- 12 Mart 2024
- 135
- 76
- 13
- 33
Sizinle tarihlerimiz çok benzer, benimde bugün silik çizgi çıktı. Akşam acile gidip bende kan baktıracağım inşallahKızlar bazılarınızla burda çok yakın olduk gün gün belirti aradık bulduk derken dün test yaptım anında silik bi çizgi çıktı. Sonra belirginleşti inanamadım. Hemen hastaneye gittim. Bata 2 gün var şuan. Beta hcg 25.65 çıktı. Acilde kan verdim doktorla konuşamadım yani. Sizce nasıl!? Sat 10 mayıs bat 7 haziran uygulamaya göre 3 hafta 5 günlük gözüküyor. Ama bilmiyorum beta hcg konusunda yardımcı olur musunuz iyi mi
Teşekkür ederim. Bugün tekrar verdim 351 çıktı bu sefer deBeta 193 ve testiniz boyle silik mi? Hayirli olsun
Amin insallah, demekki silik olsa bile beta dusuk oldugunu anlamina gelmiyor birsy ogrendimTeşekkür ederim. Bugün tekrar verdim 351 çıktı bu sefer deinşallah sağlıklı dir isteyen herkese nasip olur inşallah
Bukadr küçük beta değeri idrar testinde çıkıyormu. Benimde bat 3 gün var idrar testi negatifti acaba sonradan pozitif olurmukiCanım bende reglime 3 gün kala öğrendim 11.89du. İlk günler için gayet iyi. 2 günde bir kan ver artışı kontrol et. 10 gün sonra da ultrasona gidersin hayırlı olsun
Bata 3-4 gün varken test yapmışmıydınız silikmiydi negatifmiydi acabaKızlar bazılarınızla burda çok yakın olduk gün gün belirti aradık bulduk derken dün test yaptım anında silik bi çizgi çıktı. Sonra belirginleşti inanamadım. Hemen hastaneye gittim. Bata 2 gün var şuan. Beta hcg 25.65 çıktı. Acilde kan verdim doktorla konuşamadım yani. Sizce nasıl!? Sat 10 mayıs bat 7 haziran uygulamaya göre 3 hafta 5 günlük gözüküyor. Ama bilmiyorum beta hcg konusunda yardımcı olur musunuz iyi mi
5 gün kala negatiftiBata 3-4 gün varken test yapmışmıydınız silikmiydi negatifmiydi acaba
Valla benim çıktı. 2 tane yaptım bide. Belli olmaz adet düzensizliği vs yoksa belirti varsa tekrar deneyinBukadr küçük beta değeri idrar testinde çıkıyormu. Benimde bat 3 gün var idrar testi negatifti acaba sonradan pozitif olurmuki
Kaset teste çıkmaz erken gebelik testinde Çok silik çıkmıştıBukadr küçük beta değeri idrar testinde çıkıyormu. Benimde bat 3 gün var idrar testi negatifti acaba sonradan pozitif olurmuki
Merak ettim en son beta hcg değeriniz kaç çıktı? Bu arada maşallah nazar değmesin size. Benim 3 haziran testim 69.3 5 haziran testim 73 çıktı. Ne yazık ki sağlıklı ilerlemiyor. Sizin iyi olur inşallah.Ayy kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim o kadar motive ettiniz ki allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Yarın tekrar kan vereceğim. Dün aksam 9 da vermiştim yarın aynı saatte mi vermem gerekiyor
Merhaba dün öğlen gitmiştim. 99 çıktı. Allah isteyen herkese versinMerak ettim en son beta hcg değeriniz kaç çıktı? Bu arada maşallah nazar değmesin size. Benim 3 haziran testim 69.3 5 haziran testim 73 çıktı. Ne yazık ki sağlıklı ilerlemiyor. Sizin iyi olur inşallah.
İnşallah değerlerin sağlıklı bir şekilde artar. Bebişini sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına. Benim beta bu gün 17.5 e düştü ve kanamam başladı. Beklenen bir gebelik değildi benimkisi. Olsaydı kabulümdü tabiMerhaba dün öğlen gitmiştim. 99 çıktı. Allah isteyen herkese versin
Bende adete 6 gün kala kan verdim 1.20 çıktı acaba yükselir mi şuan adete 3 gün varOldugecikmenin 5.günü 1.2 ile negatif gecikmenin 11.günü 27 ile pozitifti sonra da arttı çok şükür bebeği de gördük
Bugün bir daha ver varsa çıkarBende adete 6 gün kala kan verdim 1.20 çıktı acaba yükselir mi şuan adete 3 gün var
Adet takvimi 11 Haziran diyor ben 14 Mayıs'ta regl.olmustum bekliyorumBugün bir daha ver varsa çıkar
Sonucunuz nasıl oldu acabaKızlar bazılarınızla burda çok yakın olduk gün gün belirti aradık bulduk derken dün test yaptım anında silik bi çizgi çıktı. Sonra belirginleşti inanamadım. Hemen hastaneye gittim. Bata 2 gün var şuan. Beta hcg 25.65 çıktı. Acilde kan verdim doktorla konuşamadım yani. Sizce nasıl!? Sat 10 mayıs bat 7 haziran uygulamaya göre 3 hafta 5 günlük gözüküyor. Ama bilmiyorum beta hcg konusunda yardımcı olur musunuz iyi mi
Yarın randevum var canım haber veririmSonucunuz nasıl oldu acaba
Merhaba.Bende 5 6 gün kala 11.22 ile öğrendim. Sonra baktırdığınızda kaç çıktı acaba ?Canım bende reglime 3 gün kala öğrendim 11.89du. İlk günler için gayet iyi. 2 günde bir kan ver artışı kontrol et. 10 gün sonra da ultrasona gidersin hayırlı olsun
2 gün sonra 38 3 gün sonra 201 olmuştu. Sonra bir daha baktırmadımMerhaba.Bende 5 6 gün kala 11.22 ile öğrendim. Sonra baktırdığınızda kaç çıktı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?