Böyle çıkıp hamile kalanları çok duydum ben 1 hafta bekle sonra tekrar test yaptır benceSelamlar hepinize benim 3 tane cocugum var en kucugu 4 yasinda Allah evlatlarimizi bize bagislasin insallah esimde bende daha dusunmuyoruz normalde her ikimizde cok tedbirli olurduk spiral taktirdim yara ve kist yapti cikarttirdim oyuzden ve normalde prezervatifle korunurken bu ay ilk kez esim kendi korundu geri cekilme ile adet bitimi yumurtlama donemi degil diye cok onemsemedik aslinda bir kac kez bu sekilde oldu son adet tarihimin bitisi 27 ekim ve birdahaki adetim 23 kasimda olucak yalniz sorum su son 1 haftadir yani cuma gununden beri karnimin alt tarafi kasik bolgem ozelliklede sol kasik ve belime kalcama bacaklarima vuran agrilarim var bazrn siddetli bazen hafif gogus sizlamalarim var bide akinti yogunlasmasi sancilarim oyleki heran adet gorucekmisim ve kanamam heran olucakmis gibi oluyo bugu beta hcg yaptirdim sonuc 0.100 doktoruma sordum suan gebelik yok adetine kadar bekleyelim dedi acaba bu deger adetime daha cok oldugu icin kesin degilmidir yukselirmi yoksa gebelik yok diyemi boyle cikti gunlerdir kafam allak bullak oldu yardimci olursaniz eger cok sevinirim
Tekrar yaptirdigimda artis olmasi oldugu anlaminami gelir acaba gebelik yoksa bu sonuc aynimi kalir ben sadece 3. gebeligimde kan tahlili yaptirdim oda sadece 1 kez ondada cikmisti zaten oyuzden ilerlemesini yada gerileme durumunu cok bilmiyorum acikcasi herseyin hayirlisi insallah dusundukce zaman gecmiyo sanki sanirim ben baya erken tahlil yaptirdim bukadar kisa surede kesin sonucu gormem pek mumkun degil galibaBöyle çıkıp hamile kalanları çok duydum ben 1 hafta bekle sonra tekrar test yaptır bence
Evet baya erken yaptırmışsın düşünmemeye çalış bekle biraz dahaTekrar yaptirdigimda artis olmasi oldugu anlaminami gelir acaba gebelik yoksa bu sonuc aynimi kalir ben sadece 3. gebeligimde kan tahlili yaptirdim oda sadece 1 kez ondada cikmisti zaten oyuzden ilerlemesini yada gerileme durumunu cok bilmiyorum acikcasi herseyin hayirlisi insallah dusundukce zaman gecmiyo sanki sanirim ben baya erken tahlil yaptirdim bukadar kisa surede kesin sonucu gormem pek mumkun degil galiba
Aynen ama aklimdan atmaya calisiyorum ama kasik agrilarim cok olunca bu defada baska bi sorun varmidir diye supeleniyorum dedigim gibi bende kist cikmisti zararli kist degil gerci ama ondanmi diye dusunuyorum cunku bacagima vuruyo agrisi neyse artik biraz daha bekleyip doktoruma gidicem tesekkur ederimEvet baya erken yaptırmışsın düşünmemeye çalış bekle biraz daha
Ağır taşıma yat bir süreAynen ama aklimdan atmaya calisiyorum ama kasik agrilarim cok olunca bu defada baska bi sorun varmidir diye supeleniyorum dedigim gibi bende kist cikmisti zararli kist degil gerci ama ondanmi diye dusunuyorum cunku bacagima vuruyo agrisi neyse artik biraz daha bekleyip doktoruma gidicem tesekkur ederim
Sancilarim cok artti doktorumla konustum nobetci doktorlar var git bi muayene ol dedi gidip bi gorunucem cunu bukadar dinmeyen bu agri normal gelmiyo bana sanki heran regli olucakmisim gibi oluyo bazen ama cok daha siddetlisiAğır taşıma yat bir süre
İnşallah düşük yapmıyorsundur canım ya mutlaka git acileSancilarim cok artti doktorumla konustum nobetci doktorlar var git bi muayene ol dedi gidip bi gorunucem cunu bukadar dinmeyen bu agri normal gelmiyo bana sanki heran regli olucakmisim gibi oluyo bazen ama cok daha siddetlisi
Kadin doguma gittim sol yumurtaliklarimda yumurtlama olmus daha detayli bakti sol yumurtam catlamis yani ilk kez yasiyorum ben boyle birsey oyuzden cok tedirgin oldumİnşallah düşük yapmıyorsundur canım ya mutlaka git acile
Yumurta çatlaması gebeliğe işaret değil mi ben mi yanlış biliyorumKadin doguma gittim sol yumurtaliklarimda yumurtlama olmus daha detayli bakti sol yumurtam catlamis yani ilk kez yasiyorum ben boyle birsey oyuzden cok tedirgin oldum
Bende oyle bilirdim aslinda ama degil heraldeYumurta çatlaması gebeliğe işaret değil mi ben mi yanlış biliyorum
Yok yok öyle sanırım inşallah hamilesin dir şimdi baktım internetten sen de araştır burda denilenlere bakma her zaman googleden araştır canımBende oyle bilirdim aslinda ama degil heralde
Gebelik varmi dedimBende oyle bilirdim aslinda ama degil heralde
Acikcasi bebek dusunmuyorum 3 tane var cunku tabi Allah nasip eder ve olursa asla karsi gelmem ama doktora sordum gebelik varmi diye gorunmuyo gebelik dedi ama benim simdi tedirginligim karindan ultrasonla bakti ikinci kezde idrara sıkisik bir sekilde ultrasonla bakti karindan yani varda bile olup olmadigi gorunmezmi yani yok dedigi icin rahatlamam mumkunmu acabaYok yok öyle sanırım inşallah hamilesin dir şimdi baktım internetten sen de araştır burda denilenlere bakma her zaman googleden araştır canım
Bilmiyorum şimdi ama Allah gönlüne göre versin canım yaCunku ben 3. Gebeligimde gebelik testinde cok silik nerdeyse gorunmeyecek sekilde cikmisti gunume cok yakindi tabi ultrasonla bir hafta kadar gorunmedi vajinal ultrasonla gormustu
Amin insallah cok saolBilmiyorum şimdi ama Allah gönlüne göre versin canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?