Aslinda beta artisinizda saglikli olmamış doktorunuz bisey demedimi ?Arkadaşlar merhaba,
Size yaşadığım şeyi kısaca anlatmak istiyorum benimle aynı şeyi yaşayan var mı acaba?
7 kasımda adetime 5 gün kala gebelik testi yaptım çift çizgi cıktı biri silikti diğer gün gidip kan verdim ve hcg değerim 126.9 çıktı hamile olduğumu öğrendim. Daha sonra 10 Kasım da 299.3 çıktı 15 kasımda 749.7 çıktı. 16 Kasım kahverengi lekelenmelerim oldu acile gittim ve hcg değerim 745.1 çıktı düştüğünü öğrendim 19 Kasım bugün tekrardan lekelenmeler oldu ve gittim hcg 686.3 çıktı daha da düşmüş. Doktor sağlıklı gebelik olmadığını kimyasal gebelik olduğunu söyledi Salı günü tekrardan poliklinikliğe gidip gün aşırı beta hcg baktırmamı söyledi. Böyle düşüşler yaşayıp sağlıklı gebelik geçiren oldu mu ? Cevaplarınızı bekliyorum kızlar
Artış iyi demişlerdiAslinda beta artisinizda saglikli olmamış doktorunuz bisey demedimi ?
Hayir canim artisin gun aşırı 2 katı olmamış 10 kasimda 299 15 kasimda 749 demissinArtış iyi demişlerdi
Hayir canim artisin gun aşırı 2 katı olmamış 10 kasimda 299 15 kasimda 749 demissin
InsaAllah yeniden saglikli bi gebelik gecirirsinBilmiyorum ki artışta sıkıntı yok demişti doktordüşüşe geçtiğinde bugün söyledi sağlıksız gebelik olduğunu
İnşallah Allah ım herkese nasip etsinInsaAllah yeniden saglikli bi gebelik gecirirsin
Kimyasal gebelik yaşıyorsun rahatla ve kabullen adetin başlasın en azından. Ben de haziran ayında geçirdim, üstüne bir adet bekleyip sonra tekrar hamile kaldım üzülme, sağlıksızmış demek ki erken olduğu daha iyi oldu büyüyüp düşse daha çok üzülürdün. Kimyasaldan sonra kolay hamile kalıyorsun, vücut ben bunun daha iyisini yaparım diyorArkadaşlar merhaba,
Size yaşadığım şeyi kısaca anlatmak istiyorum benimle aynı şeyi yaşayan var mı acaba?
7 kasımda adetime 5 gün kala gebelik testi yaptım çift çizgi cıktı biri silikti diğer gün gidip kan verdim ve hcg değerim 126.9 çıktı hamile olduğumu öğrendim. Daha sonra 10 Kasım da 299.3 çıktı 15 kasımda 749.7 çıktı. 16 Kasım kahverengi lekelenmelerim oldu acile gittim ve hcg değerim 745.1 çıktı düştüğünü öğrendim 19 Kasım bugün tekrardan lekelenmeler oldu ve gittim hcg 686.3 çıktı daha da düşmüş. Doktor sağlıklı gebelik olmadığını kimyasal gebelik olduğunu söyledi Salı günü tekrardan poliklinikliğe gidip gün aşırı beta hcg baktırmamı söyledi. Böyle düşüşler yaşayıp sağlıklı gebelik geçiren oldu mu ? Cevaplarınızı bekliyorum kızlar
Evet doğru söylüyorsunKimyasal gebelik yaşıyorsun rahatla ve kabullen adetin başlasın en azından. Ben de haziran ayında geçirdim, üstüne bir adet bekleyip sonra tekrar hamile kaldım üzülme, sağlıksızmış demek ki erken olduğu daha iyi oldu büyüyüp düşse daha çok üzülürdün. Kimyasaldan sonra kolay hamile kalıyorsun, vücut ben bunun daha iyisini yaparım diyor
Ben geçen yıl Şubat'ta bir kimyasal geçirdim sonra bu yıl ağustos da kimyasal oluştu sizin gibi kolay kalınıyor diyorlar ama bende olmadı bir gebelikKimyasal gebelik yaşıyorsun rahatla ve kabullen adetin başlasın en azından. Ben de haziran ayında geçirdim, üstüne bir adet bekleyip sonra tekrar hamile kaldım üzülme, sağlıksızmış demek ki erken olduğu daha iyi oldu büyüyüp düşse daha çok üzülürdün. Kimyasaldan sonra kolay hamile kalıyorsun, vücut ben bunun daha iyisini yaparım diyor
Ben de aynı 6 ay önce kimyasal gebelik geçirdim hala gebelik olmadı çatlatma iğnesine rağmenBen geçen yıl Şubat'ta bir kimyasal geçirdim sonra bu yıl ağustos da kimyasal oluştu sizin gibi kolay kalınıyor diyorlar ama bende olmadı bir gebelik
Ben geçen yıl Şubat'ta bir kimyasal geçirdim sonra bu yıl ağustos da kimyasal oluştu sizin gibi kolay kalınıyor diyorlar ama bende olmadı bir gebelik
Aslında kalıyorsun bak sadece sağlıksız oluyor, eşinle takviye kullan, x ayı gebelik planlayanlar başlıklarına uğra orda kızlar kullandıklarını paylaşıyorlarBen geçen yıl Şubat'ta bir kimyasal geçirdim sonra bu yıl ağustos da kimyasal oluştu sizin gibi kolay kalınıyor diyorlar ama bende olmadı bir gebelik
Gecen yıl 2 klomen 1 çatlatma tecvasi gördüm olmadı bu ay kan testlerimi verdim aşılama tedavisi ne basliyacagimDoktora gittin mi tedavisi önerisi onun kontrolü şeklinde ilerlemeyi denediniz mi?
Eşimin morfolojisi yüksek çıktı aşılama için yüzde 3 4 bizim için yeterli dedi Dr. Aşılamaya basliyacagimAslında kalıyorsun bak sadece sağlıksız oluyor, eşinle takviye kullan, x ayı gebelik planlayanlar başlıklarına uğra orda kızlar kullandıklarını paylaşıyorlar
İnşallah en kısa zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin RabbimEşimin morfolojisi yüksek çıktı aşılama için yüzde 3 4 bizim için yeterli dedi Dr. Aşılamaya basliyacagim
Çok teşekkür ederim inşallahİnşallah en kısa zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin size canım benim Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınGecen yıl 2 klomen 1 çatlatma tecvasi gördüm olmadı bu ay kan testlerimi verdim aşılama tedavisi ne basliyacagim