- 3 Haziran 2023
- 805
- 184
- 31
Amin canım benim teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsinAllah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin size canım benim Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Amin hepimize inşallahAmin canım benim teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsingüzel duaların için teşekkür ederim
Ben de aynı 6 ay önce kimyasal gebelik geçirdim hala gebelik olmadı çatlatma iğnesine rağmen
MerhabaArkadaşlar merhaba,
Size yaşadığım şeyi kısaca anlatmak istiyorum benimle aynı şeyi yaşayan var mı acaba?
7 kasımda adetime 5 gün kala gebelik testi yaptım çift çizgi cıktı biri silikti diğer gün gidip kan verdim ve hcg değerim 126.9 çıktı hamile olduğumu öğrendim. Daha sonra 10 Kasım da 299.3 çıktı 15 kasımda 749.7 çıktı. 16 Kasım kahverengi lekelenmelerim oldu acile gittim ve hcg değerim 745.1 çıktı düştüğünü öğrendim 19 Kasım bugün tekrardan lekelenmeler oldu ve gittim hcg 686.3 çıktı daha da düşmüş. Doktor sağlıklı gebelik olmadığını kimyasal gebelik olduğunu söyledi Salı günü tekrardan poliklinikliğe gidip gün aşırı beta hcg baktırmamı söyledi. Böyle düşüşler yaşayıp sağlıklı gebelik geçiren oldu mu ? Cevaplarınızı bekliyorum kızlar
Merhaba şuan ki durumunuz nedir bende aynı durumu yaşıyorumArkadaşlar merhaba,
Size yaşadığım şeyi kısaca anlatmak istiyorum benimle aynı şeyi yaşayan var mı acaba?
7 kasımda adetime 5 gün kala gebelik testi yaptım çift çizgi cıktı biri silikti diğer gün gidip kan verdim ve hcg değerim 126.9 çıktı hamile olduğumu öğrendim. Daha sonra 10 Kasım da 299.3 çıktı 15 kasımda 749.7 çıktı. 16 Kasım kahverengi lekelenmelerim oldu acile gittim ve hcg değerim 745.1 çıktı düştüğünü öğrendim 19 Kasım bugün tekrardan lekelenmeler oldu ve gittim hcg 686.3 çıktı daha da düşmüş. Doktor sağlıklı gebelik olmadığını kimyasal gebelik olduğunu söyledi Salı günü tekrardan poliklinikliğe gidip gün aşırı beta hcg baktırmamı söyledi. Böyle düşüşler yaşayıp sağlıklı gebelik geçiren oldu mu ? Cevaplarınızı bekliyorum kızlar
Kaca düştü betaMerhaba bende aynı durumdayım beta hcg çok yavaş düşüyor bende sizde durumlar nasıl acaba
Ben kürtaj oldum,düzensiz iç gebelikmiş patoloji sonucu öyle çıktı.Merhaba bende aynı durumdayım beta hcg çok yavaş düşüyor bende sizde durumlar nasıl acaba
Merhaba benimde beta 18 den 7 ye düştü kimyasal gebelik mi oluyorBen kürtaj oldum,düzensiz iç gebelikmiş patoloji sonucu öyle çıktı.
Evet canım muhtemelen kimyasal gebelik yaşıyorsunMerhaba benimde beta 18 den 7 ye düştü kimyasal gebelik mi oluyor
Yaa hakkımızda hayırlısı olsunEvet canım muhtemelen kimyasal gebelik yaşıyorsun
Çok umutlanmıştım 2 seneden sonra nasip değilmişEvet canım muhtemelen kimyasal gebelik yaşıyorsun
Doktora git yine de,üzülme her şeyde bir hayır vardır benimde ilk gebeliğimdi kısmet olmadı.Allah hepimize sağlıklı gebelik ve evlat nasip etsin inşallahÇok umutlanmıştım 2 seneden sonra nasip değilmiş
Çok umutlanmıştım 2 seneden sonra nasip değilmiş
Aminnn çok teşekkür ederimDoktora git yine de,üzülme her şeyde bir hayır vardır benimde ilk gebeliğimdi kısmet olmadı.Allah hepimize sağlıklı gebelik ve evlat nasip etsin inşallah
Beta hcg düşerken kanama lekelenme yaşadınız mı benimki 67 den 30 a düştü lekelenme falan yokMerhaba benimde beta 18 den 7 ye düştü kimyasal gebelik mi oluyor
Beta hcg düşerken kanama lekelenme yaşadınız mı benimki 67 den 30 a düştü lekelenme falan yo
Evet doğru düzgün lekelenme yok adet yok ama değer yarı yarıya düşmüş. Yarın sabah htekrar kan vercem bakalımLekelenme olmadan da değer düşebiliyor,düşüyorsa sağlıksız gebeliktir zaten