Beta hcg değeriyle ilgili bir sorum olacak .. Bakabilir misiniz lütfen arkadaşlar?

gokce353

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2013
27
0
6
34
Ankara
Öncelikle aranıza yeni katıldım, bir çok sayfayı gezdim okudum , özverili bir şekilde yardımcı olmaya çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ederim.. Hepimizin hamileliği hayırlı olsun. Allah'ım hayırlı doğumlar nasip etsin ve mutlu sona ulaştırsın bizleri inşallah...

Çok uzatmadan tecrübeli ve aynı durumları yaşayan arkadaşlarıma bir şey sormak istiyorum, benim son adet tarihim 4 kasım idi. Fakat geç döllenmeden mi bilmiyorum doktorum normal devam ettiğini söylediği halde ben çok geriden geldiğimi düşünmeye başladım. Gerçekten psikolojim çok bozuldu her lavaboda peçeteme bakıyıorum ve hamileliğimin mutluluğunu hala yaşayamadım desem yalan olmaz ((

Bu yüzden son adet tarhime göre değil de beta hcg değerime göre bildiklerinizi öğrenmek istiyorum;

3 ARALIK : 63 (çok yeni gebelik dedi, gebelik haftanızı söyleyemem dedi)
9 ARALIK: 474 ( bu değere göre keseyi görmemiz de mümkün değil dedi)
19 ARALIK: 2677 ( gebelik haftamı söylemedi fakat keseyi gördük kese henüz oluşmaya başlamış dedi ve 15 gün sonra gelmemi istedi iç gebelik olduğunu da söyledi)
24 ARALIK: (merak edip başka bir doktora gittim ve doktor kan tahlili yaptırmama gerek yok dedi normal gebelik keseyi görebiliyoruz 2 hafta sonra bebeği görebiliriz dedi.. )

Şimdi son adet tarihim 4 kasım iken ben 8. haftamı bitirmiş oluyorum, benim anlamadığım şey ne ?birşeyler ters gidiyor ve ben anlamıyorum sanki... burada herkes 6 hafta+ 3 gün falan yazıyor bebeğin gördüğünü söylüyor.. ben haftamı bile öğrenemedim..

Kafanızı şişirdim belkide arkadaşlar.. Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum... Bazen bu kadar sıkıntıdan düşüreceğimi düşünüyorum

Şimdilik bir sıkıntı yok. doktor kese göründü demiş. Değerlerinde düzenli artmış. Gebeliğinin haftasını internetteki çeşitli sayaçlarla son adet gününe göre öğrenebilirsin. Gerçek haftası - ya da + 2 hafta şaşabilir. Önemli olan ultrasondaki bebeğin büyümesi ile sat değerine göre haftanın 3 aşağı 5 yukarı uyuşmasıdır. Kafanı rahat tut, bol sıvı al, dinlen, inşallah kalp atışlarını da alırsınız yakında.

Son düzenleme:

Cevabınız için teşekkür ederim eczilayda , gerçek haftası - ya da + 2 hafta şaşabilir, demişsiniz bu beni biraz olsun rahatlattı .Belirsizlik en kötüsü herhalde...

Perşembe günü kontrolüm var inşallah kalp atışlarını alabiliriz..

Arkadaşlar var mı benimle aynı durumda olan acaba en azından beta hcg değerleri yakın olan ??? Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler..

Sorun yoktur inşallah. Moralini yüksek tut :)
Bende 4+3 iken hcg degeri 2848di. Keseyi görebildik oda 5.4mm.di
Bugün tekrar doktora gitmek zorunda kaldım hafif bi kanamam oldu
Keseyi yine gördük 16.54 mm olmuştu ama embriyoyu göremedik bu hafta yatıp dinlencem inş. Haftaya kalp atışlarını duyabilirim. Sende içini ferah tut, bebeklerimize sağlıklı bir sekilde kavuşuruz hayırlısıyla..

Evet inşallah yaaaa.. Vallahi bir an öce perşembe olsun gidip bakayım istiyorum çok merak ediyorum , inşallah güzel sonuçlar alırız, kanamalar de kişiden kişiye değişiyor benim eltimin de kanaması olmuştu ama adet kanaması gibi , bebişine hiçbişey olmadı maşallah.. , haklısın hep moral moral morallllll

Arkadaşlar var mı benimle aynı durumda olan acaba en azından beta hcg değerleri yakın olan ??? Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler..

merhaba 43 yaşındayım transfer sonrası 12 gün beta hcg 25 14 gün 65 19 gün dr umun bekleti değeri 1500 dü ancak 300 de kaldı ve drum bana bunun ters bi durum olduğunu ultrasona bakılması gerektiğini ancak olumsuz düşündüğünü söyledi..merak ettiğim bu değerler sonra artabilirmi sonradan tutunuyor olabilirmi pzts ye 3 gün var ve çok endişeliyim yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler

merhaba ilk transfer denememde beta hcg değerleri 12.gün 25 14 gün 65 19 gün 1500 civarında beklemem gerekiyordu ancak 300 de kaldım dr um olumsuz konuştu pzts ultrason var ancak dayanamadım içim rahatlasın istiyorum aynı durumda olup sonradan bebeği tutunan varmı arkadaşlar

canım 2 günde en az %50 lik bir artış olması gerekiyor ve seninki de artmış.canını sıkma önemli olan artması.zaten usgde görülmesi için 1500 ile 6000 civarı olması gerekiyor.

1 şubatta 2 embriyo transferi oldu 13 şubatta beta hcg 23,8- 17 şubatta 43,9- 20 şubatta 229.1 çıktı benim gibi değerleri yavaş ilerleyip gebeligi olumlu sonuçlanan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…