- 13 Ekim 2017
- 443
- 164
- 23
- 26
- Konu Sahibi Kikuchi-kun
-
Aslında göğüs ucunu kararmıştı ve halkalarda koyusmaya devam ediyor. Ama göğüs ve kasık ağrım adet olduğumdan beri yokÜstüne görme yaşıyor olabilirsin cnm
İlk olduğu için kafam çok karışık kızlar . Bu üstüne görme olayı genetik midir? Çevremde kimse yok boyleTekrar kan testi yaptır canım göğüs ler okadar erken kararmaz diye düşünüyorum
İlk olduğu için kafam çok karışık kızlar . Bu üstüne görme olayı genetik midir? Çevremde kimse yok boyle
Başınızı agritiyorum kusura bakmayin ama normal adet gibi seyrinde gider mi peki?Genetik değil ya kişiden kişiye göre değişen bi durum .
Adetten herhangi bir farkı varmı peki?Üstüne görme olabilir canım ben bu ay yaşadım üstüne görme mesela. Bi kac güne tekrar test yaptır.insallah bebisko seninledir
Ben çok korktuğum için hemen hastaneye gittik iğne ilaç falan alınca kesildi canım bir daha da olmadı yani.Ama ilk önce adetimden hic farki yoktu.ben aşırı kanama yaşardım normalde.aynen öyleydi hatta parça bile düştü kan pıhtısı şeklinde.ama tabi o gün kesildiAdetten herhangi bir farkı varmı peki?
Başınızı agritiyorum kusura bakmayin ama normal adet gibi seyrinde gider mi peki?
Yani benim de gidip iğne ilaç mı yaptırmak gerekiyo?Ben çok korktuğum için hemen hastaneye gittik iğne ilaç falan alınca kesildi canım bir daha da olmadı yani.Ama ilk önce adetimden hic farki yoktu.ben aşırı kanama yaşardım normalde.aynen öyleydi hatta parça bile düştü kan pıhtısı şeklinde.ama tabi o gün kesildi
Adetim devam ediyor ama internetten o kadar baktım ki.normal adet olup başka sıkıntıyla gidip üç aylık hamile olduğunu öğrenen varmış. Yani bilmiyorum nasıl oluyor. Tek aklıma takılan adet olmadan önce hormonun yüksek çıkması.Valla internette araştır bir bak istersen ben hiç yasamadigim için bilmiyorum ama leke gibi olsaydı kanamadan ziyade yerleşme kanaması diyebilirdik. Adetin şu an devam ediyor mu ? Y
Adetim devam ediyor ama internetten o kadar baktım ki.normal adet olup başka sıkıntıyla gidip üç aylık hamile olduğunu öğrenen varmış. Yani bilmiyorum nasıl oluyor. Tek aklıma takılan adet olmadan önce hormonun yüksek çıkması.
Teşekkür ederim canım sağolİdrar testi yap cnm o zmn kafan rahat etsin zTenn belli olur varsa da yoksa da. İnşallah vardır bebeğin
Canım bence sen gidip önce bi test yaptır, bakalım hcg yükselmiş mı ona göre doktor önlem alırYani benim de gidip iğne ilaç mı yaptırmak gerekiyo?
Baya sokuldum ama normal adet gibi?kasık ve göğüs agrimda geçti . Ama ben her ihtimale karşı kan testi yaptiriyim ne zararı var dimi ? Teşekkür ederim ilginize .Canım bence sen gidip önce bi test yaptır, bakalım hcg yükselmiş mı ona göre doktor önlem alır
Bencede canim yaptır test.aklinda kalmasın.rica ederim ne demek.Allah nasip etsin en kısa zamanda inşallahBaya sokuldum ama normal adet gibi?kasık ve göğüs agrimda geçti . Ama ben her ihtimale karşı kan testi yaptiriyim ne zararı var dimi ? Teşekkür ederim ilginize .
Allah razı olsun canım inşallahBencede canim yaptır test.aklinda kalmasın.rica ederim ne demek.Allah nasip etsin en kısa zamanda inşallah
Kizlar cook kucukmus ve tutunamamis .Bana çok yardımcı oldunuz sonucu söyliyim istedim...Üstüne görme olabilir canım ben bu ay yaşadım üstüne görme mesela. Bi kac güne tekrar test yaptır.insallah bebisko seninledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?