• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg hakkında lütfeNnn

Kızlar bazılarınızla burda çok yakın olduk gün gün belirti aradık bulduk derken dün test yaptım anında silik bi çizgi çıktı. Sonra belirginleşti inanamadım. Hemen hastaneye gittim. Bata 2 gün var şuan. Beta hcg 25.65 çıktı. Acilde kan verdim doktorla konuşamadım yani. Sizce nasıl!? Sat 10 mayıs bat 7 haziran uygulamaya göre 3 hafta 5 günlük gözüküyor. Ama bilmiyorum beta hcg konusunda yardımcı olur musunuz iyi mi
Sizinle tarihlerimiz çok benzer, benimde bugün silik çizgi çıktı. Akşam acile gidip bende kan baktıracağım inşallah ☺️ Birbirimize dua edelim 🤲🏻

Canım bende reglime 3 gün kala öğrendim 11.89du. İlk günler için gayet iyi. 2 günde bir kan ver artışı kontrol et. 10 gün sonra da ultrasona gidersin hayırlı olsun 😇
Bukadr küçük beta değeri idrar testinde çıkıyormu. Benimde bat 3 gün var idrar testi negatifti acaba sonradan pozitif olurmuki

Kızlar bazılarınızla burda çok yakın olduk gün gün belirti aradık bulduk derken dün test yaptım anında silik bi çizgi çıktı. Sonra belirginleşti inanamadım. Hemen hastaneye gittim. Bata 2 gün var şuan. Beta hcg 25.65 çıktı. Acilde kan verdim doktorla konuşamadım yani. Sizce nasıl!? Sat 10 mayıs bat 7 haziran uygulamaya göre 3 hafta 5 günlük gözüküyor. Ama bilmiyorum beta hcg konusunda yardımcı olur musunuz iyi mi
Bata 3-4 gün varken test yapmışmıydınız silikmiydi negatifmiydi acaba

Acilde beta bakıyorlar mı devlet hastanesinde benim olduğum ilde genelde bakmamakta ısrarcılar

Ayy kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim o kadar motive ettiniz ki allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Yarın tekrar kan vereceğim. Dün aksam 9 da vermiştim yarın aynı saatte mi vermem gerekiyor
Merak ettim en son beta hcg değeriniz kaç çıktı? Bu arada maşallah nazar değmesin size. Benim 3 haziran testim 69.3 5 haziran testim 73 çıktı. Ne yazık ki sağlıklı ilerlemiyor. Sizin iyi olur inşallah.

Merak ettim en son beta hcg değeriniz kaç çıktı? Bu arada maşallah nazar değmesin size. Benim 3 haziran testim 69.3 5 haziran testim 73 çıktı. Ne yazık ki sağlıklı ilerlemiyor. Sizin iyi olur inşallah.
Merhaba dün öğlen gitmiştim. 99 çıktı. Allah isteyen herkese versin🙏🏻

Merhaba dün öğlen gitmiştim. 99 çıktı. Allah isteyen herkese versin🙏🏻
İnşallah değerlerin sağlıklı bir şekilde artar. Bebişini sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına. Benim beta bu gün 17.5 e düştü ve kanamam başladı. Beklenen bir gebelik değildi benimkisi. Olsaydı kabulümdü tabi ☺️ Allah isteyen herkese nasip etsin. Zorlu bir süreç geçirdim 10 gün boyunca şimdi tek temennim kimyasal olması yönünde. Bu günden sonra dış gebelik zorluklarıyla uğraşmak istemem. Hamile annelerin duası kabul olur. Bana çok dua edin 🙏🤗

Sonucunuz nasıl oldu acaba

Canım bende reglime 3 gün kala öğrendim 11.89du. İlk günler için gayet iyi. 2 günde bir kan ver artışı kontrol et. 10 gün sonra da ultrasona gidersin hayırlı olsun 😇
Merhaba.Bende 5 6 gün kala 11.22 ile öğrendim. Sonra baktırdığınızda kaç çıktı acaba ?

Ya ben adet olamıyorm ve değerim hep 2 çıkıyor. 6 gündür 3 kere kan verdim. 2.86 sağlık ocağı
2 devlet ve tekrar 2 devlet çıktı

Back