beta hcg düsüklüğü

mmavi_21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
645
236
33
34
sabah karın acısıyla uyandım hemen doktora geldim daha erken oldu için ultrason da birsey göremedi dış gebelikten süphelenip beta hcgmi takip etmek için yatırdı sabahki hcg 1282di öğlen 1239a düstü dış gebelikmi yaşıyorum başına böyle bişi gelen varmı bebeğimi kaybetmek istemiyorm öğlenden sonra tekrarda bakmadılar düşme devammı ediyor diye

Bnmde 2000lerdeydi snra 1800 lere dustu snrada yavas yaavs sifrlarndi bnmki kimyasal gebelikti ama bnde feci bi bel agrisi ve kanama olmustu doktorlar sana bi sey demedi mi

teşekkürler Allah razı olsun kürtaj yaptı rahim içini temizledi sonrada boyum ve kilomu öğrenip vücut indeksine göre hazırlanan bir igne yaptı kalçadan iki taraftan yarın betana bakıcam dedi düşmüsmü die kürtaj yapınca zaten düşmüyormu kendiliğinden birde 4 ay sonra rahim filmi çekeriz dedi problem tüplerden kaynaklımı oldu yoksa cocugun kendindenmi diye böle birşey yaşayan varmı neden 4 ay bekletiyor.rahim filminden sonra tüplerde sorun çıkmazsa hemen hamile kalabilrmiym acaba

merhaba ben iki gün önce hcg yaptım 3.8 çıktı ne kadar ihtimal var acaba.tecrübeli biri yardımcı olabilir mi?

Gecmis olsun cnmm insAllah hayirli bebeklerin olur benin beta bi yukseliyir bi azaliyor sagliksiz gebelik yasiyorum arada kanamam ve lekelenmem oluyor 2 gun sonra beta yaptiricam. Yatis verip kurtaj edebiliriz diyolarr...kimyasal gebelik dedi. Ama dis gebelik olmasindan korkuyorumm:(
sabah karın acısıyla uyandım hemen doktora geldim daha erken oldu için ultrason da birsey göremedi dış gebelikten süphelenip beta hcgmi takip etmek için yatırdı sabahki hcg 1282di öğlen 1239a düstü dış gebelikmi yaşıyorum başına böyle bişi gelen varmı bebeğimi kaybetmek istemiyorm öğlenden sonra tekrarda bakmadılar düşme devammı ediyor diye[/QUOTE

Kızlar benim hcg 5 binlerden sonra yavaşladı 6 bin ler geçti ama ikiye katlamıyordu doktor düşük yapıyorsun dedi. Ama hala hiç bir belirtim yok kanama agrı vs. Cuma demişlerdi. Sabrettim yarın randevum var bakalım neler duycam:KK43:

Kızlar benim hcg 5 binlerden sonra yavaşladı 6 bin ler geçti ama ikiye katlamıyordu doktor düşük yapıyorsun dedi. Ama hala hiç bir belirtim yok kanama agrı vs. Cuma demişlerdi. Sabrettim yarın randevum var bakalım neler duycam:KK43:
Canım iyide 5000 lerden sonra değer 2 günde bir 2 kat artmıyor ki nasıl doktor bu bilmiyor mu ne Zaman ne kadar artış olur panikletmiş seni de. Bazı doktorlar tam dayaklık ya :)

Beta hcg 0 ile 1.200 arasındayken 48 saatte
1.200 ile 6.000 arasındayken 72 saatte
6.000 den sonra 96 saatte bir 2 kat artar canım.

Ayrıca gebelik başlangıcında hcg takibi yapılır, kese ve kalp atışıyla birlikte artık hcg ye bakılmaz bile. Senin kese ve kalp atışında bir sorun var mı?

Rabbim yardimcin olsun progestan kullaniyormusun bari. Canim bazende iceride kanama oluyormus bu da betayi dusuruyormus. Yeniden yukselmeye basliyormus kanama gecince. İnsAllah duzelir

Canım iyide 5000 lerden sonra değer 2 günde bir 2 kat artmıyor ki nasıl doktor bu bilmiyor mu ne Zaman ne kadar artış olur panikletmiş seni de. Bazı doktorlar tam dayaklık ya :)

Beta hcg 0 ile 1.200 arasındayken 48 saatte
1.200 ile 6.000 arasındayken 72 saatte
6.000 den sonra 96 saatte bir 2 kat artar canım.

Ayrıca gebelik başlangıcında hcg takibi yapılır, kese ve kalp atışıyla birlikte artık hcg ye bakılmaz bile. Senin kese ve kalp atışında bir sorun var mı?
Ben trafik kazası geçirdim eger o kaza olmasaydı hafta içi ultrasonda bakılcaktı bu süreçte değerim 3 binden 5235 e cıktı sonraki ikinci günde 6066 iki gün sonra ise 6158 olmuştu bu değerle bana doktor düşecek saglıklı gelişmiyor dedi. Kese ve yolk sac gözüküyordu kanama yoktu bı değerdeyken hala da yok 5 gün oldu agrım sızımda yok bende beklemeye karar verdim. İki doktora gittim ikiside progestran hap ilaç hiç birşey vermedi. Ayrıca son gittiğim doktor olması mucize olur olursada anormal olabilir dedi. İçime binbir şüphe düşürdüler ama inanmak istemiyorum. Kazada düşmedi sonrasında gelişti bu olaylar. Yarın kontrole gitcem bebeğim varmı yok mı görcem inş. Ama öyle birşeyki hadi gördüm bu seferde hastamı dogcak sakatmı dogcak diye içimde korkular olacak. Son doktorun dedikleri yüzünden :KK43:

Aman yaa Allah veriyorda bu doktorlara noluyoor. Hamile kalsan yok dusebilir yok dis gebelik yok bos gebelik. Daha sonra hersey yolunda gidiyor. Doktor aninda bi sorun daha buluyor. Yok down sendromlu, yok bilmem ne!!herseye bi muhalefetler yanii :) Allah doktorlari sadece bize bakmalari icin vesile kaliyor. Yani hersey aslinda Rabbimin kontrolu altinda :) canini sakin skma.. En yakin ornek yengemler. İki yengemede down sendromlu bu cocuklar alalim demis doktor. Onlarda hayir biz dogurucaz demisler. Simdi iki tane pasamiz var sapasaglam.Allah'a şükür..
Ben trafik kazası geçirdim eger o kaza olmasaydı hafta içi ultrasonda bakılcaktı bu süreçte değerim 3 binden 5235 e cıktı sonraki ikinci günde 6066 iki gün sonra ise 6158 olmuştu bu değerle bana doktor düşecek saglıklı gelişmiyor dedi. Kese ve yolk sac gözüküyordu kanama yoktu bı değerdeyken hala da yok 5 gün oldu agrım sızımda yok bende beklemeye karar verdim. İki doktora gittim ikiside progestran hap ilaç hiç birşey vermedi. Ayrıca son gittiğim doktor olması mucize olur olursada anormal olabilir dedi. İçime binbir şüphe düşürdüler ama inanmak istemiyorum. Kazada düşmedi sonrasında gelişti bu olaylar. Yarın kontrole gitcem bebeğim varmı yok mı görcem inş. Ama öyle birşeyki hadi gördüm bu seferde hastamı dogcak sakatmı dogcak diye içimde korkular olacak. Son doktorun dedikleri yüzünden :KK43:

Çok geçmiş olsun canım özel durumun varmış şimdi anlıyorum. 5.235 ten 4 gün sonraki değerin 6.158 miş, böyle bakınca evet değerin yeterli artış göstermemiş. Ama kese ve yolk sac gözükmüş olması, hiçbir kanamanın olmayışı güzel olan gelişmeler. Rabbim yeterki yavruna ömür vermiş olsun başına ne gelirse gelsin yaşar bebeğin canım. Şuan stres baş düşmanın sen güzel beslenmene devam et inş yarın da hayırlı haberler alırsın.

:KK5::KK5::KK5:
Aman yaa Allah veriyorda bu doktorlara noluyoor. Hamile kalsan yok dusebilir yok dis gebelik yok bos gebelik. Daha sonra hersey yolunda gidiyor. Doktor aninda bi sorun daha buluyor. Yok down sendromlu, yok bilmem ne!!herseye bi muhalefetler yanii :) Allah doktorlari sadece bize bakmalari icin vesile kaliyor. Yani hersey aslinda Rabbimin kontrolu altinda :) canini sakin skma.. En yakin ornek yengemler. İki yengemede down sendromlu bu cocuklar alalim demis doktor. Onlarda hayir biz dogurucaz demisler. Simdi iki tane pasamiz var sapasaglam.Allah'a şükür..
Çok geçmiş olsun canım özel durumun varmış şimdi anlıyorum. 5.235 ten 4 gün sonraki değerin 6.158 miş, böyle bakınca evet değerin yeterli artış göstermemiş. Ama kese ve yolk sac gözükmüş olması, hiçbir kanamanın olmayışı güzel olan gelişmeler. Rabbim yeterki yavruna ömür vermiş olsun başına ne gelirse gelsin yaşar bebeğin canım. Şuan stres baş düşmanın sen güzel beslenmene devam et inş yarın da hayırlı haberler alırsın.
İnş. Kızlar ya belki o hafta hastanelerde geçti yeterli beslenemedin diye böyle olmustur diye umut ediyorum herşey Allahtan ya inş. Yarın cok mutlu bir gün olur benim için :KK5:

Back
X