Öncelikle aranıza yeni katıldım, bir çok sayfayı gezdim okudum , özverili bir şekilde yardımcı olmaya çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ederim.. Hepimizin hamileliği hayırlı olsun. Allah'ım hayırlı doğumlar nasip etsin ve mutlu sona ulaştırsın bizleri inşallah...
Çok uzatmadan tecrübeli ve aynı durumları yaşayan arkadaşlarıma bir şey sormak istiyorum, benim son adet tarihim 4 kasım idi. Fakat geç döllenmeden mi bilmiyorum doktorum normal devam ettiğini söylediği halde ben çok geriden geldiğimi düşünmeye başladım. Gerçekten psikolojim çok bozuldu her lavaboda peçeteme bakıyıorum ve hamileliğimin mutluluğunu hala yaşayamadım desem yalan olmaz
((
Bu yüzden son adet tarhime göre değil de beta hcg değerime göre bildiklerinizi öğrenmek istiyorum;
3 ARALIK : 63 (çok yeni gebelik dedi, gebelik haftanızı söyleyemem dedi)
9 ARALIK: 474 ( bu değere göre keseyi görmemiz de mümkün değil dedi)
19 ARALIK: 2677 ( gebelik haftamı söylemedi fakat keseyi gördük kese henüz oluşmaya başlamış dedi ve 15 gün sonra gelmemi istedi iç gebelik olduğunu da söyledi)
24 ARALIK: (merak edip başka bir doktora gittim ve doktor kan tahlili yaptırmama gerek yok dedi normal gebelik keseyi görebiliyoruz 2 hafta sonra bebeği görebiliriz dedi.. )
Şimdi son adet tarihim 4 kasım iken ben 8. haftamı bitirmiş oluyorum, benim anlamadığım şey ne ?birşeyler ters gidiyor ve ben anlamıyorum sanki... burada herkes 6 hafta+ 3 gün falan yazıyor bebeğin gördüğünü söylüyor.. ben haftamı bile öğrenemedim..
Kafanızı şişirdim belkide arkadaşlar.. Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum... Bazen bu kadar sıkıntıdan düşüreceğimi düşünüyorum