• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg değerlerii

busraaa288

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2022
8
2
1
26
Kızlar 2 gün once beta hcg 0,135 cıktı 2 gün sonra tekrar kan verdim 0,303 cıktı hamilemiyim böyle sonucu olan varmıydi lütfen cevap verin gec döllenme mi olmuş

Kızlar 2 gün once beta hcg 0,135 cıktı 2 gün sonra tekrar kan verdim 0,303 cıktı hamilemiyim böyle sonucu olan varmıydi lütfen cevap verin gec döllenme mi olmuş
betan aynı yerınde duruyor aslında 0 mıs 0 cıkmış. adetıne kac gun var duzenlı mıdır? yanı gecıkme olduysa bı kac gun daha bekle bu degerlerden hamılesın degılsın anlasılmaz da negatıf sonuc. 0 dan 4 e 5 e yukselse bı umut derdım de. belki de daha yerlesmedı yerlestıkten sonra bı kac gune kana karısıp deger yukselıcektır. yumurtlama gununu bılıyomusn tam ?

betan aynı yerınde duruyor aslında 0 mıs 0 cıkmış. adetıne kac gun var duzenlı mıdır? yanı gecıkme olduysa bı kac gun daha bekle bu degerlerden hamılesın degılsın anlasılmaz da negatıf sonuc. 0 dan 4 e 5 e yukselse bı umut derdım de. belki de daha yerlesmedı yerlestıkten sonra bı kac gune kana karısıp deger yukselıcektır. yumurtlama gununu bılıyomusn tam ?
Adetim gecikti bazen düzensiz olabiliyor yumurtlama günümü biliyorum

Adetim gecikti bazen düzensiz olabiliyor yumurtlama günümü biliyorum
bi kac gun sonra tekrar yaparsın test idrarda cıkarsa kan verirsin. 1 hafta 10 gune gelmezse dr a gidersin kontrol eder:) olmazsa adet söktürücü verir. bebeiş istiyorsan bakılmadıysa hormonlarına bakar bi yol cizersiniz:) rabbim hayırlısını versin :)

Back