A aysdnz Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Kasım 2024 10 0 24 7 Kasım 2024 Konu Sahibi HazaalCan #21 aysdnz .!.: Hic bişey anlamadım ben daha önceki yaptığım testlerde sonuç kısmında<0.200 yaziyo Genişletmek için tıkla... Eklentiler Screenshot_2024-11-07-21-45-52-547_com.android.chrome.jpg 44,7 KB · Görüntüleme: 9
aysdnz .!.: Hic bişey anlamadım ben daha önceki yaptığım testlerde sonuç kısmında<0.200 yaziyo Genişletmek için tıkla...
A aysdnz Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Kasım 2024 10 0 24 7 Kasım 2024 Konu Sahibi HazaalCan #22 HazaalCan .!.: evet şu an için negatif ama benim hep 0.10 çıkardı o sebeple 0.16 çıkınca şüphelendim sizin değerleriniz kaç çıkıyor hamilelik yokk Genişletmek için tıkla... payedar .!.: Şu an negatif. Reglinize kaç gün var? Genişletmek için tıkla... Üç gündür gecikmem var fakat zaten düzensiz adet görüyorum doktora gittim daha önce sadece yumurta tembelligim olduğunu söylemişti
HazaalCan .!.: evet şu an için negatif ama benim hep 0.10 çıkardı o sebeple 0.16 çıkınca şüphelendim sizin değerleriniz kaç çıkıyor hamilelik yokk Genişletmek için tıkla... payedar .!.: Şu an negatif. Reglinize kaç gün var? Genişletmek için tıkla... Üç gündür gecikmem var fakat zaten düzensiz adet görüyorum doktora gittim daha önce sadece yumurta tembelligim olduğunu söylemişti