Benim 6 haftalık gebeliğim 13 Kasımda düşükle sonuçlandı, kendiliğinden düştü. Benim beta artışım çok azdı, kesem çok küçüktü ve kahverengi lekelenme ardına kanama gelişti ve düşük oldu. Kesede yolk sac ya da bebek görülmedi.Sizin durumunuz nasıl ? biz haftaya kürtaj planladık
kendiliğinden düşmesi zor oldu mu ?Benim 6 haftalık gebeliğim 13 Kasımda düşükle sonuçlandı, kendiliğinden düştü. Benim beta artışım çok azdı, kesem çok küçüktü ve kahverengi lekelenme ardına kanama gelişti ve düşük oldu. Kesede yolk sac ya da bebek görülmedi.
Hayır zor olmadı elhamdülillah. Ama doktorum çok küçük olduğu için rahat olduğunu söyledi ki, bende öyle olduğunu düşünüyorum. Yalnız parça düştükten sonra çok ciddi gaz sancısı yaşadım. Kendinizi sıcak tutmaya dikkat edin bu süreçte.kendiliğinden düşmesi zor oldu mu ?
18 kasım beta 5900 20 kasım beta 6600... düşecek diyorlar
O kadar zor günler yaşıyorum ki rabbim yardım etsin Çarşamba günü kalp atışlarını duyduk bugünde gittik yine kalbi atıyor ben ne yapacağım yaŞu belirsizlik süreci çok yıpratıcı Allah yardımcınız olsun. Düşecekse zaten düşecek kardeşim, kimse engelleyemiyor bunu. Gerçekten bu durum insanoğlunun elinde değil. İnşallah kolaylıkla ve sağlıkla atlatırsınız. Allah hayırlı bir zamanda sağlıkla ve hayırla tüm isteyenlere nasib etsin.
bu yazdığınız kalbime dokundu gözlerim doldu ya. Allah'ım ne kadar zor kalbinin atışını duymuşken acaba kaybedecek miyim ? diye düşünmek. Hamileliğin sevincini yaşayamamak... Allah'ım yardımcınız olsun. Umarım hersey yoluna girer ve bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Aksi olursa da hersey Allah'tan ben de 2 kere bebeğini kaybetmiş biriyim keşke engel olabilsek. Doktorum bana eğer bu düşükler olmasa etrafımızda çok fazla yaralı anne ve engelli çocuk görürdük demişti. Allah herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin. Kalbim sizinleO kadar zor günler yaşıyorum ki rabbim yardım etsin Çarşamba günü kalp atışlarını duyduk bugünde gittik yine kalbi atıyor ben ne yapacağım ya
Beni çok iyi anladığına çok Emin’im onu her an acaba kaybedecek miyim diye düşünmek beni neler bekliyor bilememek çok zor gerçekten doktorum geçen hafta Cumartesi progestan ve coraspirini kesmişti bugün kalp atışından sonra başla çıkmayan candan umut kesilmez dedi hamileliğime sevinemiyorum bebeğim sağlıklı mı bilmiyorum elimden hiçbir şey gelmiyor allahım sen yardım et hamileyim ama sevinemiyorum çok zor yabu yazdığınız kalbime dokundu gözlerim doldu ya. Allah'ım ne kadar zor kalbinin atışını duymuşken acaba kaybedecek miyim ? diye düşünmek. Hamileliğin sevincini yaşayamamak... Allah'ım yardımcınız olsun. Umarım hersey yoluna girer ve bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Aksi olursa da hersey Allah'tan ben de 2 kere bebeğini kaybetmiş biriyim keşke engel olabilsek. Doktorum bana eğer bu düşükler olmasa etrafımızda çok fazla yaralı anne ve engelli çocuk görürdük demişti. Allah herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin. Kalbim sizinle
15. Haftada kalbi durdu bebeğimin...Konu sahibi ne yaptı acaba son durum ne oldu inş düzelmiş tir hersey
Yaaaa baya da gitmiş aslında 15 hafta kocaman olmus 12 haftadan sonra risk azalıyor diyorlar bide cok gecmiş olsun üzüldüm düzelmiş tir diye ummustum15. Haftada kalbi durdu bebeğimin...
rabbim hayırlısını versin... allaha sığınmaktan başka çarem yok...Yaaaa baya da gitmiş aslında 15 hafta kocaman olmus 12 haftadan sonra risk azalıyor diyorlar bide cok gecmiş olsun üzüldüm düzelmiş tir diye ummustumhayırlısını versin allah
Canım senin doktorun biraz salakmış kusura bakmada. Kese göründüyse dış gebelik asla olamaz değerinde güzel artmış bence. Kesinlikle başka doktora git derim.evet dış gebelikten şüphelendiği için istedi
bebeğimin kalbi durdu 15.haftada... o doktoru da değiştirmiştim zaten...Canım senin doktorun biraz salakmış kusura bakmada. Kese göründüyse dış gebelik asla olamaz değerinde güzel artmış bence. Kesinlikle başka doktora git derim.
Çok üzüldüm, Rabbim en kısa zamanda sana sağlıklı bi gebelik nasib etsin inşallah. Bizlerde hamileyiz diyoruz ama ne yaşayacağımızı Allah bilir. Bakalım kucağımıza almak nasib olacak mı?bebeğimin kalbi durdu 15.haftada... o doktoru da değiştirmiştim zaten...
Allah yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah....Çok üzüldüm, Rabbim en kısa zamanda sana sağlıklı bi gebelik nasib etsin inşallah. Bizlerde hamileyiz diyoruz ama ne yaşayacağımızı Allah bilir. Bakalım kucağımıza almak nasib olacak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?