BETA HCG, DIŞ GEBELİK, KİMYASAL GEBELİK

bussrraaa

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2022
65
24
27
Arkadaşlar herkese merhaba son 3 haftadır sürekli buradayım başıma ne gelirse iyi kötü ne duyarsam burada ki insanların tecrübelerinden faydalanmak için sürekli buraya yazıyorum hepinizden Allah razı olsun cevap verdiğiniz için. Bugün size hayırlı haberlerle geldim ve benim durumumda birileri varsa yardımcı olmak istiyorum. Çok zor bi 2 hafta atlattım beta hcg yükseliyordu ama iki katı artmıyordu devlet hastanesinde 3 farklı doktora çıktım üçü de sadece beta hcg ye bakıp dış gebelik dedi çatala oturana kadar yada bu arada 21 kasımda karından ultrasonda da keseyi gördük kan değerim 1117 iken ama 21 kasımda dahil olmak üzere doktorlar hep gözümün içine baka kürtaj dediler ölü gibi bir 2 hafta geçirdim üzüntüden bebeğimi kaybede bilirdim. 2 defa kürtaj masasından döndüm hüngür hüngür ağladığım için almadılar. Dün son çare olarak Denizli ye kardeşim doktoruna gittim doktor ARZU ACAR ÜNSAL o kadar pozitif ve kibar bir hanım ki Allah razı olsun ondan. Kan değerlerimi duyduğunda oda ümitsizliğe kapıldı ama daha sonra gel bi ultrasondan bakalım dedi 2 haftada üç doktor gezdim ve ilk defa dün öğrendim bebeğim kaç haftalık olduğunu bunu bile söylememişlerdi bana kan değerlerini görünce ümitsizliğe kapılmıştım ama biz beta hcgye dış gebelik riski olduğunda bakıyoruz şuan kese rahim içinde ve gayet güzel görünüyor dedi 5 hafta 3 günlüğüz ve sağlıklısınız dedi o kadar mutlu oldum ki bi daha kan verme 10 gün sonra gel bakalım kalp atışlarına dedi ne olursa olsun her iki durumada hazırlamamı söyledi kendimi. ne olursa olsun benim içime huzur kattı hiç bir doktor benimle böyle ilgilenmedi arkadaşlar. beta hcg niz beklediğiniz gibi artmaya bilir. sakın benim gibi karalar bağlayıp kendinizi mahvetmeyin . Çünkü sizin her duygu değişiminiz içerdeki o minik kalbi etkiliyor henüz oluşmamış olsa bile. devlet hastanesinde doktorlar çok acımasız olabiliyor iki yıldır yana yakıla hamile kalmak istediğinizi bunun ilk bebeğiniz ilk heyecanınız ve ilk umudunuz olduğunu bile bile acımasız bi şekilde gözlerinizin içine bakıp aç gel kürtaj olucaksın diyebiliyorlar ama hemen teslim olmayın içinizde o minik kalp çok inatçıda olabiliyor emin olun arkadaşlar. Sizleri seviyorum güzel anneler ve anne adayları minik mercimeğimden kocaman öpücükler sevgiler size

Geçmiş olsun inşallah kucaklarimiza almayı nasip etsin rabbim benim de başıma geldi devlet hiç bakmıyor diğer dusugumde söylediğim halde bakmadılar kesesi küçüktü 5 gebelik olunca insan tecrübe ediyor bazı şeylerde üstüne basa basa söyledim bu kesede sorun var dediğim halde yok sen kuruntu yapıyorsun dedi sadece miğde bulantısı hap verdi başka yok ben gittim aldım folik asidi o kadar ilgilenmiyorlar ve yine hamileyim çok şükür kalp atışını duydum bu seferde kese dışı kanamam başladı Allah kimseyi evlatdan sinamasin çok zor 4 düşük yaptım bu 6 gebeliğim insan korkuyor birşey olacak mı diye sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Allah sabır dayanma gücü versin çok zor inşallah kucapınıza almayı nasip etsin ama en önemlisi stres yapmamak içimizi ferah tutmamız gerekiyor biz huzurlu olucaz ki içimizdeki canlıda huzur hissedicek

Merhaba öncelikle innnşallah sağsalim alırsınız kucağınza merak ettiğim birşey var ilk dönemlerdeki betalarınız nasıldı yani değerler

Benim de kimyasal gebelik galiba kızlar
26kasım beta 110
29kasım beta 330
1Araık beta 150 ye düştü. Doktor yapacak bir şey yok sağlıksız bir gebelik dedi. Kimyasal muhtemelen. Ama tekrar artmaz mı yani kesin düşer mi hiç umut yok muu

Buralarda okuduğum kadarıyla böyle olunca kimyasal diyorlar. Benim doktorumda değerlerime baktığında beta az yükseliyordu tekrar kan verdim düşüş yok kimyasal gebelik değil dedi.
Düşüş olunca kimyasal diyorlar. Denk gelmedim şimdiye kadar düşüş olup tekrar yükseleni

Evet yükselmedi kanama başladı zaten akabinde. Sağlık olsun önümüzdeki aylarda inşallah yine olur

14 ü ile 16 sı arası düşük yapsam kanamam olmaz mıydı kanamam 25 i gibi az başladı 27 sinde çoğaldı 28inde düşük yaptım
Öyle yorumladım daha önce bunu yaşayan birinin değerleri de böyleydi artış oranı olarak bana da mantıklı geliyor

Evet yükselmedi kanama başladı zaten akabinde. Sağlık olsun önümüzdeki aylarda inşallah yine olur
Çok geçmiş olsun moralinizi yüksek tutun. Böyle durumlarda tekrar gebelik daha çabuk oluyor vücud kendini hemen hazırlıyormuş diye okudum, ne kadar doğru bilmiyorum

Çok geçmiş olsun moralinizi yüksek tutun. Böyle durumlarda tekrar gebelik daha çabuk oluyor vücud kendini hemen hazırlıyormuş diye okudum, ne kadar doğru bilmiyorum
İnşallah öyle olur o umuda tutunuyorum ben de eskiler “çocuğun bir ayağı içerdedir, çabuk hamile kalırsın” diyolar. Bakalım

Merhaba 24 Kasım da 5. Gün 6ab tek embriyo transferim yapıldı.
2 Aralık 38.9
5 aralıkta beta hcg 125.90
7 Aralık 171
9 Aralık 350. 13
12 Aralık 346.41
14 Aralık 425.20 çıktı.

12 aralıksa doktor kimyasal gebelik ilaçlarınızı kesin, kanama başlayınca haberleşelim dedi. Kanamam başlamadığı için bugün test yaptırdım yükselmiş, 2 gün öncede laboratuardaki makine bozuktu ve servis gelince sonuçlarınız çıkar demişlerdi. Yarın doktorum gelin bir bakalım dedi. Yükselmesi beni birazda olsa umutlandırdı. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?

Merhaba canım, çok üzmüşler seni.. ben de benzer durumlar yaşıyorum.. ne oldu son durumun canım gelişti mi bebişin?

Kızlar ben adetimin 2. Günü kaset test yaptım. Tek çizgi çıktı.Adetin 3. günü betaya baktırdım ve 33 çıktı. 4. Günü tekrar yaptırdım ve Değer 60 olmuştu. 4.günün Gecesi 1 damla kahverengi akıntj geldi. 5. Gün de 1 damla akıntı geldi. Beklenmeyen bir gebelikte. Kimyasal olabilir mi?

Geç döllenme olabilir biraz daha bekleyin kan verin sonra değer güzel artarsa kimsahal değildir
Leke de yerleşme kanaması olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…