normal gebelikten farklı bi belirtisi yoktu bende henüz boş gebelik tanısı konmadı şüphe olarak bakılıyor bugün randevum var ama ben hiçbir şey hissedemiyorum.. beta artışım sağlıklıydı olması gerektiği gibi arttı, rutin hayatıma devam ettim çalıştım, temizlik vs yaptım misafir ağırladım tüm bunları yaparken gücüm çabuk tükeniyordu ve ara ara tansiyonum çok düşüyordu kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti vardı. bunlar öğrendiğim günden beri aynı yoğunluktaydı ama bir an bu belirtiler hafifledi doktora gittiğimizde de kese büyümüş ama içeride bir sey yok boş gebelik olabilir bekleyelim dedi. 1-2 hafta daha bekleyelim sonra nasıl sonlandıracağımıza karar veririz dedi
normal gebelikten farklı bi belirtisi yoktu bende henüz boş gebelik tanısı konmadı şüphe olarak bakılıyor bugün randevum var ama ben hiçbir şey hissedemiyorum.. beta artışım sağlıklıydı olması gerektiği gibi arttı, rutin hayatıma devam ettim çalıştım, temizlik vs yaptım misafir ağırladım tüm bunları yaparken gücüm çabuk tükeniyordu ve ara ara tansiyonum çok düşüyordu kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti vardı. bunlar öğrendiğim günden beri aynı yoğunluktaydı ama bir an bu belirtiler hafifledi doktora gittiğimizde de kese büyümüş ama içeride bir sey yok boş gebelik olabilir bekleyelim dedi. 1-2 hafta daha bekleyelim sonra nasıl sonlandıracağımıza karar veririz dedi 1 haftadır bekliyorduk işte bakalım ne olucak..