• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg değerimde tutarsızlık var düştü sonra az az yükseldi

Ummus23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2016
159
36
28
Arkadaşlar yardmcı olabilir misinz değerim baştan çok güzel arttı sonra düştü 79-249-405-254-273-275 anlamadm nie böle

Kimyasal gebelik yasiyorsunuz ve birkac gune adet kanamaniz olacak malesef gebeliginiz saglikli degil.

Kimyasal gebelik yasiyorsunuz ve birkac gune adet kanamaniz olacak malesef gebeliginiz saglikli degil.
Dış gebelik olabilir mi böle inişli çıkışlı canım kanamam oldu 79 ilk ölçümümde 3 gün kamam oldu pıhtılı değildi adet gibi değildi ama oldu

Dis gebelikte deger yukseliyor kimyasalda bu seviyelerde gezinip bir hafta icinde kanama oluyor. İki kez kimyasal gebelik yasadim.

Benim de hiç azalma olmamıştı artış oranı düşüktü, doktor dış gebelik dedi. Dış gebelik yaşayan biri olarak doktora gitmenizi tavsiye ederim... aklınızda takılı kalacağına bizzat bir muayene olun.

Benim de hiç azalma olmamıştı artış oranı düşüktü, doktor dış gebelik dedi. Dış gebelik yaşayan biri olarak doktora gitmenizi tavsiye ederim... aklınızda takılı kalacağına bizzat bir muayene olun.
Oldum canm bugün kesin bişey sölemedi kese felnda görmedi ne rahimde ne yumurtalıklarda ama dış gebelik olabilir dedi

Benim normal 5 bine kadar çıkıp
Sonra düşüşe geçti
Keseyi gördüm
Kanama başladı
Düşük yaşadım

Ama sende kese yok sanırım
bhgc düzensiz
Doktor ne dedi

umarim kimyasaldir ben bu ay kimyasal yasadim 32 82 60 18 seklinde oldu sonrada adet oldum :(

Benim normal 5 bine kadar çıkıp
Sonra düşüşe geçti
Keseyi gördüm
Kanama başladı
Düşük yaşadım

Ama sende kese yok sanırım
bhgc düzensiz
Doktor ne dedi
Kese yok canm sana ne dedi kimyasal mi dış gebelik mi bana kese yok dedi hiç bi yerde dış gebelik olabilir dedi ama kesin bişey demedi

Bende dış gebelik olabilir diyecektim; çünkü onda da değer bi düşüp bi yükselebiliyor ki dış gebelikmiş sizinki de.

Çok geçmiş olsun; dış gebelik sonrası 6. Ayımda sağlıklı gebeliğim oldu, darısı vakti zamanı gelince size olsun.

Back