Beta hcg geç döllenme

Narekshisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2016
10
3
30
Adetime 2 gün kala erken gebelik testin pozitif olması sonucu sağlık ocağına kan vererek öğrendim hcg o zman 79 çıkmıştı bende bunun üzerine hemen kadın doğuma gittim ve keseyi göremediğini ve geç döllenmeden bahsetti riskler vs birazcık korkmuş olabilirim 1 hafta sonra yine bakalım dedi ve yarın kontrol ve dün kan versin ocağa beta hcg 5893 çıkmış basıl ilerliyor sizce ?

Maşallah çok güzel ilerlemiş yarın keseyi görürsünüz🥰 Hayırlı olsun, sağlıkla ilerlesin inşallah🤲🥰

79 hcg ile zaten kese görünmez ama gayet iyi artış olmuş yarın kese görünür 3000 üzerinde kese görünüyor
Bende adetimin 5 gün gecikmesi ile gittim ve betam 157 çıktı doktorum düşük değer oşduğunu perşembe günü yeniden kan vermem gerektiğini söyledi acaba geç döllenme olabilir mi kendimi mi avutuyorum

Bende adetimin 5 gün gecikmesi ile gittim ve betam 157 çıktı doktorum düşük değer oşduğunu perşembe günü yeniden kan vermem gerektiğini söyledi acaba geç döllenme olabilir mi kendimi mi avutuyorum
Geç döllenme olabilir kimyasal da olabilir, tekrar kan verince anlaşılır belki

Teşekkür ederim şimdi hastanedeyim alttan muayenede birşey görünmedi 🥺betama bakılacak
değeriniz zaten düsük. ultrasonda görülmesi imkansız. alttan muayeneye ne gerek vardı? alttan muayene kanamaya sebep olabiliyor bazen. kan vererek iki günde bir sağlıklı mı değil mi anlaşılabilir zaten. 157 ile tabii ki görülmez. benimki 697de bile görülmemişti.

değeriniz zaten düsük. ultrasonda görülmesi imkansız. alttan muayeneye ne gerek vardı? alttan muayene kanamaya sebep olabiliyor bazen. kan vererek iki günde bir sağlıklı mı değil mi anlaşılabilir zaten. 157 ile tabii ki görülmez. benimki 697de bile görülmemişti.

Açıkçası tedirgin olduğum için reddedemedim ve tam da 355 olmuş.
Yani pazartesi sabah 157
Çarşamba akşam 350 normal mi acaba yoksa az mı

Açıkçası tedirgin olduğum için reddedemedim ve tam da 355 olmuş.
Yani pazartesi sabah 157
Çarşamba akşam 350 normal mi acaba yoksa az mı
hayir gayet güzel artmış. alttan muayene coğu doktor son şans olarak bakıyor. ultrasonla karından zaten 2500-3000 değerine çıkınca gözükür. 2 günde bir kan verin ve sakin olun. benim değerim 2408 olduğunda doktorum bir daha kan vermemi istemedi. ilk defa 5.haftada da ultrasona girdim. acele etmeyin, heyecanlısınız ama her seyin bir vakti var. boşuna strese sokmayın kendinizi 🥰

hayir gayet güzel artmış. alttan muayene coğu doktor son şans olarak bakıyor. ultrasonla karından zaten 2500-3000 değerine çıkınca gözükür. 2 günde bir kan verin ve sakin olun. benim değerim 2408 olduğunda doktorum bir daha kan vermemi istemedi. ilk defa 5.haftada da ultrasona girdim. acele etmeyin, heyecanlısınız ama her seyin bir vakti var. boşuna strese sokmayın kendinizi 🥰
Allah sizden razı olsun çok çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur kalbimi ferahlattınız. Doktor da cuma tekrar test ver dedi inşallah Hayırlı olur

inşallah sağlıkla, huzurla gelir bebeğiniz 🙏🏻🤍
Merhaba sizinle çatlatma iğnesi ve ovulasyon testleri hakkında konuşmuştuk tam ovulasyon testlerini sipariş verdiğim gün hamile olduğumu öğrendim adetim SAT 11 mayıs dün hcg bakıldı bugün adetimin gecikmesinin 4. Günü hcg 155 çıktı kese normal olarak göremedi alttan bakmak istedi reddettim beklemek istedim haftaya tekrar çağırdı sizce kendi değerimi kendim takip edip öyle mi gideyim ve 2 gün gecikmeye 155 iyi mi kanama vs hiçbir şey yok sadece göğüslerim aşırı ağrıyor çok heyecanlıyım 🥹
4308B859-FB7F-48CE-8C65-754C6F246441.png

Merhaba sizinle çatlatma iğnesi ve ovulasyon testleri hakkında konuşmuştuk tam ovulasyon testlerini sipariş verdiğim gün hamile olduğumu öğrendim adetim SAT 11 mayıs dün hcg bakıldı bugün adetimin gecikmesinin 4. Günü hcg 155 çıktı kese normal olarak göremedi alttan bakmak istedi reddettim beklemek istedim haftaya tekrar çağırdı sizce kendi değerimi kendim takip edip öyle mi gideyim ve 2 gün gecikmeye 155 iyi mi kanama vs hiçbir şey yok sadece göğüslerim aşırı ağrıyor çok heyecanlıyım 🥹Eki Görüntüle 3440916
iyi merak etmeyin. benim değerim 306da öğrenmiştim. 2 günde bir kan verip doktoruma attım. değer 2408 olduğunda doktorum yarın gel keseye bakalım demisti. ondan öncesinde ben randevu falan almamıştım. bence siz de öyle yapın.

iyi merak etmeyin. benim değerim 306da öğrenmiştim. 2 günde bir kan verip doktoruma attım. değer 2408 olduğunda doktorum yarın gel keseye bakalım demisti. ondan öncesinde ben randevu falan almamıştım. bence siz de öyle yapın.
Evet en iyisi zamana bırakmak zaten araya bayram giriyor bayram sonrası kana gideyim her dakika ultrasona girmekte iyi değil dimi çok heyecanlıyım inşallah sağlıklı ilerler tek isteğim bu 🥹

inşallah her sey güzel olur 🥰 olumsuz seyler düsünmeyin kendinize dikkat edin yeter 🥰
Merhaba dayanamadım bugün tekrar test yaptırdım 13 Haziran HCG 155,23 15 Haziran 306,3 sizce iyi mi ilkini özelde ikincisini devlette farklı saat aralıklarında yaptırdım 🙏🏻

Arkadaşlar ben catlatma ignesi oldum klomen kullandım 9. Gun dayanamayıp kan verdim beta hcg 7.1 çıktı hamilelik olurmu yoksa iğnenin etkisimi beta değerim yükselirsin lütfen cevap verin

X