- 27 Mart 2025
- 72
- 14
- 3
- 24
- Konu Sahibi AvokadoSever
Beta hCG adete 2 gün kala 22 .6 sizce yükselir mi düşüyor mu, (daha önce kimyasal gebelik yaşadım)
Korkuyorum
Korkuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle çıkabilir değerler biliyorsunuzdur önemli olan iki günde bir ne kadar arttığı iki gün sonra yeniden kan verin inşallah sağlıklı bir hamilelik süreci geçirirsinizBeta hCG adete 2 gün kala 22 .6 sizce yükselir mi düşüyor mu, (daha önce kimyasal gebelik yaşadım)
Korkuyorum
AminnnBen de 23 ile öğrendim yükseldi Rabbime çok şükür. Sizin de Allah’ın izniyle yükselir inşallah![]()
İnşallah ya, pazartesi yine kontrole gideceğim, inşallah yükselirBöyle çıkabilir değerler biliyorsunuzdur önemli olan iki günde bir ne kadar arttığı iki gün sonra yeniden kan verin inşallah sağlıklı bir hamilelik süreci geçirirsiniz![]()
Haydi inşallah güzel haberler ile bekliyorum Rabbim sevinçlerimizi yarıda bırakmasın inşallahAminnnSizin sayenizde ümidim kesilmiyor sağolun
inşallah bende güzel haberler alırım, pazartesi kan vereceğim
hafta sonuna denk geldi sabırsızım
Amin inşallah, Allah razı olsun, sonuçlar çıkınca yazacağımHaydi inşallah güzel haberler ile bekliyorum Rabbim sevinçlerimizi yarıda bırakmasın inşallah![]()
Pazar günü normalde ikinci gün ama pazartesi tabiki olur 3 gün bazı alınır doktor sizi yönlendirir zaten Allah'ın izni ile yükselir inşallahİnşallah ya, pazartesi yine kontrole gideceğim, inşallah yükselir2 gün oluyor o zaman da
Yumurtlama, çatlama zamanını hatırlıyor musunuz?Beta hCG adete 2 gün kala 22 .6 sizce yükselir mi düşüyor mu, (daha önce kimyasal gebelik yaşadım)
Korkuyorum
Hayır maalesef pkosluyum adetimi bile zor tahmin ediyorum ama 2 gün önce kupkuruydu şimdi ise su gibi akıntı varYumurtlama, çatlama zamanını hatırlıyor musunuz?
İnşallah Allah razı olsunPazar günü normalde ikinci gün ama pazartesi tabiki olur 3 gün bazı alınır doktor sizi yönlendirir zaten Allah'ın izni ile yükselir inşallah
Amin inşallah sağlıkla büyüsün bir sıkıntı çıkmasınİnşallah Allah razı olsunsağlık ocağına gittim o da dedi pazartesi gel bakalım yükselecek mi, düşerse hastaneye gidersin dedi, Rabbim onu bana bağışlasın
❤