İyi tabiki pozitif bir değer ben 27 ile öğrenmiştim inşallah artışı görürsünüzBiliyorum da benim sorum 25 iyi bi değer mi
Sizin gecikme olmuş muydu benim 3 gün kala böyleİyi tabiki pozitif bir değer ben 27 ile öğrenmiştim inşallah artışı görürsünüz
OlduSizin gecikme olmuş muydu benim 3 gün kala böyleteşekkür ederim
Ayyy çok güzel inşallah bende görürümOldugecikmenin 5.günü 1.2 ile negatif gecikmenin 11.günü 27 ile pozitifti sonra da arttı çok şükür bebeği de gördük
İnşallah canımAyyy çok güzel inşallah bende görürüm
Hayırlı olsunBu arada kızlar nazar olmasından o kadar korkuyorum ki kendi kendime zarar vericem diye çok korkuyorum bi maşallahınızı alırım
Önemli olan artışı daha düşük çıkanlarda olabiliyor kötüyü düşünmeyinBiliyorum da benim sorum 25 iyi bi değer mi
Hayırlı olsun öncelikleKızlar ben dün erken gebelik yaptım cıktı hastane de de cıktı kanda. Ama simdi kaset yaptım cıkmadı sizce neden
benim kanda 2400 çıktığı gün kaset testte silik çıkmıştı. idrarı uzun süre tutmazsanız silik çıkıyor genelde. sabah ilk idrarda daha net çıkıyor o yüzden tüm gece idrarı tuttuğumuz için. kanda güzelse artık idrar testi yapıp kafanızı karıştırmayın.Kızlar ben dün erken gebelik yaptım cıktı hastane de de cıktı kanda. Ama simdi kaset yaptım cıkmadı sizce neden
Beta 193 ve testiniz boyle silik mi? Hayirli olsunHayırlı olsun
Benden en son 31 Mart'ta regl oldum pcosluyum 21 Mayıs'ta kanda bakıldı negatif ti tarlusal kullandım bitti hala olmadım dün tekrardan gitt doktora kan istedi durumda göre söktürücü verecekti e nabız dan bir baktım 193 şok oldum idrar testi de yaptım sonrasında
Hayırlı olsun sizinle aynı durumdayım dün adete 3 gün kala kan verdim 27 çıktı beklemedeyimKızlar bazılarınızla burda çok yakın olduk gün gün belirti aradık bulduk derken dün test yaptım anında silik bi çizgi çıktı. Sonra belirginleşti inanamadım. Hemen hastaneye gittim. Bata 2 gün var şuan. Beta hcg 25.65 çıktı. Acilde kan verdim doktorla konuşamadım yani. Sizce nasıl!? Sat 10 mayıs bat 7 haziran uygulamaya göre 3 hafta 5 günlük gözüküyor. Ama bilmiyorum beta hcg konusunda yardımcı olur musunuz iyi mi
Yeni yeni kendini gösteriyor minikKızlar bazılarınızla burda çok yakın olduk gün gün belirti aradık bulduk derken dün test yaptım anında silik bi çizgi çıktı. Sonra belirginleşti inanamadım. Hemen hastaneye gittim. Bata 2 gün var şuan. Beta hcg 25.65 çıktı. Acilde kan verdim doktorla konuşamadım yani. Sizce nasıl!? Sat 10 mayıs bat 7 haziran uygulamaya göre 3 hafta 5 günlük gözüküyor. Ama bilmiyorum beta hcg konusunda yardımcı olur musunuz iyi mi
Canım bende reglime 3 gün kala öğrendim 11.89du. İlk günler için gayet iyi. 2 günde bir kan ver artışı kontrol et. 10 gün sonra da ultrasona gidersin hayırlı olsunKızlar bazılarınızla burda çok yakın olduk gün gün belirti aradık bulduk derken dün test yaptım anında silik bi çizgi çıktı. Sonra belirginleşti inanamadım. Hemen hastaneye gittim. Bata 2 gün var şuan. Beta hcg 25.65 çıktı. Acilde kan verdim doktorla konuşamadım yani. Sizce nasıl!? Sat 10 mayıs bat 7 haziran uygulamaya göre 3 hafta 5 günlük gözüküyor. Ama bilmiyorum beta hcg konusunda yardımcı olur musunuz iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?