• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BETA HCG HASTANELERDE FARKLI CIKIO

Huzurlu88

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2019
65
274
13
29
Merhabalr arkadaşlar regl donemım bugun 9 gun gectı ayın 11 de ilk beta baktırdım 6.8 cıktı 11dwn sonra 13de tekrar gittim Baska hastaneye ordada 6.7 cıktı supelenıp ordan cıkıp ilk tahlil yaptırdığım hastaneye geldim 5.4 cıktı 6.7 xıkan hastanede var dedi sonra 5.4 cıkan hastane de doktor yok gebelık dedi sizce ne bu

kan testlerı hep aynı hastenede yapılmalı . Farkl hastanelerde farklı sonuclar çıkar ..

11nde 6,8 çıktıysa 13 unde baktrdıgınızda 12 -15 civarı değer çıkmalıydı ..

Biaz daha bekleyıp tekrar kan testı verdırın ..

Muhtemelen kimyasal gebelikte,
Evet hastanelerde fakrli çıkma durumu var ama bu kadar yakın sonuclar olmazdı düşünüyorum çünkü hiç artmamış inmiş cıkmış değerleriniz.

Merhabalr arkadaşlar regl donemım bugun 9 gun gectı ayın 11 de ilk beta baktırdım 6.8 cıktı 11dwn sonra 13de tekrar gittim Baska hastaneye ordada 6.7 cıktı supelenıp ordan cıkıp ilk tahlil yaptırdığım hastaneye geldim 5.4 cıktı 6.7 xıkan hastanede var dedi sonra 5.4 cıkan hastane de doktor yok gebelık dedi sizce ne bu
Biraz daha bekleyin sonra tekrarlayın . Sonuçları ölçen cihaz değiştikçe sonuç da çok uçuk olmasa da değişmesi normal

Kimyasal gebelik yaşadınız o zaman, geçmiş olsun.
Ama üzülmeyin kimyasaldan sonra hamile kalma şansınız daha yüksek inşallah.
Bende kimyasal gebelik yaşadıktan 2ay sonra hamile olduğumu öğrendim cok şükür.

me kadar güzel maşallah darısı bize olur inşallah. Kaç aylık hamilesiniz

12 haftalık hamileyim cok şükür canim.
Tez vakitte hayırlı haber alırsın sende inşallah bu ay.

Back