O nasıl oluyorCanım kimyasal olmuş olabilir
Doktorumdan cevap bekliuroum acaba başka doktora mı gitsem özeldenAcilen doktora gidin
Yani döllenen yumurta tutunamayıp hemen hamileliğin başında düşüyor. Kanın rengi nasıl kahverengi mi kırmızı mıO nasıl oluyor
Kırmızımsı gibi yani kahverengi değilYani döllenen yumurta tutunamayıp hemen hamileliğin başında düşüyor. Kanın rengi nasıl kahverengi mi kırmızı mı
O zaman kimyasal olabilirKırmızımsı gibi yani kahverengi değil
Gidicem kendi doktorumun dönmesini bekliyorum dönmezse özel hastaneye gidicemO zaman kimyasal olabiliryine de doktora git belki farklı bir şeydir
Off inşAllah ya ağlamaktan öldüm yaHemen dra gidin inşaallah bir şey olmamıştır
Canım üzülme kimyasal gebelikse bile çoğu kadının başına geliyor zaten belki değildirOff inşAllah ya ağlamaktan öldüm ya
Bilmiyorum şimdi gidiyorum özel bi hastaneye inşAllah duruyordur bebeğim dua edin bana nolurCanım üzülme kimyasal gebelikse bile çoğu kadının başına geliyor zaten belki değildir
Allah yardımcın olsun canımBilmiyorum şimdi gidiyorum özel bi hastaneye inşAllah duruyordur bebeğim dua edin bana nolur
Haber verNormal adet kanı gibi bilmiyorum ya
Bence gidin belki dusuk yapiyorsunuz onun bi ignesi var benim bildigim mudahale ediliyor bebek tutunsun diye. Erken mudahale bu durumlarda daha iyiDoktorumdan cevap bekliuroum acaba başka doktora mı gitsem özelden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?