Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normalde sağlıklı bir gebelikte değerler iki günde iki katı artış gösterir. Ama ilk zamanlar değeler az az gidip birden yükselebilir. 2 günde bir kan vermek gerekiyor. 15 ine tekrar kan verin. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir Allah gönlünüze göre versinMerhaba kızlar 11 şubat tarihinde beta hcg testi verdim sonucum 553 cıktı. Doktorum 2 gün sonra tekrar test vermemi istemişti. 13 şubat tarihinde çıkan sonucum 892 geldi. Doktoruma mesaj attım gebelik var dedi fakat sağlıklı mıdır emin değilim dedi. Sizce bu artış normal mi?
Merhabalar iyi niyetleriniz için çok teşekkür ederim ama benim ki dış gebelikti maalesef ameliyat oldum bugün.Merhaba, tekrar kan verdiniz mi?
Benimde ilk beta verdiğimde 140, 2 gün sonra 248 olmuştu. Bugün değerin hızla yükseldiğini ve 3000 e ulaştığını gördüm. Sizinde öyle olur belki![]()
geçmiş olsun canımMerhabalar iyi niyetleriniz için çok teşekkür ederim ama benim ki dış gebelikti maalesef ameliyat oldum bugün.
Alındı canım birinde gebelik olduğu için aldılar diğeride yapışmış işlevini kaybetmiş diye almışlar. İkiside gittigeçmiş olsun canımtüpü temizlediler mi aldılar mı peki ben dış gebelikten 1 tüpümü kaybettim
çok üzüldümAlındı canım birinde gebelik olduğu için aldılar diğeride yapışmış işlevini kaybetmiş diye almışlar. İkiside gitti
Laparoskopi yapıldı. Hayırlısı olsun napalım Rabbim böyle nasip etmiş böyle oldu. İki kızım var Allah onlara uzun ömürler versinçok üzüldümöyle bir zamandayız ki herşeyin tedavisi var çok şükür rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin herkese laparoskopi mi yaptılar açık ameliyat mı
amiinn rabbim uzun ömürler versin bende bekliyorum bakalım ilk gebeliğim olacak Allah nasip ederse.Laparoskopi yapıldı. Hayırlısı olsun napalım Rabbim böyle nasip etmiş böyle oldu. İki kızım var Allah onlara uzun ömürler versin
Tüp bebekte tüplere ihtiyaç yok.isterseniz yine olurLaparoskopi yapıldı. Hayırlısı olsun napalım Rabbim böyle nasip etmiş böyle oldu. İki kızım var Allah onlara uzun ömürler versin
Sonucun ne olduMerhaba kızlar 11 şubat tarihinde beta hcg testi verdim sonucum 553 cıktı. Doktorum 2 gün sonra tekrar test vermemi istemişti. 13 şubat tarihinde çıkan sonucum 892 geldi. Doktoruma mesaj attım gebelik var dedi fakat sağlıklı mıdır emin değilim dedi. Sizce bu artış normal mi?
Evet doktor da öyle söyledi çok isterseniz tüp bebek dedi sağol canımTüp bebekte tüplere ihtiyaç yok.isterseniz yine olur
Hadi inşallah Allah gönlünüze göre versinamiinn rabbim uzun ömürler versin bende bekliyorum bakalım ilk gebeliğim olacak Allah nasip ederse.
15 şubatta kontrolüm vardı doktor kesemi gördü boyutu gayet normal dedi. 2 hafta sonra tekrardan gidicem umarım kalp atışını duyabilirimSonucun ne oldu
inşallah15 şubatta kontrolüm vardı doktor kesemi gördü boyutu gayet normal dedi. 2 hafta sonra tekrardan gidicem umarım kalp atışını duyabilirim
Merhaba benim hcg değerim E nabızda 0.30 gösteriyo ve ilişki üzerinden 5 hafta geçti gebelik yok değil miNormalde sağlıklı bir gebelikte değerler iki günde iki katı artış gösterir. Ama ilk zamanlar değeler az az gidip birden yükselebilir. 2 günde bir kan vermek gerekiyor. 15 ine tekrar kan verin. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir Allah gönlünüze göre versin![]()
Normalde sağlıklı bir gebelikte değerler iki günde iki katı artış gösterir. Ama ilk zamanlar değeler az az gidip birden yükselebilir. 2 günde bir kan vermek gerekiyor. 15 ine tekrar kan verin. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir Allah gönlünüze göre versin![]()
Yok gibi görünüyorMerhaba benim hcg değerim E nabızda 0.30 gösteriyo ve ilişki üzerinden 5 hafta geçti gebelik yok değil mi
Keseyi kaç haftalıkken gördünüz15 şubatta kontrolüm vardı doktor kesemi gördü boyutu gayet normal dedi. 2 hafta sonra tekrardan gidicem umarım kalp atışını duyabilirim
5+2 deyken vajinal ultrason ile görüldüKeseyi kaç haftalıkken gördünüz