• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Beta hcg değerleri düzenli yükselmedi acil yardım kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ozge0634

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2019
96
29
3
30
Kızlar çatlatma iğnesinden 11 gün sonra test yaptığımda hamile olduğumu öğrendim ama değerlerim düzenli yükselmedi bu durumu yaşıyıpta normal gebeliğe dönen biri oldumu çok stresteyim dış gebelik olabilir dediler ama kanama lekelenme yok

Kanama hemen olmuyor zaten de cnm çok mu fark var dı kese falan görünmedimi

Kanama hemen olmuyor zaten de cnm çok mu fark var dı kese falan görünmedimi
İlk yaptırdığımda 18 2 gün sonra 66 iki gün sonra 99un arkasına hemen ertesi gün tekrar istedi 124 çıktı detaylı renkli ultrason hepsine girdim tüplerde bi oluşum yok dediler şimdilik ama rahimdede bi kese gözükmüyor ama henüz adetim de gecikmeden öğrendğim için erken de olabilir bilmiyorum çok kafam karışık bi taraftan çok korkuyorum bu 4.gebeliğim ve hiç normal geçiremedim

Bence problem yok guzel ilerlemis. Daha yeni kese icin bi kac gun daha bekle

İlk yaptırdığımda 18 2 gün sonra 66 iki gün sonra 99un arkasına hemen ertesi gün tekrar istedi 124 çıktı detaylı renkli ultrason hepsine girdim tüplerde bi oluşum yok dediler şimdilik ama rahimdede bi kese gözükmüyor ama henüz adetim de gecikmeden öğrendğim için erken de olabilir bilmiyorum çok kafam karışık bi taraftan çok korkuyorum bu 4.gebeliğim ve hiç normal geçiremedim
Değerin çok ta düzensiz değil canım panikleme kese görünmesi içinde çok erken zaten sabret dinlen bolca.

Çok sağol canım biraz içimi rahatlattın evet nasip biliyorum ama hani 3 kayıp tam sorunu buldum diyosun sonra bide karşıma bu çıkınca ister istemez kafama takmaya başladım
Tamam kafana bosver psikolojini iyi tut strese girme kaderinde ne varsa o . Strese girip vucudunun dengesini bozma ♥️

Canım var çok şükür bugün kalp atışını da duyduk
Oy hayırlı olsun canım cok sevindim eline almak nasip etsin bende iğneden sonra bugün 11.günüm dün ve bugun dayanamayıp gebelik testi yaptım pozitif ama iğnenin etkisi varmıdırki hala diyorum

Oy hayırlı olsun canım cok sevindim eline almak nasip etsin bende iğneden sonra bugün 11.günüm dün ve bugun dayanamayıp gebelik testi yaptım pozitif ama iğnenin etkisi varmıdırki hala diyorum
😃😃 bende tam 11 günde test yaptım pozitif çıktı öyle öğrendim hamilesiniz muhtemelen kan verin çıkar inşallah 😊😊

😃😃 bende tam 11 günde test yaptım pozitif çıktı öyle öğrendim hamilesiniz muhtemelen kan verin çıkar inşallah 😊😊
Atatyım testleri sizinkilerde böylemiydi bu bugünkü

Eklentiler

• IMG_20191115_102441.jpg
    IMG_20191115_102441.jpg
    70,6 KB · Görüntüleme: 41
Erken öğrenmekte ayrı bi dert hayatımın en kötü bi
Atatyım testleri sizinkilerde böylemiydi bu bugünkü
evet hatta ben erken gebelik yapmıştım demekki hiç bi farkı yokmuş bunda bile pozitif çıktıysa kesin yani😃hadi gözünüz aydın

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    102,3 KB · Görüntüleme: 45
Erken öğrenmekte ayrı bi dert hayatımın en kötü bi
evet hatta ben erken gebelik yapmıştım demekki hiç bi farkı yokmuş bunda bile pozitif çıktıysa kesin yani😃hadi gözünüz aydın
Ay gercekten öylemi diyosun ben acaba hala iğnenin etkisi olabilirmiki diyorum umutlanıp sevinemiyorum hatta dün testi pozitif görünce yalancı pozitifse bile 1 yıldır göremediğim çizgiyi gördüm bunada şükür demiştim pazartesi kan tahlili vereyim ben en iyisi içim öyle rahatlıyacak

Ay gercekten öylemi diyosun ben acaba hala iğnenin etkisi olabilirmiki diyorum umutlanıp sevinemiyorum hatta dün testi pozitif görünce yalancı pozitifse bile 1 yıldır göremediğim çizgiyi gördüm bunada şükür demiştim pazartesi kan tahlili vereyim ben en iyisi içim öyle rahatlıyacak
Aynen canım için rahat etmezse yarın tekrar yap artık ilacın etkisi olma ihtimali yok bence

Çokta düzensiz değil canım kese 3000 4000lerde görünür henüz çok erken 2 haftaya rahat görürsünz inşaAllah

Back