• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Beta hcg dustukten sonra kanama ne zaman baslar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pink martini soul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2018
135
116
33
36
Arkadadaslar carsamba gunu konu acmistim beta hcg 46.59 cikmisti 2 gun sonra tekrar bakildi 168.54 cikti. Dun aksam kahvemsi pembemsi akintim oldu dogru doktora gittim dusuk onleyici igne yapti ve bu arada beta hcg istedi 118e dusmus degerim malesef dusuk olcak dedi. Simdi ne olcak kanamam durdu kafam allak bullak ne zaman baslar bu kanama

Arkadadaslar carsamba gunu konu acmistim beta hcg 46.59 cikmisti 2 gun sonra tekrar bakildi 168.54 cikti. Dun aksam kahvemsi pembemsi akintim oldu dogru doktora gittim dusuk onleyici igne yapti ve bu arada beta hcg istedi 118e dusmus degerim malesef dusuk olcak dedi. Simdi ne olcak kanamam durdu kafam allak bullak ne zaman baslar bu kanama
Geçmiş olsun. Sıfırlanınca başlar diye biliyorum asıl kanama

Bunun başka sebebleri de olur benm dış gebelikte kanamam vardı beta düştü çıktı kanama durunca yavaş yavaş çıktı ara kanamalar lekelenmeler oldu takip yapılması lazım canm

Bunun başka sebebleri de olur benm dış gebelikte kanamam vardı beta düştü çıktı kanama durunca yavaş yavaş çıktı ara kanamalar lekelenmeler oldu takip yapılması lazım canm
Dış gebelikte düzensiz ve hızlı demişti doktorum ama demekki kişiden kişiye değişiyor. Genelde kimyasal gebelikte düşük kalıyormuş

Keseyi gormusmuydun canim.Gormediysen buyuk ihtimal kimyasal gebelik geciriosundur.Adetle atilio.

0-5 kadar düşünce hcg adet olursun. Benim 76 dan 0 kadar düşmesi 7 gün sürmüştü.

Back