Beta HCG ERKEN Mİ YAPTIM KIZLAR :( SORUMA CEVAP İSTİYORUM ..

gurbet76

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2013
168
3
46
34
Arkadaşlar merhaba 22 şubat yumurtlama günümdü ,eşimle değerlendirdik bu gün ondan sonra da beraber olmadık.Eşimin işin yoğunluğu sebebinden ,bu günden sonra 3 gün boyunca kasıklarım çok ağrı oldu .Bu olay üzerinden bir hafta geçti çok fena halsiz ve yorgunum.. aşırı derce sıvı tüketiyorum ağzım kuru.ve ayrıca çok kasık ağrım var sanki yara gibi ilk iki gün batma oldu ama su an pek yok ama ara ara sağ ve sol yumurtalıklarım ağrıo.. dün bir hafta oldu bende kan testi yaptım negatif çıktı..Adetime 6 gün var ve umudum hala varmı sizce (

Canım erken yaptırmışsın.Zaten döllenme yaklaşık 10 gün sürüyor :) Bende adetinin geçmesini bekle ve adet olmazsan tekrar yaptır.

Teşekkür ederim canım haklısın 5 nisanı bekliyorum bakalım dua et benim için inşallah hayırlısı olur hepimiz için ..

Yumurtlamandan eminsen eğer 3-4 gün kala çıkar ancak.

Yumurtlamandan eminsen eğer 3-4 gün kala çıkar ancak.

Evet eminim hatta cok siddetli kasik agrim varr.midem de ara ara bulanio ve ayrica goguslerimde dollgunluk var.hissediyorum gercekten hamileyim İnşallah rabbim hayirlisi nasip eder bir gun sonra hasta olmam gerek bakalim.benim icin ve ben gibi butun arkadaslara dua edermisi. Canim bende sana duaci y im bu gece iyi geceler :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ve hisslerimde yanilmadimmmm .. Hamileyimmm çok şükür Rabbime ..isteyen her kese nasip etsin insallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar 48 saatte bir tekrarladığım BETA HCG değerlerimden sonuncusu aşağıdadır;

02.01.2015 - 1.2 (Adetime 6 gün vardı)
06.01.2015 - 18.3 (Adetime 2 gün vardı)
08.01.2015 - 85.1 (Beklenen Adet Tarihimdi)
10.01.2015 - 137.8 (Adeti 2 gün geçince)

10 ve 12 sinde sabah idrar testi yaptım, sonuç olarak tek çizgi çıktı. Testi yineledim, sonuç değişmedi. Sizce yolunda gitmeyen bir şey mi var, idrar testinden neden sonuç alamıyorum. Kasıklarım ağrıyor, çok akıntım var. Göğüs uçlarım çok hassas, acıyor...

Çok korkuyorum. Lütfen bilgi ve deneyimlerinizi paylaşmanızı rica ederim. Bugün akşam yine kan testi yaptıracağım kollarım mahvoldu ama her şeye değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…