• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg değerleri tüp bebek

uraziko

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Merhaba hanımlar 6 şubatta 5. Gün embriyosu 2 adet transfer oldum 16.02 de beta değerim 104 çıkmıştı 19.02 de 281 çıktı gereken şekilde ilerlemedi yaşayan var mı bu durumu ilerleme olduğu olumlu sonuç alan oldu mu lütfen yazın çok üzülüyorum 😢

Merhaba bence güzel artmış %60 dan fazla artmış neden üzüldünüz 🥰 değeriniz gayet güzel

Merhaba hanımlar 6 şubatta 5. Gün embriyosu 2 adet transfer oldum 16.02 de beta değerim 104 çıkmıştı 19.02 de 281 çıktı gereken şekilde ilerlemedi yaşayan var mı bu durumu ilerleme olduğu olumlu sonuç alan oldu mu lütfen yazın çok üzülüyorum 😢
Gayet güzel yükselmiş aslında maşallah 💗

Ama sağlık ocağı doktoru düşük olduğunu daha fazla yükselmesi gerektiğini söyledi umutsuz davrandılar 😢

Merhaba bence güzel artmış %60 dan fazla artmış neden üzüldünüz 🥰 değeriniz gayet güzel
Sağlık ocağında vermiştim oradaki doktor hemşireler yavaş ilerlediğini düşük kaldığını söyledi umutlu konuşmadı o yüzden 😢

Sağlık ocağında vermiştim oradaki doktor hemşireler yavaş ilerlediğini düşük kaldığını söyledi umutlu konuşmadı o yüzden 😢
En az %60 artması beklenir sizinki %60 dan fazla artmış merak etmeyin sağlıkla ilerler inşallah 💐💐

Değer de bir sorun görmedim. Ben de tüp bebek annesiyim çok daha düşük bir artış ile tutundu bebeğim.

Değer iyi görünüyor tam 2 gündeki artışı yakalamak için yarın aynı saatlerde acilde filan tekrar ver

Yaaa gerçekten mi şuan bir umut oldunuz bana sizin nasıl yükseldi değerleriniz nasıl aralıklarla yükseldi
25-58-92 son değerlerim arasında 3 gün var, artış 2 kat dahi olmamıştı ona rağmen. Gönlünüzü ferah tutun, ilaçlarınıza devam edin inşallah bebeğiniz şuan tutunuyordur 🌸

25-58-92 son değerlerim arasında 3 gün var, artış 2 kat dahi olmamıştı ona rağmen. Gönlünüzü ferah tutun, ilaçlarınıza devam edin inşallah bebeğiniz şuan tutunuyordur 🌸
Yaaa amin inşallah yazdığınız için çok teşekkür ederim peki şuan hamilemisiniz doğum yaptınız mı

Beni de ümitlendirdiniz Allah razı olsun.. 💕

Back
X