beta hcg değerlerimden tahminen kaç haftalık

aysequlllll1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2016
16
3
1
33
kızlar merhaba bende polikistik over vardı ve bir önceki sefer 3ay adet görmemiştim.en son 2nisan da gördüm önce kahverengi daha sonra normal kanama şeklinde toplam 15gün sürdü.daha sonra aradan zaman geçti ve kasık ağtılarım olmaya başladı 20mayısta acile gittik beta hcg 2.0 çıktı.daha önce çok yaptrmıştım en fazla 1.20 çıkardı.sonra 23mayısta tekrar yaptırdım 1.20 çıktı.sonra ağrılarım artmaya başladı adet olacakmışım gibi 4 5 gün çektim ama olmadım 2haziranda idrar testi yaptım ve silik çıktı 3gün üstüste yaptım 3.gün daha belirginleşti.6haziranda kan verdim ve beta hcg 781 çıktı gebesin dediler.3gun sonra ayın 9 unda doktora gittim ve çok cins bir doktordu ultrasonla baktı çok kuçucuk bişey var belli değil boyutları fln dedi.kan istedi ve değerim 3418 e çıkmış 3gun içinde.doktor pek onemsemedi ve bana tahmini kaç hafta olduğunu bile soyleyemedi ultrasonda yada kanda.kaç haftalık bilmiyorum oğrenemiyorum ve kasıklarımda çok ağrı var iyice pskolojim bozuldu

Canım ben hastanede hcg testi yaptirdim sonuc kagidinda boyle bir tablo vardi sana yardimci olur sanirim tebrik ederim hamilesin ama canini sikip bebegini tehlikeye atma

Eklentiler

• IMG-20160610-WA0003.jpeg
    26 KB · Görüntüleme: 680
Canım tahminen mayısın ortasında hamile kalmissin yumurtlaman ozaMan olmuş. Ve 5 haftayı geçmişsin en fazla 6 haftalık. Bekle biraz daha bebeğin büyüsün doktor hesaplar Nekadar lik olduğunu

çok kasık ağrım var sürekli hissediyorum bazende kramp gibi giriyor sizce normal mi.ve doktor o kadar tuhaftı ki o değeri gorduğu halde keseyi görmeden içinde bebeği görmeden gebeyim deme kimseye dedi.geçen hafta bi tanıdığıma daha yapmış hamilesin diyemiyor insanlara.dış gebelik olabilir mi diye taktım kafama bide haftasını belirleyemedikleri için.bazen ağrımda sadece solda oluyor

Ikinci hamileligim ve ciddi kasik agrilari bendede oldu.bebek cok kucuk ilk baslarda haftasini sadece son adet tarihine gore soyluyorlar olcum yapmiyorlar.benim 6 +5 de ikinci gidisimde hafta hesabi yapti kalp sesinide o gun diymustum.biraz buyumesini tercih edoyor drlarda.tabi bu uyuz olmasini gerektirmiyor.kalp atisini duyana kdr sabret .gerisi saglikla gelsin sorunsuz bir hamilelik yasayon insallh

hiç bi açıklama yapmadı sorularımı hep geçiştirdi cevp bile vermedi doktor bende ne olduğunu anlayamayınca sıkıntı yaptım.kasık ağrılarım da umarım geçer yada hafifler inşallah hepimiz sıkıntısız hamilelik yaşayalım

Bence kesinlikle hamilesin hiç canını sıkma. Sadece bebişin biran küçük olabilir o yüzden görünmemiştir. Bu arada o cins doktoru da değiştir. Sinir olurum moral bozan doktorlara!

evet değiştiricem beni gerçekten çok etkiledi :) inşallah hayırlısıyla kalp atışını duyayımda öyle inanıcam

merhaba arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz ?
1 haziranda yumurtlama takibi ile çatlatma iğnesi vuruldum.16 haziranda beta hcg 50 17 haziranda ise 80 çıktı.bir önceki regl tarihim 16 mayıs.şimdi bebeğim kaç günlük olmuş oluyor ve keseyi ne zaman görebilirim lütfen yardımcı olun

Kese için çok erken daha 8-9 haftalıktan sonra görünüyor senin tahmini 2 haftalık ya var ya yok bence oranlar çok düşük geç döllenme olmuş bence ama sen yine de doktora git bi daha kan ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…