Beta HCG değrlerime lütfen bakar mısınız

Öyle tabi haklısın walla banada kamyon çarpıp kaçmış gibi ultrasonda bir göreyim sağlıklı olduğunu öğreneyim de sonrasın da ben nasıl dogurcam diye düşünmeye baslicam
Aynen öyle ya ilk acaba hamile miyim öğrendikten sonra sağlıklı mı kalp atışını duyacaz mı onlar olduktan sonra da doğum telaşı katlanarak gidiyor böyle

Maalesef Ankara benimde kalp atışını duyayım doktor hastane arayışına çıkacağım
İnşallah güzel bir doktor bulursun. Tavsiyeler iyi olur derler varsa bir dene derim sanrm ilk ultrasonda ben görcem nasip olursa sonrada hemen senden haberleri bekliyorum

İnşallah güzel bir doktor bulursun. Tavsiyeler iyi olur derler varsa bir dene derim sanrm ilk ultrasonda ben görcem nasip olursa sonrada hemen senden haberleri bekliyorum
İnşallah. 15 de. Muyane var ama çıkacağını sanmıyorum hayırlı haberlerlerini beklerim bende öğrenir öğrenmez yazarım

İnşallah. 15 de. Muyane var ama çıkacağını sanmıyorum hayırlı haberlerlerini beklerim bende öğrenir öğrenmez yazarım
Tamam canm ben hava durumları yüzünden Çarşamba giderim sanrm hemen haber ederim hayırlı haberlerle görüşürüz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…