Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar benim beta hcg 5300 şu anda. Yarın doktora gideceğiz kese görünür mü sizce? Sizler ne zaman gördünüz ?
gorduğüm kadarıyla 7 haftalık hamılesin bu durumda kalp atısını ve keseyı görebılırsın diıe biliyorum canım
Evet canım son adet tarihime göre 7 haftalık fakat gecikmeden 7 gün sonra öğrendim değerim 50ydi doktor geç döllenme olabilir dedi o yüzden haftaya göre hesaplayamıyorumsenin değerin kaç biliyor musun
bnm adetimden 1 gün snra 96 ydı tam 1 haftasnra keseyi gördm 5+1 de. tekrar tekrar test yatrmanıza gerek yok. 5. haftada görünüo görünmezse 6 da bidaha gidersnz..
Bugün gittim ve keseyi gördük :))) doktor tahminen 4. Haftada olduğumu söyledi aslında sata göre 7. Haftadaydım baya bi geç döllenme olmuş herhalde :) neyse keseyi gördük ya içim rahatladı :) fakat dün akşam üç dört damla kan geldi çok korktum düşük ihtimali olabilirmiş progestan verdi ve bir iğne yazdı. İğne öyle canımı açtığı ki anlatamam sabah oldum hala yürüyemiyorum. Sizde böyle bi tehlike var mıydı ve siz de böyle bir iğne vuruldunuz mu?
sat a göre 4 hafta 5 günlük hamileyim.kanamam var az da olsa ve ağrılarım oluyor.dün betahcg testi yapıldı 565 çıktı. doktor alttan ultrasonla baktı ama maalesef keseyi göremedi. 565 iken görülememesi normal mi? yarın yine kontrole gideceğim. ne olacak benim bu halim![]()
çok şiddetli ağrılarım oluyor. ara ara azda olsa kanamam oluyor. bu belirtiler dış gebelik mi?kimyasal gebelik mi?yoksa üstüne görmemi? yarın yine kan testi ve kontrol olacak. yarını beklemekten başka yapabileceğim birşey yok sanırımCanım çok normal şimdi görünmemesi hiç kafaya takma haftaya tekrar git o zaman görürsünüz inşallah
Bugün gittim ve keseyi gördük :))) doktor tahminen 4. Haftada olduğumu söyledi aslında sata göre 7. Haftadaydım baya bi geç döllenme olmuş herhalde :) neyse keseyi gördük ya içim rahatladı :) fakat dün akşam üç dört damla kan geldi çok korktum düşük ihtimali olabilirmiş progestan verdi ve bir iğne yazdı. İğne öyle canımı açtığı ki anlatamam sabah oldum hala yürüyemiyorum. Sizde böyle bi tehlike var mıydı ve siz de böyle bir iğne vuruldunuz mu?
canım doktor bebeği görmek için kaç gün sonraya randevu verdi?
10 gün sonraya randevu verdi canım ama ben çalıştığım için hafta içi gidemiyorum o yüzden iki hafta sonra gideceğiz kalp atışlarını duymak için![]()