Beta HCG hamilelik dışında yükselir mi?

Kikuchi-kun

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2017
443
164
23
26
Merhaba, ben beş gün önce test yaptırdım ama beta HCG 8 cikti. Ertesi gun sabah idrar testi yapiyim dedim baya sonra çok silik bir şekilde ikinci çizgi cikti. Ama ben adet oldum ve biraz farklı sanki. Çok istediğim için mi bu kadar kafam karışık . Bu durumun adı ne ? Ne yapmalıyım?

Üstüne görme olabilir canım ben bu ay yaşadım üstüne görme mesela. Bi kac güne tekrar test yaptır.insallah bebisko seninledir

Adetten herhangi bir farkı varmı peki?
Ben çok korktuğum için hemen hastaneye gittik iğne ilaç falan alınca kesildi canım bir daha da olmadı yani.Ama ilk önce adetimden hic farki yoktu.ben aşırı kanama yaşardım normalde.aynen öyleydi hatta parça bile düştü kan pıhtısı şeklinde.ama tabi o gün kesildi

Yani benim de gidip iğne ilaç mı yaptırmak gerekiyo?

Son düzenleme:
Valla internette araştır bir bak istersen ben hiç yasamadigim için bilmiyorum ama leke gibi olsaydı kanamadan ziyade yerleşme kanaması diyebilirdik. Adetin şu an devam ediyor mu ? Y
Adetim devam ediyor ama internetten o kadar baktım ki.normal adet olup başka sıkıntıyla gidip üç aylık hamile olduğunu öğrenen varmış. Yani bilmiyorum nasıl oluyor. Tek aklıma takılan adet olmadan önce hormonun yüksek çıkması.

İdrar testi yap cnm o zmn kafan rahat etsin zTenn belli olur varsa da yoksa da. İnşallah vardır bebeğin

Canım bence sen gidip önce bi test yaptır, bakalım hcg yükselmiş mı ona göre doktor önlem alır
Baya sokuldum ama normal adet gibi?kasık ve göğüs agrimda geçti . Ama ben her ihtimale karşı kan testi yaptiriyim ne zararı var dimi ? Teşekkür ederim ilginize .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…