Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dış gebelik olabilir mi böle inişli çıkışlı canım kanamam oldu 79 ilk ölçümümde 3 gün kamam oldu pıhtılı değildi adet gibi değildi ama olduKimyasal gebelik yasiyorsunuz ve birkac gune adet kanamaniz olacak malesef gebeliginiz saglikli degil.
Tşk ederim canm yani dış gebelik olmaya bilir dimi bnde kimyasal gbelik yaşadm onlarda direk düşmüştü değerimDis gebelikte deger yukseliyor kimyasalda bu seviyelerde gezinip bir hafta icinde kanama oluyor. İki kez kimyasal gebelik yasadim.
Oldum canm bugün kesin bişey sölemedi kese felnda görmedi ne rahimde ne yumurtalıklarda ama dış gebelik olabilir dediBenim de hiç azalma olmamıştı artış oranı düşüktü, doktor dış gebelik dedi. Dış gebelik yaşayan biri olarak doktora gitmenizi tavsiye ederim... aklınızda takılı kalacağına bizzat bir muayene olun.
Umarım kimyasaldır, geçmiş olsun...Oldum canm bugün kesin bişey sölemedi kese felnda görmedi ne rahimde ne yumurtalıklarda ama dış gebelik olabilir dedi
Bnm işte inişli çıkışlı düşme yok direk canm o yüzdenumarim kimyasaldir ben bu ay kimyasal yasadim 32 82 60 18 seklinde oldu sonrada adet oldum![]()
Kese yok canm sana ne dedi kimyasal mi dış gebelik mi bana kese yok dedi hiç bi yerde dış gebelik olabilir dedi ama kesin bişey demediBenim normal 5 bine kadar çıkıp
Sonra düşüşe geçti
Keseyi gördüm
Kanama başladı
Düşük yaşadım
Ama sende kese yok sanırım
bhgc düzensiz
Doktor ne dedi
Kese yok canm sana ne dedi kimyasal mi dış gebelik mi bana kese yok dedi hiç bi yerde dış gebelik olabilir dedi ama kesin bişey demedi
Bugün doktora çıktım başka canm sanki normal kesede var dış gebelikte var sol yumurtanda kanama var içini göremiorum dediSenim farklı o zaman
Bende gebelik düştü normal
Bugün doktora çıktım başka canm sanki normal kesede var dış gebelikte var sol yumurtanda kanama var içini göremiorum dedi
Dış gebelik dendi kuzum kesem yok hiç bi yerde gözükmedi ama iğne atıldım ben düşük yapmam içinEe nolacak şimdi
Anlamadım canım
Çok geçmiş olsun canımDış gebelik dendi kuzum kesem yok hiç bi yerde gözükmedi ama iğne atıldım ben düşük yapmam için
Amin canm inş oluruz pişmanda oldum aslında erken mi oldum iğneyi die amaÇok geçmiş olsun canım
İnşallah birgün sağlıklı da oluruz
Doktorun muayene ettiyse rahat ol canımAmin canm inş oluruz pişmanda oldum aslında erken mi oldum iğneyi die ama