Beta hcg için yardım

Amçn inşallah ❤ nasıl geçti kontrolünüz
Kontrol iyi geçti. Ben belki kalp atışı duyulur diyordum ama olmadı. Karından muayene yaptı. Kese düzgün dedi. Yolk vardı ve küçücük bir ışıltı var o da bebek diye gösterdi. 14 Şubatta kontrolüm. Beklemek ne zor. ☺️

Kontrol iyi geçti. Ben belki kalp atışı duyulur diyordum ama olmadı. Karından muayene yaptı. Kese düzgün dedi. Yolk vardı ve küçücük bir ışıltı var o da bebek diye gösterdi. 14 Şubatta kontrolüm. Beklemek ne zor. 
Her kontrolden bir sonraki için sabırsızlanarak çıkıyoruz gerçekten beklemek zor 😊 bir de başlarda böyleyiz acaba nasıl geçecek bu 9 ay

Merhabalar rica etsem bilgilendirebilir misiniz benide 1 hafta arayla 3 defa beta ve 3 tane erken gebelik testi yaptirdim beta degerlerim ilk test normal0.5 ti sonraki 0.10 dun yaptirdigim test iste 0.98 cikti adetim 2 gün gecikti kasık ağrımda var degerlerin negatif oldugunu biliyorum ama neden tuhaf yukselme oldugunu anlayamadim erken gebelik testimde ilk tes yanlis uzun bi cizgi cikti o nedenle ikinci testi yaptim negatif tek cizgide kaldi ancak dun yaptigim test cift cizgi pozitif gorunuyo kadin doguma bi turlu randevu bulamiyorum bilgisi olan yardimci olabilir mi lutfen

Eklentiler

• 17077066787871524629615171093505.jpg
    17077066787871524629615171093505.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 25
Merhabalar rica etsem bilgilendirebilir misiniz benide 1 hafta arayla 3 defa beta ve 3 tane erken gebelik testi yaptirdim beta degerlerim ilk test normal0.5 ti sonraki 0.10 dun yaptirdigim test iste 0.98 cikti adetim 2 gün gecikti kasık ağrımda var degerlerin negatif oldugunu biliyorum ama neden tuhaf yukselme oldugunu anlayamadim erken gebelik testimde ilk tes yanlis uzun bi cizgi cikti o nedenle ikinci testi yaptim negatif tek cizgide kaldi ancak dun yaptigim test cift cizgi pozitif gorunuyo kadin doguma bi turlu randevu bulamiyorum bilgisi olan yardimci olabilir mi lutfen
Kimyasaldır muhtemelen benimde öyle olmuştu 1 hafta gecikti adetim 5.gecikmede test yaptım aynı böyle çıktı silik değer düştükçe oda olmayacak bidaha adet görürsünüz zaten

Kimyasaldır muhtemelen benimde öyle olmuştu 1 hafta gecikti adetim 5.gecikmede test yaptım aynı böyle çıktı silik değer düştükçe oda olmayacak bidaha adet görürsünüz zaten
umarım endişelenmeye başladım hani bi hastalık belirtisi olabilir mi diye beta sonuc 0.98 referans degeri 4.2 yani anladigim kadariyla negatif ama testte silik cizgi ustune siddetli kasik agrisi esimede bisey soyleyemiyorum panik atak kendisi dokttora randevu yok hani ne yapacgimi sasrdim bu konusa bilgi sahibi de degilim yeni evliyim

Regl 2 gün geciktiğinde eğer geç döllenme olduysa negatif çıkabilir benim de 2 gün geçince yaptığım test negatifti silik çizgi dahi yoktu 6. Günün akşamı yaptığım testte belli belirsiz bir çizgi çıktı. Hatta aynı gün hem erken test hem normal kaset test yaptım erkende çizgi yokken kasette çizhi vardı o yüzden erken gebelik testine de çok güvenim kalmadı. Kasette pozitif gördüğüm zaman gecikmenin 6. Gününde kan verdim beta 21 di kimyasal olabilir dediler ama yükselmeye devam etti değerim o yüzden acele etmemek gerekiyor kimyasal demek konusunda

O zaman bi hafta bekleyip tekrar beta testi yapiyim kesin net sonuc belli olur hem bu surecte adet olmazsam zaten gecikme 1 haftayi gecmis olur

O zaman bi hafta bekleyip tekrar beta testi yapiyim kesin net sonuc belli olur hem bu surecte adet olmazsam zaten gecikme 1 haftayi gecmis olur
Evet ve bu süreçte ilaç almamaya da dikkat edin folik asit kullanıyorsanız eğer devam edin bence. Benim doktorum özellikle kesenin oluşumunda vs folik asitin bu dönemde çok önemli olduğunu söylemişti her ihtimale karşı kullanmakta fayda var diye düşünüyorum.

Evet ve bu süreçte ilaç almamaya da dikkat edin folik asit kullanıyorsanız eğer devam edin bence. Benim doktorum özellikle kesenin oluşumunda vs folik asitin bu dönemde çok önemli olduğunu söylemişti her ihtimale karşı kullanmakta fayda var diye düşünüyorum.
Bugun yaptirdim tekrar kan testi malesef gebe degilim kimyasal deger yukselmesi olusmus yaptigim testte deger 4 ün altına düstü :KK43:

Bugun yaptirdim tekrar kan testi malesef gebe degilim kimyasal deger yukselmesi olusmus yaptigim testte deger 4 ün altına düstü :KK43:
Anladım, genelde kimyasaldan sonra gebelik oluyor yazanları okudum ben de bu süreci yaşarken. Umarım siz de eğer istiyorsanız en yakın zamanda alırsınız güzel haberi

Anladım, genelde kimyasaldan sonra gebelik oluyor yazanları okudum ben de bu süreci yaşarken. Umarım siz de eğer istiyorsanız en yakın zamanda alırsınız güzel haberi
Insaallah cok teselkur ederim sizide mesgul ettim hakkinizi helal edin rabbim cocuklariniz huzurlu bi yasam nasip etsin tum olmayanlarada evlat nasip etsin

İlk öğrendiğimde 20 ocakta beta 21 di 21 ocakta tekrar gittim 44 çıktı. 22 ocakta 89 du. 24 ünde 298 27 sinde 1286 29 unda 2356 çıktı. Ve 1 şubatta beta 8000 lerdeyken keseyi gördük. Dün akşam hafif bir ağrı ile acilde bir doktora gittim kesenin içinin boş olduğunu söyledi ama kendi gittiğim doktor zaten gelecek hafta perşembe gitmemi söylemişti kalp atışı vs için bu yüzden aklım karıştı yine biraz.
20 ocakta kaç gün geçmişti gününüz

X