Gebeliğe Hazırlık Beta hcg estradiol

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bdvbdv

#İlahi adalette zaman aşımı yoktur #
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2021
279
32
13
İyi akşamlar hanımlar burda benim gibi olan bilgi sahibi arkadaşlara sorum var.Adetim 20 gün gecikti beta hcg 7 çıktı sizce hamilelik var mıdır.
. İdrar testimdede çok silik bir çizgi var öncesinde adetim ilk geciktiğinde bir kaç defa kan ve idrar yaptım hep negatifti. Şuan beta hcg sanki çok düşük endişeleniyorum doktor iki gün sonra gel dedi ama burda tecrübeli hanımlardanda bilgi almak istiyorum benim gibi düşük değerden yükselen var mı

Son düzenleme:
Bilgisi olan arkadaşlar neredesinizzzzz

Geç döllenme var 5 üstü gebelik sayılıyor yani var değerlerinin yükselmesini bekle canım inşallah bebeğim seninledir bizlere de dua et

5 ve üzeri pozitif, 7 de gerçekten düşük bir rakam. 20 gün geçtiyse, yumurtlama mı çok geç olmuş anlamadım. Genel olarak adetiniz geçikir mi? Bir sağlık sorununuz var mı?

Benim yeğenim +1ay adet olmadı hep test yaptı negatif çıktı sonra 24 gün test yaptık slim çıktı ertesi gün kan verip doktora gittik 5 çıktı iki gün içinde bidaha verdik 100 çıktı şimdi 7 aylık iki gün sonra kan yaptır artışa baktır

5 ve üzeri pozitif, 7 de gerçekten düşük bir rakam. 20 gün geçtiyse, yumurtlama mı çok geç olmuş anlamadım. Genel olarak adetiniz geçikir mi? Bir sağlık sorununuz var mı?
1 aralık-saat 12.45 / 680
3 aralık-saat 08.15 / 842
4 aralık-saat 08.30 / 1100 saat 14.30 1225
Bende de kimyasal veya dış gebelik suphesi oldugunu söyledi doktorlar sizce nasıl

Geç döllenme var 5 üstü gebelik sayılıyor yani var değerlerinin yükselmesini bekle canım inşallah bebeğim seninledir bizlere de dua et
İnşallah Allah hepimize sağlıklı sıhhatli bebekler nasip eylesin teşekkür ederim :)

Genelde adetlerim 1 hafta değişir tam gün olmaz ilk olucak eğer hamilelik ise hiçbir bilgim yok çünkü banada çok düşük geldi şüphelerim doktor iki güne gel dedi ama evde kendi kendime düşünüp duruyorum

Emin ol herşey olacağına varır nasibinde varsa olur. Benimde bir yıldan sonra kimyasal gebelik oldu kaybettigimde çok üzülmüştüm ama nasipten öte köy yok. Elinden geldiğince hayırlısı işte ve düşünme zamaniysa zaten olacaktır. Stres yapma.

Büyük ihtimalle geç yumurtladınız. Bu yüzden daha yeni döllenmiş:) umarım sağlıkla ilerler 2 gün sonra tekrarlayın kan testini aynı yerde

Bende de kimyasal veya dış gebelik suphesi oldugunu söyledi doktorlar sizce nasıl
Ben iki kez kimyasal yaşadım Bu düşen değerler bana kimyasal gibi geldi, dış gebelik hakkında bir bilgim yok

Bu ümit verici oldu bana bakalım endişeli bekliyorum bende

Aynen endişem fazlalaşınca birde diyorum nasibimde varsa olur yoksa zaten olmaz boşuna endişe yapıyorum diye ama şöylede sıkıntım var sağlıkla ilgili bişey sıkıntı varmı diye

Büyük ihtimalle geç yumurtladınız. Bu yüzden daha yeni döllenmiş:) umarım sağlıkla ilerler 2 gün sonra tekrarlayın kan testini aynı yerde
Gün geçmiyor sanki iki gün geçmek bilmedi daha yarında var bekleme günü birde kasıklarımda bir ağrı var sanki regli olacakmış gibi

Gün geçmiyor sanki iki gün geçmek bilmedi daha yarında var bekleme günü birde kasıklarımda bir ağrı var sanki regli olacakmış gibi
Sen olumsuz düsüncelerini bir rafa kaldır ve pozitifin keyfini sür suan:) gecen ay burdan birisi adetinin yaklastıgı tarihlerde yumurtlayıp hamile kaldı. Hatta ilk doktora gittiginde doktor en son adet tarihine göre hesaplayıp hic olumlu bile konusmamıştı. Ama bu son adeta falan bakmıyor. Yumurtladıgın güne bakıyor :) suanda saglıklı ilerleyen bi hamileliği var..icini ferah tut

Mutlu oldum şuan gerçekten teşekkür ederim olumlu düşüncenizden dolayı :)

Ben değerlerde bir sorun göremedim açıkçası. Yani üç aralık da erken vermişsiniz ki buna rağmen kötü bi artış olmamış. Bir gün sonra da artması gerektiği kadar artmış. Yani 4 aralık değil de 5 aralık da verseyniz 1600 leri zaten görürdünüz. Kimyasal olsa azalma olurdu. Dış gebelik olsa bir azalma bir artma olurdu. Ama ben burada gayet normal bir artış görüyorum açıkçası

İşte ilk 680 den 842 ye yükselmesi doktoru düşündürdü :/ ama arada saat farkı vardı birine 13 de birini 8 de vermiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…