• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BETA HCG DEĞERLERİ

Oysa Bir Umuttu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2019
1
6
1
35
Merhaba beta hcg ile ilgili 4 defa yaklaşık kan verdim 807-2049-2999-4666 sırasıyla artış şekli doktorum beklememiz gerektiğini söyledi bilgisi olan var mıdır bu şekide artış olup sağlıklı gebeliği devam eden
cleardot.gif

Ben ilk beta hcg mi olcturdugumde daha cook yeniydi adetim bile gecikmemisti 10 cikmisti. 2 gun sonra 58 ckti. Hemen kadin doguma gittim artik olcturmene gerek yok dedi sizin neden bekleminizi soyluyo ve neden surekli olcuyorsunuz anlayamadim

Ben ilk beta hcg mi olcturdugumde daha cook yeniydi adetim bile gecikmemisti 10 cikmisti. 2 gun sonra 58 ckti. Hemen kadin doguma gittim artik olcturmene gerek yok dedi sizin neden bekleminizi soyluyo ve neden surekli olcuyorsunuz anlayamadim

Benimde 256 çıktı tekrarlamak lazım dedi bende bı hafta bekledim pazartesi tekrar gidicem sizin kese gözüktü mu peki ultrason a girdiniz mi

Benimde 256 çıktı tekrarlamak lazım dedi bende bı hafta bekledim pazartesi tekrar gidicem sizin kese gözüktü mu peki ultrason a girdiniz mi
Allah Allah ben doktora gittigimde sat a gore 3 haftaliktim artik tekrarlama 5 haftalikken gel kesene bakalim dedi. Ben hic yapmadim beta hcg en son 3 haftalikken 60 ti. Kese gorundu canim cuma gunu gel kalp atisina bakalim dedi

Allah Allah ben doktora gittigimde sat a gore 3 haftaliktim artik tekrarlama 5 haftalikken gel kesene bakalim dedi. Ben hic yapmadim beta hcg en son 3 haftalikken 60 ti. Kese gorundu canim cuma gunu gel kalp atisina bakalim dedi
Demek ki her doktor farklı söylüyor teşekkür ederim canım bende pazartesi bı daha kan verim insallah yükselmiştir

Merhaba kızlar benim beta değerimde ilk testten sonra 2 katı artmadı tam.
20 Eylül 150,4
22 Eylül 307,2
24 Eylül 481,9
26 Eylül 778,5
Çıktı sizce değerler nasıl ? Doktorum takip edelim dedi sonuçta %50-60 bi artış var dedi. Keseyi görmeden bir şey diyemem dedi. Rahim kalınlığımda 11 mm imiş. Sizce değerlerim nasıl çok korkuyorum.

Back