• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg fazla yukselmedi

Ecrn46

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2021
8
1
1
25
Slm kızlar
Adetim gecikince test yaptım pazar ve pazartesi günü testimin ikiside ikinci çizgi Silk çıktı.bende Çarşamba günü doktora gittim ilk ultrasondan baktı ama kese gözükmedi kan tahlili istedi.persembe günü sonuçlar çıktı beta hcg 335 cuma günü tekrar istedi tekrardan kan testi verdim bu seferde beta hcg 383 çıktı.sali günü tekrar istedi sizce değerler nasıl? dış gebelik midir?bilgisi olan var mı?

Merhaba adet günüm 3 gün geçince test yaptırdım 109 çıktı 2 gün sonra 197. Doktor tekrar test istedi yavaş yükseliyor dedi kişiye göre değişiyor biliyorum ama çok mu anormal bu değerler

İyi akşamlar hanımlar.
Benim bat 1 Mart'ti
3 Mart'ta 17
5 Mart'ta 63
9 Mart'ta 462
15 Mart'ta 1092 HCG sonuçlarım
Doktor son hcgye göre sağlıksız olabilir dedi çok üzüldüm. Halbuki sonucu almadan önce vajinal ultrasonda çok minik iki kese benzeri gözlemlendi. Biri kese biri su birikmesi olabilir veya ikiz olabilir dedi. Çok heyecanlanmıştım. Sizce durum nedir?
Merhaba umarım herşey yolundadır durumunuz nedir 🙏

Merhabalar benimde son adet tarihim 27 şubat döngüm 26-28 gün aralığında sürüyor 12-13 mart tarihinde korunmasız ilişki yaşadık 25 martta evde test yaptım bir tanesi silik çıktı ertesi gün 26 martta kan testi verdim değer göstermiyor şüpheli pozitif 3 gün sonra tekrar yapın dediler regl gecikmesinin 3. Günü 29 martta doktor kontrolüne gittim alttan muayene ederek ultrason baktı biri 2mm diğeri 1mm iki tane keseye benzer bir şey gördüğüni söyledi kan değerlerim de progestron 11,52 beta hcg 48,1 çıktı 2 gün sonra tekrarladık regl gecikmesinin 5. günü bugün 31 martta beta hcg 55,1 çıktı değerlerin düşük olduğunu söyledi biraz tedirginim kanama vs başka bir şey yok kasık karın bölgelerimde kısa süreli sancılar oluşuyor :((

Merhaba 7 bucuk hafta günüm geciyor hamile olcagimi düşünmuyordum tesadüfen kan verdim normalde günüm hep gecer 7 haftalikken kan verdim 755 cikti 2 gun sonra verdim 1750 cikti sorum şu ki adet tarihime göre deger cok düşük bebek ultrasonyonda göründü simdilik bi sorun yok ama ben bu değere cok takıldım bebek kac haftalik bu degere gore veya bu sekil deger düşük olup 7. Hafta olan varmi acil yardım lütfen

Haftamda eminim neden boyle düşük kan anlamıyorum
adetleriniz düzenli miydi ? benimde başlarda artış yavaş gibiydi sonra toparladı, adet tarihime göre gebelik haftası geriden geliyor geç döllenme olmuş olabilir dedi doktor , yumurta her zaman adeti takiben 14. 15. günlerde çatlalamayabiliyor. bence kan detayına takılmayın o kesenin oluşumu bebeğin varlığından sonra anlamını yitiriyor önemli olan bebek kesesinde ve sorun yoksa gerisi kalp atışı gelişiminde :)

Slm kızlar
Adetim gecikince test yaptım pazar ve pazartesi günü testimin ikiside ikinci çizgi Silk çıktı.bende Çarşamba günü doktora gittim ilk ultrasondan baktı ama kese gözükmedi kan tahlili istedi.persembe günü sonuçlar çıktı beta hcg 335 cuma günü tekrar istedi tekrardan kan testi verdim bu seferde beta hcg 383 çıktı.sali günü tekrar istedi sizce değerler nasıl? dış gebelik midir?bilgisi olan var mı?
Merhaba benim adetim ayın 3ydü gecikti bende test yaptım çift çizgi çıktı dün adetimin üzerinden 10 gün geçti kan testi yaptım 279 çıktı son adet tarihine göre de 5 hafta 4 günlük falan oluyor benim beta da cok düşük dimi bende kadın doğuma gitmedim daha ama kimyasal mı olabiliyor bu durumlarda

Merhaba benim adetim ayın 3ydü gecikti bende test yaptım çift çizgi çıktı dün adetimin üzerinden 10 gün geçti kan testi yaptım 279 çıktı son adet tarihine göre de 5 hafta 4 günlük falan oluyor benim beta da cok düşük dimi bende kadın doğuma gitmedim daha ama kimyasal mı olabiliyor bu durumlarda
Geç döllenme olabilir

Kizlar ben de birşey sormak istiyorum ,
Ben de 3.gun 2 tane embriyo transferi oldum ,değerlerim 2 gün arayla şu şekilde ;
5.5
16
37
140
185
Aslında iyi gidiyordu , son değer tamamen hayal kırıklığı oldu
Kanamam ya da ağrım da yok
Böyle olup sağlıklı gebelik geçiren var mı?

Back