• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg değerlerime bakar mısınız?

Nilly87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2019
6
0
1
31
Son adet tarihim 3 Nisan.
Adete 2 gün kala beta hcg 19.3 çıktı. Adet günümde 61.5. İki gün sonra 214 çıktı.
Doktora gittiğimde kese gözükmedi ama rahim duvarım kalınlaşmış. İki gün sonra tekrar beta hcg yaptırdım 493 çıktı. Artışlarım nasıl? Doktor çoğul gebelik yada mol gebelik olabilir dedi. İlk gebeliğim olduğu için tecrübesizim kafam karıştı. Endişelenmem gereken bi durum var mı?

Beta hcg nin fazla artışı ya çoğul gebeliklerde yada mol gebelikte olur dedi ama rahim duvarın kalınlaşması güzel mol düşük bi ihtimal Endişelenme dedi ama ben biraz telaş yaptım sanırım

Adete 2 gün kala beta hcg 19.3 çıktı. Adet günümde 61.5. İki gün sonra 214 çıktı.
Doktora gittiğimde kese gözükmedi ama rahim duvarım kalınlaşmış. İki gün sonra tekrar beta hcg yaptırdım 493 çıktı. Artışlarım nasıl? Doktor çoğul gebelik yada mol gebelik olabilir dedi. İlk gebeliğim olduğu için tecrübesizim kafam karıştı. Endişelenmem gereken bi durum var mı?
Canim değerler normal görünüyor allah korusun kötü bisey yok gibi benimde böyle kapanmıştı yanlız kese bin ikibinlerde gözüküyor yani 5 haftalık olunca adetini en az bir hafta geçmesi lazim

Allah sağlıkla versin bebeğini ben bir sorun olduğunu düşünmüyorum erken olduğu için kese gozukmemistir adet gününde yapmissin testi kese için 5ci hafta da bende 5ci haftada gördüm kalbini ferah tut tek bir doktorla kendini kötü seyler3 bırakma canim

Öncelikle çoğul gebelik gibi durmuyo ama mol gebelik gibi de durmuyo .bana herşey normal geldi ya gerçekten şöyle anne psikolojisinden anlamayan insanlar kadın doğum uzmanı olmasınlar ya 🙏🏻
Hcg değerleriniz normal artmış gayet iyi bebeğinizin şuan görünmemesi çok normal 6.-7. haftada gidin bunun standartı budur şuan erken demesi lazımdı. 10 gün sonra tekrar gelebilirsin demeliydi. Siz içinizi ferah tutun Rabbim sağlıkla sıhhatle meleginizi kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻
Bence dr değiştirin balık baştan kokar derler sizi rahatlatacak huzur veren bir dr bulun. Ben tüm takibimi devlet Hastanesi'nde ve aile hekimliğimde yaptırıyorum ve iki doktorum ebem çok iyi insanlar . Kadın doğum doktorumu gebelik öncesinden genel kontrollere de gidiyordum hamile kalmaya karar verince yine ona gittim şimdi tüm surecimi de onunla geçiriyorum Dr Zeki mesten gerçekten çok ilgili bir Dr her ultrasonda detaylı detaylı anlatıyor güzel şeyler söylüyor benim riskli durumların olmasına rağmen asla olumsuz tek söz etmedi . Doktor gibi doktor mesleğini iyi yapan tüm sağlık çalışanlarına da teşekkür ederim içimden geldi🙏🏻🙏🏻🙏🏻

doktorunuz neye dayanarak dedi acaba bunu size değerleriniz çok güzel tam da olması gerektiği gibi artmış maşallah
kese daha görünmez canım vajinal bile görünmesi imkansız şu an 3000 lere geldiğinde karından 2000 lerde vajinal görünebilir içiniz rahat olsun Rabbin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Kızlar merhaba aranıza bende yeni katıldım bana çocuğun olmaz olursada uzun sürecek dediler ve bir ay sonra gebe kaldım ilk değerim 55 çıktı 3 gün sonra 21 ve 4 gün sonra 849 çıktı. Çok heyecanlıyım şükürler olsun ki bugünde kontrolüm var sizce nasıl değerlerim ? :)

Cnm bence artış gayet güzel dr ların olumsuz konusmasına aldırma bebeğin kesesının gorunmesı ıcın o degerın en aşagı 2000 olması lazım henuz cok erken

Kızlar merhaba aranıza bende yeni katıldım bana çocuğun olmaz olursada uzun sürecek dediler ve bir ay sonra gebe kaldım ilk değerim 55 çıktı 3 gün sonra 21 ve 4 gün sonra 849 çıktı. Çok heyecanlıyım şükürler olsun ki bugünde kontrolüm var sizce nasıl değerlerim ? :)
3 gun sonra 21 mi dedınız cnm ??

Cnm bence artış gayet güzel dr ların olumsuz konusmasına aldırma bebeğin kesesının gorunmesı ıcın o degerın en aşagı 2000 olması lazım henuz cok erken
Evet canım kesinlikle sadece kasık bölgemde ara ara sancı giriyor ufak bir muayene olarak gidicem

Canm yanlız bnm sana tavsıyem gorunmuyor diye aşagıdan gurcalatma kendını
Yok canım yapmadım üstten yinede bakalım dedi ama küçücük bir kese gördük bebeği göremedik tabi ama keseyi gördük şükür 2 hafta sonra gidicem inşallah bebeğimizle kalp atışını duyabiliceğimizi söyledim bakalım heyecanla bekliyoruz :)

Merhaba benimde adetim 1 gün gecikti beta hcg testi yaptırdım 68.9 çıktı. Biraz düşük 2 gün sonra yine gel dedi ama korkuyorum bişey olcak diye siz ne düşünüyorsunuz

Cnm gayet normal 2 gun sonra deger 2 kat cvarı artarsa skntı yok
Inşallah dediğin gibi olur özelde yaptırdım testi aradım almak için doktora bağladılar ben onlara 2 gün gecikme demisti m ama aslında bir değerin düşük dedi. E hamile miyim değil miyim dedim ortada diyelim cuma günü tekrarlayalim dedi korktum😢

Back