Gebeliğe Hazırlık Beta hcg estradiol

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İşte ilk 680 den 842 ye yükselmesi doktoru düşündürdü :/ ama arada saat farkı vardı birine 13 de birini 8 de vermiştim
Çok farkediyo saat, ben de ilk gebeliğimde akşam veridğinde 103 çıkmıştı iki gün sonra sabah 168 çıkmıştı. Ama sağlıklı bi gebelikdi. Bence birşey demek için çok erken hatta bence sorun yok

İşte ilk 680 den 842 ye yükselmesi doktoru düşündürdü :/
Allahım inşallah dediğiniz gibi sağlıklıdır yarın belli olur inşallah kese de görünürse biraz içim rahatlar

5 ve üzeri gebelik geç döllenme olmuş olabilir 2 gün sonra tekrar kan ver artış var mı bi bak ona göre bak benim bi arkadaşım çok enterasan ama anlattığına göre geç döllenme olduğu için 2.5 aylıkken öğrendi o yüzden içini ferah tut bak sen gene erken öğrenmişsin ona göre

Bugün yine test veremedim geç kalmışım hala merakla bekliyorum teşekkür ederim :)

Merhaba keseyi çok şükür gördük ama doktor cok saglıksız co kkücük göründügünü sögledi.. beta da 1100 den 1782 ye yükselmiş.. cuma günüme kadar son sans veriyorum dedi..
Sizin adınızada sevindim hayırlı olsun

Merhaba keseyi çok şükür gördük ama doktor cok saglıksız co kkücük göründügünü sögledi.. beta da 1100 den 1782 ye yükselmiş.. cuma günüme kadar son sans veriyorum dedi..
Hayırlısı neyse o olsun canım ama belki geç döllenmedir ne bileyim sonuçta artış var cuma günü bebeği mi görmek için son şans?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…