Hiçbir bilgim yok ama cok gecmiş olsun demeye geldim. İnsallah iyi olursunuz bir an önce.Kızlar ben günlerdir burayı takip ederek derdime care aradim o yuzden yasadiklarimi yazmak istiyorum benim gibi olanlarda faydalansin diye.Ben adet günümden bir gun once asiri derecede adet sancisi cektim ve cok bacaklarim agridi ama kanamam olmadi.Ertesi gun bi kac damla acik pembe kan geldi sonra kahverengi acik pembe arasi devam etti ara ara.Hamilelik testi yaptim silik cikti ikinci cizgi sonra hemen beta yaptirdim 13 le basladi degerim iki hafta icinde 2000 leri gordum ama bu sure boyunca yine kanamam vardi.En son vajinal ultrasona girdim kese gozukmedi ozele gitmistim Ankarada tabi birinci doktora hemen inanamiyor insan ikinci bi doktora gittim yine ozele ordada kese gozukmedi ve rahim icimin cok ince oldugunu iki tane kitle gordugunu birinin rahim agzinda birinin tupte oldugunu soylediler baya detayli bi kontrolden sonra dis gebelik olduguna karar verdiler igne ve laparoskopiyi soyledi igneyi sectim.Igneden once beni kurtaja aldilar burdaki kurtaji bende bebek alinacak diye dusunmustum ama rahim icini kazimak gibi bi amlami varmis orda gordukleri kitleler belki bebektir diye ama bebek degilse diyede igne yaptilar.Ignenin acisini anlatamam size ama o an icin sonra hemen geciyor zaten.Igneden bir gun sonra cok agrim oldu gaz sancisi seklinde korkudan gittim tekrar hemen ama bi sıkıntı yokmus boyle olabiliyormus.Su an 6 gunum bugune kadar gaz sancilari kramplar bel agrimasi bel yanmasi bayginlik hepsini yasadim.Dun yine fenalasip siddetli bi gaz sancisi karin icine yayilan titreyerek bayilma noktasinda hastaneye gittim o kadar kotuydumki esim bile aglamaya baslamisti.Ama yarim saat icinde agri kesildi kendiliginden sadece gaz sancisi devam etti bugun de devam ediyor ama dayanilmayacsk gibi degil cunku hic agri kesici almadim en basindan beri zaten doktorda asla kullanma dedi kanamamda damla damla geliyor.Igneden sonra hcgm artti ama ikiye katlamadi bugunde 3750 lerden 3500 lere dustu insallah boyle boyle sonu gelcek.Iki adet gecene kadar korunun dedi doktor.O kadar zor gunlerki belki benimde birilerine faydam dokunur diye yazmak istedim.
Geçmiş olsun dilerim en kısa zamanda sağlıklı bir hamileliğiniz olsunKızlar ben günlerdir burayı takip ederek derdime care aradim o yuzden yasadiklarimi yazmak istiyorum benim gibi olanlarda faydalansin diye.Ben adet günümden bir gun once asiri derecede adet sancisi cektim ve cok bacaklarim agridi ama kanamam olmadi.Ertesi gun bi kac damla acik pembe kan geldi sonra kahverengi acik pembe arasi devam etti ara ara.Hamilelik testi yaptim silik cikti ikinci cizgi sonra hemen beta yaptirdim 13 le basladi degerim iki hafta icinde 2000 leri gordum ama bu sure boyunca yine kanamam vardi.En son vajinal ultrasona girdim kese gozukmedi ozele gitmistim Ankarada tabi birinci doktora hemen inanamiyor insan ikinci bi doktora gittim yine ozele ordada kese gozukmedi ve rahim icimin cok ince oldugunu iki tane kitle gordugunu birinin rahim agzinda birinin tupte oldugunu soylediler baya detayli bi kontrolden sonra dis gebelik olduguna karar verdiler igne ve laparoskopiyi soyledi igneyi sectim.Igneden once beni kurtaja aldilar burdaki kurtaji bende bebek alinacak diye dusunmustum ama rahim icini kazimak gibi bi amlami varmis orda gordukleri kitleler belki bebektir diye ama bebek degilse diyede igne yaptilar.Ignenin acisini anlatamam size ama o an icin sonra hemen geciyor zaten.Igneden bir gun sonra cok agrim oldu gaz sancisi seklinde korkudan gittim tekrar hemen ama bi sıkıntı yokmus boyle olabiliyormus.Su an 6 gunum bugune kadar gaz sancilari kramplar bel agrimasi bel yanmasi bayginlik hepsini yasadim.Dun yine fenalasip siddetli bi gaz sancisi karin icine yayilan titreyerek bayilma noktasinda hastaneye gittim o kadar kotuydumki esim bile aglamaya baslamisti.Ama yarim saat icinde agri kesildi kendiliginden sadece gaz sancisi devam etti bugun de devam ediyor ama dayanilmayacsk gibi degil cunku hic agri kesici almadim en basindan beri zaten doktorda asla kullanma dedi kanamamda damla damla geliyor.Igneden sonra hcgm artti ama ikiye katlamadi bugunde 3750 lerden 3500 lere dustu insallah boyle boyle sonu gelcek.Iki adet gecene kadar korunun dedi doktor.O kadar zor gunlerki belki benimde birilerine faydam dokunur diye yazmak istedim.
Cok tesekkur ederim ❤Hiçbir bilgim yok ama cok gecmiş olsun demeye geldim. İnsallah iyi olursunuz bir an önce.
Tesekkur ederim amin insallah ❤Geçmiş olsun dilerim en kısa zamanda sağlıklı bir hamileliğiniz olsun
Geçmiş olsun 2 adet geçene kadar değil 6 ay koruncaksın çünkü o arada tutan çocuk anomali oluyor.! Bende aynı şeyi geçen sene yaşadım 6 doz vurdular iğneden bana. Ama tek dozlada çocuk sakat olabiliyor. Beta baktır sürekli daha artarsa yine o iğneden vurmak zorundalar zaten 7 günde bir vuruyorlar. Olası sırtın ağrır kusarsın vs hemen zekai tahir hastanesine git onlar bu konuda uzmanlar çünkü iç kanama olasılığı çok oluyor çok geçmiş olsunKızlar ben günlerdir burayı takip ederek derdime care aradim o yuzden yasadiklarimi yazmak istiyorum benim gibi olanlarda faydalansin diye.Ben adet günümden bir gun once asiri derecede adet sancisi cektim ve cok bacaklarim agridi ama kanamam olmadi.Ertesi gun bi kac damla acik pembe kan geldi sonra kahverengi acik pembe arasi devam etti ara ara.Hamilelik testi yaptim silik cikti ikinci cizgi sonra hemen beta yaptirdim 13 le basladi degerim iki hafta icinde 2000 leri gordum ama bu sure boyunca yine kanamam vardi.En son vajinal ultrasona girdim kese gozukmedi ozele gitmistim Ankarada tabi birinci doktora hemen inanamiyor insan ikinci bi doktora gittim yine ozele ordada kese gozukmedi ve rahim icimin cok ince oldugunu iki tane kitle gordugunu birinin rahim agzinda birinin tupte oldugunu soylediler baya detayli bi kontrolden sonra dis gebelik olduguna karar verdiler igne ve laparoskopiyi soyledi igneyi sectim.Igneden once beni kurtaja aldilar burdaki kurtaji bende bebek alinacak diye dusunmustum ama rahim icini kazimak gibi bi amlami varmis orda gordukleri kitleler belki bebektir diye ama bebek degilse diyede igne yaptilar.Ignenin acisini anlatamam size ama o an icin sonra hemen geciyor zaten.Igneden bir gun sonra cok agrim oldu gaz sancisi seklinde korkudan gittim tekrar hemen ama bi sıkıntı yokmus boyle olabiliyormus.Su an 6 gunum bugune kadar gaz sancilari kramplar bel agrimasi bel yanmasi bayginlik hepsini yasadim.Dun yine fenalasip siddetli bi gaz sancisi karin icine yayilan titreyerek bayilma noktasinda hastaneye gittim o kadar kotuydumki esim bile aglamaya baslamisti.Ama yarim saat icinde agri kesildi kendiliginden sadece gaz sancisi devam etti bugun de devam ediyor ama dayanilmayacsk gibi degil cunku hic agri kesici almadim en basindan beri zaten doktorda asla kullanma dedi kanamamda damla damla geliyor.Igneden sonra hcgm artti ama ikiye katlamadi bugunde 3750 lerden 3500 lere dustu insallah boyle boyle sonu gelcek.Iki adet gecene kadar korunun dedi doktor.O kadar zor gunlerki belki benimde birilerine faydam dokunur diye yazmak istedim.
Tesekkur ederim artik atlattim sanirim dusmeye basladi bugun 7.gun 3757 den 3367 ye dustu.Sifirlanana kadar bta vericem.Cok korktum ic kanamadan bende insallah yasamam.Agrilarimda azaldi cok sukur koruya gittim ben hep butun islemleri orda yaptilar cokta ilgilendiler iki doz yetti gibi gozukuyor su an.6 aydan once yapmam zaten ama 2 adet yeterli dedi doktorda bana.Geçmiş olsun 2 adet geçene kadar değil 6 ay koruncaksın çünkü o arada tutan çocuk anomali oluyor.! Bende aynı şeyi geçen sene yaşadım 6 doz vurdular iğneden bana. Ama tek dozlada çocuk sakat olabiliyor. Beta baktır sürekli daha artarsa yine o iğneden vurmak zorundalar zaten 7 günde bir vuruyorlar. Olası sırtın ağrır kusarsın vs hemen zekai tahir hastanesine git onlar bu konuda uzmanlar çünkü iç kanama olasılığı çok oluyor çok geçmiş olsun
Insallah bi an once kurtulrsun ben sonuna geldim sukurler olsun cumartesi kontrole gidip rahatlicam agrin sizin oldumuBanada en az 3 ay korunun dediler ama ben 6 aydan once yapmam hatta 1 sene bile beklerkm. Ilac iyice temizlensin vucuttan
Ben adet olmadim hala 40 gun olmazsin dediler kendi kendine eriyormus hucreler parcalaniyormusBenim merak ettigim nasil dusecek simdi? Adet gibimj aticaz? Hemsire vucut onu yok ediyor emiyor gibi bise soyledi anlamadim tam
Canım benim çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun seni ve sağlıklı bir gebelik nasip etsinKızlar ben günlerdir burayı takip ederek derdime care aradim o yuzden yasadiklarimi yazmak istiyorum benim gibi olanlarda faydalansin diye.Ben adet günümden bir gun once asiri derecede adet sancisi cektim ve cok bacaklarim agridi ama kanamam olmadi.Ertesi gun bi kac damla acik pembe kan geldi sonra kahverengi acik pembe arasi devam etti ara ara.Hamilelik testi yaptim silik cikti ikinci cizgi sonra hemen beta yaptirdim 13 le basladi degerim iki hafta icinde 2000 leri gordum ama bu sure boyunca yine kanamam vardi.En son vajinal ultrasona girdim kese gozukmedi ozele gitmistim Ankarada tabi birinci doktora hemen inanamiyor insan ikinci bi doktora gittim yine ozele ordada kese gozukmedi ve rahim icimin cok ince oldugunu iki tane kitle gordugunu birinin rahim agzinda birinin tupte oldugunu soylediler baya detayli bi kontrolden sonra dis gebelik olduguna karar verdiler igne ve laparoskopiyi soyledi igneyi sectim.Igneden once beni kurtaja aldilar burdaki kurtaji bende bebek alinacak diye dusunmustum ama rahim icini kazimak gibi bi amlami varmis orda gordukleri kitleler belki bebektir diye ama bebek degilse diyede igne yaptilar.Ignenin acisini anlatamam size ama o an icin sonra hemen geciyor zaten.Igneden bir gun sonra cok agrim oldu gaz sancisi seklinde korkudan gittim tekrar hemen ama bi sıkıntı yokmus boyle olabiliyormus.Su an 6 gunum bugune kadar gaz sancilari kramplar bel agrimasi bel yanmasi bayginlik hepsini yasadim.Dun yine fenalasip siddetli bi gaz sancisi karin icine yayilan titreyerek bayilma noktasinda hastaneye gittim o kadar kotuydumki esim bile aglamaya baslamisti.Ama yarim saat icinde agri kesildi kendiliginden sadece gaz sancisi devam etti bugun de devam ediyor ama dayanilmayacsk gibi degil cunku hic agri kesici almadim en basindan beri zaten doktorda asla kullanma dedi kanamamda damla damla geliyor.Igneden sonra hcgm artti ama ikiye katlamadi bugunde 3750 lerden 3500 lere dustu insallah boyle boyle sonu gelcek.Iki adet gecene kadar korunun dedi doktor.O kadar zor gunlerki belki benimde birilerine faydam dokunur diye yazmak istedim.
Sanada cok gecmis olsun canim. Insani moral olarak cok yipratiyor. Hamilelik sevinciyle birlikte gorunmuyo endisesi ve dis gebelik teshisi. Yinede sadece igneyle kurtulursam sukredicem herseye ragmen. Kac hafta surdu seninki ve tedaviye baslarken bhcg degerin kacti?Insallah bi an once kurtulrsun ben sonuna geldim sukurler olsun cumartesi kontrole gidip rahatlicam agrin sizin oldumu
Saol canim zor bir surec. Ama neticede hersey insanlar icin. Her zaman daha beteri olmadi diye sukrediyirsun. Ama moral olarak coktum yani. 30 yasimi bitirmek uzereyim. Zaten acele ediyordum olsun diye. Simdi bu olay zaten en az 6 ay bi sene geciktrcek sonrada olcak mi olmicakmi acaba hic yasamicakmiyim o sevinci duye dusunmekten alikoyamiyorum kendimi. Kendimi serbest biraksam tum gun aglayabilirim. Tutuyorum kendimi hepCanım benim çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun seni ve sağlıklı bir gebelik nasip etsin
Benim zaten gebeligimi ogrendgm gunden itibaren sag tarafim hafif agriyodu arkaya dogru. Ama ilacla ilgili bi agrim olmadi. Ilac sende agri yaptimi.agrisindan agladim diyen arkadaslar varInsallah bi an once kurtulrsun ben sonuna geldim sukurler olsun cumartesi kontrole gidip rahatlicam agrin sizin oldumu
Birde sormak istedigim o kalinlasan rahim ici icin herkese kurtaj yapiyolarmi bu metotreksat tedavisi esnasinda veya sonrasinda? Yoksa o bi sonraki adetle mi atoliyorInsallah bi an once kurtulrsun ben sonuna geldim sukurler olsun cumartesi kontrole gidip rahatlicam agrin sizin oldumu
Ilac bende cok agri yapti ilk vurduklari gun hicbisey yoktu sonra gaz sancisi gibi degisik vi agriydi agridan ziyade korku daha cok etkiliyo insani acaba ic kanama mi diye ama atlattim sukur.Bilmiyorumki herkese yapiyorlarmi bende iki uc yerde kitle gozukuyordu ne oldugunu anlamadilar o yuzden kurtaj yaptilar.Bidr acikcasi bu durumda doktorlar dogru duzgun aciklama yapmiyorlar bende bilmiyorum tam anlamiyla ne isleminden gectim yaniBirde sormak istedigim o kalinlasan rahim ici icin herkese kurtaj yapiyolarmi bu metotreksat tedavisi esnasinda veya sonrasinda? Yoksa o bi sonraki adetle mi atoliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?