Ne yani erkek arkadaşınız boşalmadıysa nasıl hamile kalmayı düsünüyosun? Hem de kıyafetlerinin ustundenKızlar iyi akşamlar.Öncelikle şunu belirteyim çok takıntılı bir insanım ve hamile olma korkusu beni uykularımdan ediyor. Bundan 11 gün önce yani 2 temmuzda erkek arkadaşımla bir şeyler yaşadık ancak ben de kıyafet vardı. Herhangi bir boşalma vs olmadı. Ama elinin temas etmesinden çok korkuyorum..6 temmuzda kanamam oldu ama o da bir garipti az geldi ve ilk defa az sancılıydı.. 10 temmuzda gidip kan verdim <2.0 çıktı. Sonra 12 temmuzda kan verdim ilişkiden 10 gün sonra <0.5 çıktı. İçim rahat etmedi ertesi gün başka yerde verdim 13 temmuzda 0.36 çıktı. Ama içim hâlâ rahat değil biliyorum böyle hamile kalınması neredeyse imkansız ama dediğim gibi psikolojik rahatsızlıklaeım var uyku uyuyamıyorum Geç döllenme falan olabilir mi ilişkiden tam 11 gün sonra beta hcg 0.36ysa sonradan yükselebilir mi kesin midir. Lütfe görüşlerinize ihtiyacım var..
O kadar haklısınız ki ben de farkındayım çok saçma olduğunun ama bazı sorunlarım var ve pişmanım sadece bu şekilde kendimi iyi hissedebiliyorum benim korkum eline bulaşmış olmasıydı. Kesik yoktur değil miİmkansız.
Hamile isen gel beni bul daha Ne diyeyim.
İlişkiden 11 gün sonra o sonuç çıktıysa imkansızz hamile olman. Hatta daha imkansız birşey boşalmadan hamile olabileceğini düşünmen. İnsanlar senelerce korunmadan ilişkiye giriyorda olmuyor.
Sevgilinin atlayan zıplayan, havada karada yüzen süper spermleri yoksa (ki boşalma dahi olmamış) tekrar diyorum imkansız.
İlişkiden 11 gün sonra kesin çıkar mıydıHamile degilsiniz ama bu gidişle stresten adetiniz gecikecek.
İlişkiden kastınız ne?Kıyafetlerim var diyorsunuz bu şekilde cinsel ilişki olmaz ki beynim yanıyor galibaİlişkiden 11 gün sonra kesin çıkar mıydı
İlişkiden 11 gün sonra kesin çıkar mıydı
İçimi rahatlattınız, teşekkür ediyorumAnlattığın gibiyse imkansız ötesi
Evet haklısınız ilişki yanlış bir tabir olmuşİlişkiden kastınız ne?Kıyafetlerim var diyorsunuz bu şekilde cinsel ilişki olmaz ki beynim yanıyor galiba