- 7 Ekim 2016
- 1.352
- 1.342
- 133
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canm bugün değerim 3 e düşmüş artk sıfırlanmış sayıyorum ben bu iğneden sonra korunmam gerekli mi doktorum bişey sölemedi sadece 1 doz yaptılarcok gecmis olsun . erken mi diye dusunme sakin gec olsa sonuclari daha kotu olabilirmis okudugum kadariyla
1 ay korun bence . cok gecmis olsun yenidenTeşekkür ederim canm bugün değerim 3 e düşmüş artk sıfırlanmış sayıyorum ben bu iğneden sonra korunmam gerekli mi doktorum bişey sölemedi sadece 1 doz yaptılar
Seninki kesin mi ?umarim kimyasaldir ben bu ay kimyasal yasadim 32 82 60 18 seklinde oldu sonrada adet oldum![]()
kimyasali gecen ay yasamistim o kesindi . simsi yine hamileyim ins bu kimyasal olmazSeninki kesin mi ?
Ay çok çok özür dilerim canım.insallah değildir içini ferah tut. Benimde Ağustos ayinda oldu kimyasalım şuan yumurtlama gunlerimdeyim inşallah hamile kalirim. Haziran ayinda da dusuk yaptimkimyasali gecen ay yasamistim o kesindi . simsi yine hamileyim ins bu kimyasal olmaz
cok gecmis olsun . kimyasaldan sonra hamile kalmak daha kolaymis .sebepleri belli miydi ?ben gecen ay dostinex kullandim ondan oldugunu dusunuyorumAy çok çok özür dilerim canım.insallah değildir içini ferah tut. Benimde Ağustos ayinda oldu kimyasalım şuan yumurtlama gunlerimdeyim inşallah hamile kalirim. Haziran ayinda da dusuk yaptim![]()
Yok sebebleri belli değil 6 test yaptim 5 i temiz çıktı 1 tanesi hala çıkmadı. Hamile kalınır da iste insan korkuyor ayni seyleri yasamaktancok gecmis olsun . kimyasaldan sonra hamile kalmak daha kolaymis .sebepleri belli miydi ?ben gecen ay dostinex kullandim ondan oldugunu dusunuyorum
evet aynen oyle.ins en kisa zamanda yeniden hamile kalir saglikla da dogurursun .Yok sebebleri belli değil 6 test yaptim 5 i temiz çıktı 1 tanesi hala çıkmadı. Hamile kalınır da iste insan korkuyor ayni seyleri yasamaktan
Merhaba geçmiş olsun öncelikle. İğneden sonra kanaman ne kadar sürdü?Teşekkür ederim canm bugün değerim 3 e düşmüş artk sıfırlanmış sayıyorum ben bu iğneden sonra korunmam gerekli mi doktorum bişey sölemedi sadece 1 doz yaptılar
Benm az sürdü canm iğneden once 14 güne yakın kanamam oldu az az bi kesildi bi oldu iğneden 4 gün sonrada 5 gün kadar kanamam oldu şimdi normal adetimi bekliorumMerhaba geçmiş olsun öncelikle. İğneden sonra kanaman ne kadar sürdü?