- 2 Ağustos 2023
- 153
- 49
- 18
- 25
- Konu Sahibi bir umut anne
-
Kızlar dayanamayıp erken gebelik testi yaptım oda pozitif çıktı bir bakar mısınız liffennnArkadaşlar merhaba ,
Içim içimi yiyor birçok soru var aklımda öncelikle yardımcı olursanız çok sevinirim. 31 temmuzda 2 adet 3. Gün embriyosu transfer edildi. Iyi kalitede. 11 Ağustos 12. Günümdü test yaptım kan değerim 13 çıktı. Çok düşük olduğunu biliyorum. Doktora Bilgi verdim şuan gebelik var ama iki gün sonra yine kan verelim dedi. Tekrar kan verdim bu sefer 23 çıktı. Doktorum yine kan testini tekrarla ama dört gün sonra dedi. Bugün transferin 18. Günü. Evde iki kez kaset test yaptım ikiside silik çıktı. Yarın kan vereceğim. Geç döllenme olmuş olabilir mi ? Ya da kimyasal gebelik? Ya da böyle bir şey yaşayıp hamileligini sorunsuz devam ettiren var mı ? Kan değeri düşse bile idrar testinde pozitif girebilir miyiz ? Yardımcı olup fikir verirseniz çok sevinirim. Idrar testinide paylaşıyorum. Şimdiden teşekkürler
Gerçekten konu hakkında bilgisi olan yok muArkadaşlar merhaba ,
Içim içimi yiyor birçok soru var aklımda öncelikle yardımcı olursanız çok sevinirim. 31 temmuzda 2 adet 3. Gün embriyosu transfer edildi. Iyi kalitede. 11 Ağustos 12. Günümdü test yaptım kan değerim 13 çıktı. Çok düşük olduğunu biliyorum. Doktora Bilgi verdim şuan gebelik var ama iki gün sonra yine kan verelim dedi. Tekrar kan verdim bu sefer 23 çıktı. Doktorum yine kan testini tekrarla ama dört gün sonra dedi. Bugün transferin 18. Günü. Evde iki kez kaset test yaptım ikiside silik çıktı. Yarın kan vereceğim. Geç döllenme olmuş olabilir mi ? Ya da kimyasal gebelik? Ya da böyle bir şey yaşayıp hamileligini sorunsuz devam ettiren var mı ? Kan değeri düşse bile idrar testinde pozitif girebilir miyiz ? Yardımcı olup fikir verirseniz çok sevinirim. Idrar testinide paylaşıyorum. Şimdiden teşekkürler
Kan değeri düşerse idrar testinde test silikleşir. Sürekli kan veremiyorsanız sabah ve akşam test yapıp çizgiyi kontrol edinArkadaşlar merhaba ,
Aksine idrar testim koyulaşıyor.Kan değeri düşerse idrar testinde test silikleşir. Sürekli kan veremiyorsanız sabah ve akşam test yapıp çizgiyi kontrol edin
Rabb'im en kısa zamanda kısmet etsin size tekrar. Birazdan gidip kan vereceğim hakkımda hayırlısıBenim 10.gün 30.71 çıkmıştı. 11. Gün 53.68, 12.gün 75,66, 13.gün 109.2 16. Gün ise 456 çıktı. Ben düşük yaptım maalesef. Değerleri düşük başlayıp sonra güzel devam eden ve bebeğini kucağına alanlar olduğu gibi değerler düşük başlayınca düşük yapanlar da var. Ben çok ümitliydim. Ama olmadı maalesef.
Merhaba sonucunuz ne durumda nasıl ilerlediRabb'im en kısa zamanda kısmet etsin size tekrar. Birazdan gidip kan vereceğim hakkımda hayırlısı
Merhaba sonuç nedir son durum hamilesinizdir inşallahRabb'im en kısa zamanda kısmet etsin size tekrar. Birazdan gidip kan vereceğim hakkımda hayırlısı
İnşallah geç döllenmedir canım bir gelişme oldu mu sonraKızlar dayanamayıp erken gebelik testi yaptım oda pozitif çıktı bir bakar mısınız liffennn
Tüp bebek de geç döllenme olmuyor diye biliyorumİnşallah geç döllenmedir canım bir gelişme oldu mu sonra
Bilmiyorum canımTüp bebek de geç döllenme olmuyor diye biliyorum
Kimyasal oldu canım bende o üzüntüyü daha yeni atlatıp girebildim siteyeÜstünden baya zaman geçmiş nasıl bir sonuç çıktı nasıl bir ilerleme oldu acaba
Çok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda yerini doldurur RabbimKimyasal oldu canım bende o üzüntüyü daha yeni atlatıp girebildim siteye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?