Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet güzel yükselmiş aslında maşallahMerhaba hanımlar 6 şubatta 5. Gün embriyosu 2 adet transfer oldum 16.02 de beta değerim 104 çıkmıştı 19.02 de 281 çıktı gereken şekilde ilerlemedi yaşayan var mı bu durumu ilerleme olduğu olumlu sonuç alan oldu mu lütfen yazın çok üzülüyorum![]()
Sağlık ocağında vermiştim oradaki doktor hemşireler yavaş ilerlediğini düşük kaldığını söyledi umutlu konuşmadı o yüzdenMerhaba bence güzel artmış %60 dan fazla artmış neden üzüldünüzdeğeriniz gayet güzel
En az %60 artması beklenir sizinki %60 dan fazla artmış merak etmeyin sağlıkla ilerler inşallahSağlık ocağında vermiştim oradaki doktor hemşireler yavaş ilerlediğini düşük kaldığını söyledi umutlu konuşmadı o yüzden![]()
Değer de bir sorun görmedim. Ben de tüp bebek annesiyim çok daha düşük bir artış ile tutundu bebeğim.Merhaba hanımlar 6 şubatta 5. Gün embriyosu 2 adet transfer oldum 16.02 de beta değerim 104 çıkmıştı 19.02 de 281 çıktı gereken şekilde ilerlemedi yaşayan var mı bu durumu ilerleme olduğu olumlu sonuç alan oldu mu lütfen yazın çok üzülüyorum![]()
Yaaa gerçekten mi şuan bir umut oldunuz bana sizin nasıl yükseldi değerleriniz nasıl aralıklarla yükseldiDeğer de bir sorun görmedim. Ben de tüp bebek annesiyim çok daha düşük bir artış ile tutundu bebeğim.
Yarın yine vereceğim bakalım çok korkuyorumDeğer iyi görünüyor tam 2 gündeki artışı yakalamak için yarın aynı saatlerde acilde filan tekrar ver
25-58-92 son değerlerim arasında 3 gün var, artış 2 kat dahi olmamıştı ona rağmen. Gönlünüzü ferah tutun, ilaçlarınıza devam edin inşallah bebeğiniz şuan tutunuyordurYaaa gerçekten mi şuan bir umut oldunuz bana sizin nasıl yükseldi değerleriniz nasıl aralıklarla yükseldi
Yaaa amin inşallah yazdığınız için çok teşekkür ederim peki şuan hamilemisiniz doğum yaptınız mı25-58-92 son değerlerim arasında 3 gün var, artış 2 kat dahi olmamıştı ona rağmen. Gönlünüzü ferah tutun, ilaçlarınıza devam edin inşallah bebeğiniz şuan tutunuyordur![]()
Ne demek, inşallah sizin de güzel haberlerinizi alırız.Yaaa amin inşallah yazdığınız için çok teşekkür ederim peki şuan hamilemisiniz doğum yaptınız mı
Beni de ümitlendirdiniz Allah razı olsun..25-58-92 son değerlerim arasında 3 gün var, artış 2 kat dahi olmamıştı ona rağmen. Gönlünüzü ferah tutun, ilaçlarınıza devam edin inşallah bebeğiniz şuan tutunuyordur![]()
Amin inşallah sizde hayırla sağlıkla kucağınıza alın inşallahNe demek, inşallah sizin de güzel haberlerinizi alırız.
Şuan hamileyim, Mayıs ayında geliyor bebişimiz.