ilk gittiğimde keseyi karından göremedi vajinal baktı keseyi gördü yolk ile ilgili hiçbir şey söylemedi. Sonraki hafta karından keseyi gördü 6.5 mm dedi ama yolk ile ilgili bir şey söylemedi ve gelecek hafta perşembe kontrole çağırdı. Ben yine de yarın gideceğim sanırım dayamayacağım gelecek haftaya kadarMerhaba,
#Adsrfas günlerimiz çok yakın geldi okuyunca. Beta sonuçlarım şöyle;
19 Ocak 112
22 Ocak 383
25 Ocak 626
27 Ocak 1670
29 Ocak 2465
31 Ocak 5000
2 Şubat 5 hafta 5 gündü keseyi ve yolku vajinal muayenede gördüm.
Sizin karından muayene ise yolku görmemiş olabilir.
Dün başka bir doktora vajinal muayene oldum 6+1 olduğunu bebeğin kalp atışlarını görebildiğini kıpırdadığını söyledi.
Duymak için acele etme dedi 14 şubatta dinletecek.
Doktorum zaten sonraki muayenede son adet tarihini değiştirebiliriz bi bakalım da dedi muayenesi bekliyorum şu anGeç yumurtlamışsınıdr geç döllenme olmuştur.
Doktoruna ayrıntılı anlat herşeyi. Adet tarihini değiştirir.
Benim mesela 5 Ağustos son adetim ama geç döllenme olduğu için 10 ağustos dememi söyledi usg ile uyumlu çıksın diye
Bu arada aşırı iştahsızlık var bende şu an sizde de benzer bir durum var mı normal mı acabaMerhaba evet tarihlerimiz benzermiş. Şöyle oldu ilk gittiğimde keseyi karından göremedi vajinal baktı keseyi gördü yolk ile ilgili hiçbir şey söylemedi. Sonraki hafta karından keseyi gördü 6.5 mm dedi ama yolk ile ilgili bir şey söylemedi ve gelecek hafta perşembe kontrole çağırdı. Ben yine de yarın gideceğim sanırım dayamayacağım gelecek haftaya kadar
Yarın sabah ben de gideceğim. Umarım herşey yolunda gider. İkimiz için deMerhaba evet tarihlerimiz benzermiş. Şöyle oldu ilk gittiğimde keseyi karından göremedi vajinal baktı keseyi gördü yolk ile ilgili hiçbir şey söylemedi. Sonraki hafta karından keseyi gördü 6.5 mm dedi ama yolk ile ilgili bir şey söylemedi ve gelecek hafta perşembe kontrole çağırdı. Ben yine de yarın gideceğim sanırım dayamayacağım gelecek haftaya kadar
Gittiniz mi kontrole acaba inşallah her şey yolundadırBu arada aşırı iştahsızlık var bende şu an sizde de benzer bir durum var mı normal mı acaba
Amçn inşallah ❤ nasıl geçti kontrolünüzYarın sabah ben de gideceğim. Umarım herşey yolunda gider. İkimiz için de
Evet gittim kese büyümüş yolk kesesi de göründü 10 gün sonra kontrole çağırdı. Bebeğin oluşmaya başladığını söyledi ama neye dayanarak söyledi bilmiyorum o anlık heyecanla soramadım. Şu an için her şey yolunda çok şükürGittiniz mi kontrole acaba inşallah her şey yolundadır
Çok sevindim sağlıkla gelsin inşallahEvet gittim kese büyümüş yolk kesesi de göründü 10 gün sonra kontrole çağırdı. Bebeğin oluşmaya başladığını söyledi ama neye dayanarak söyledi bilmiyorum o anlık heyecanla soramadım. Şu an için her şey yolunda çok şükür