Selamlar hepinize benim 3 tane cocugum var en kucugu 4 yasinda Allah evlatlarimizi bize bagislasin insallah esimde bende daha dusunmuyoruz normalde her ikimizde cok tedbirli olurduk spiral taktirdim yara ve kist yapti cikarttirdim oyuzden ve normalde prezervatifle korunurken bu ay ilk kez esim kendi korundu geri cekilme ile adet bitimi yumurtlama donemi degil diye cok onemsemedik aslinda bir kac kez bu sekilde oldu son adet tarihimin bitisi 27 ekim ve birdahaki adetim 23 kasimda olucak yalniz sorum su son 1 haftadir yani cuma gununden beri karnimin alt tarafi kasik bolgem ozelliklede sol kasik ve belime kalcama bacaklarima vuran agrilarim var bazrn siddetli bazen hafif gogus sizlamalarim var bide akinti yogunlasmasi sancilarim oyleki heran adet gorucekmisim ve kanamam heran olucakmis gibi oluyo bugu beta hcg yaptirdim sonuc 0.100 doktoruma sordum suan gebelik yok adetine kadar bekleyelim dedi acaba bu deger adetime daha cok oldugu icin kesin degilmidir yukselirmi yoksa gebelik yok diyemi boyle cikti gunlerdir kafam allak bullak oldu yardimci olursaniz eger cok sevinirim