Gebeliğe Hazırlık beta hcg düzensiz artış :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ultrasonda kese gorulduyse dis gebelik olamaz diye biliyorum ama..

Son artisi iyi ama sonradan duzene girmis gibi

Kese rahimde gorunduyse dis gebelik degil zaten. O yuzden endise etme.. ben dun degerlerimi doktora gosterim besinci haftaya gore normalmi peki falan diye biz degerleri cok umursamiyoruz aslinda keseyi gorebildikten sonra dedi. Doktorun dedigini cok takma baska bi doktora gorun gerekirse sagliksiz diye ilk denilene inanmamak lqzm bence

inşallah dediğin gibidir keseyi gördü ama kese biraz küçük ve kanama alanları var dedi

Bende doktor 3000 den sonra ztn kan bile aldirma dedi keseyi gormus yolk gorunmus

ama beta önemli bı veri böyle durumlarda. benim için öyle oldu şahsen

kaç haftalık hamilesiniz

inşallah dediğin gibidir keseyi gördü ama kese biraz küçük ve kanama alanları var dedi

Belki gec dollenme oldu hic aklina endise getirme stresten uzak durmamiz lazm bence bazi seyleri daha sakin sekilde anlatan bi doktor bul bu surecte bazen doktor cok yaniltici olabiliyo.. bence iyi ilerlicek

Benim 13binlere kadar çıktı hastanede yatdım kanama oldu progestan içmeme rağmen kalp atişida olmadi düşük yaptim çok zor oldu

Selam kizlar 14 kasimda beta hcg 29 cikti 19 kasimda tekrar baktirdim 600 cikti artis biraz fazla gibi dimi

cumartesi günü 9.8 mm idi dr. bekleyelim dedi kendi kendine düşüreyim diye

Sanırım 7. Haftanın içindesiniz, kese biraz küçük olabilir. Ancak inşallah sağlıkla ilerler. Kendi durumuma kıyasla sizinki daha umut verici duruyor. Betanızda son değer güzel artmış maşallah. Siz istirahat etmeye çalışın, yormayın kendinizi. Allah şifa versin.

Sizin durumunuz nasıl ? biz haftaya kürtaj planladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…