Beta Hcg Değerim

eliff97

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2022
28
8
36
27
Merhaba kızlar 11 şubat tarihinde beta hcg testi verdim sonucum 553 cıktı. Doktorum 2 gün sonra tekrar test vermemi istemişti. 13 şubat tarihinde çıkan sonucum 892 geldi. Doktoruma mesaj attım gebelik var dedi fakat sağlıklı mıdır emin değilim dedi. Sizce bu artış normal mi?

Normalde sağlıklı bir gebelikte değerler iki günde iki katı artış gösterir. Ama ilk zamanlar değeler az az gidip birden yükselebilir. 2 günde bir kan vermek gerekiyor. 15 ine tekrar kan verin. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir Allah gönlünüze göre versin

Merhaba, tekrar kan verdiniz mi?
Benimde ilk beta verdiğimde 140, 2 gün sonra 248 olmuştu. Bugün değerin hızla yükseldiğini ve 3000 e ulaştığını gördüm. Sizinde öyle olur belki

Merhaba, tekrar kan verdiniz mi?
Benimde ilk beta verdiğimde 140, 2 gün sonra 248 olmuştu. Bugün değerin hızla yükseldiğini ve 3000 e ulaştığını gördüm. Sizinde öyle olur belki
Merhabalar iyi niyetleriniz için çok teşekkür ederim ama benim ki dış gebelikti maalesef ameliyat oldum bugün.

Alındı canım birinde gebelik olduğu için aldılar diğeride yapışmış işlevini kaybetmiş diye almışlar. İkiside gitti
çok üzüldüm öyle bir zamandayız ki herşeyin tedavisi var çok şükür rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin herkese laparoskopi mi yaptılar açık ameliyat mı

çok üzüldüm öyle bir zamandayız ki herşeyin tedavisi var çok şükür rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin herkese laparoskopi mi yaptılar açık ameliyat mı
Laparoskopi yapıldı. Hayırlısı olsun napalım Rabbim böyle nasip etmiş böyle oldu. İki kızım var Allah onlara uzun ömürler versin

Sonucun ne oldu

5 şubatta 3. Gün transferi ile tüp bebek transferi yapıldı. 17 şubatta beta hcg değerim 130 çıktı. 2 gün sonra yani bugün 217 çıktı. Sizce düşük mü?

Merhaba benim hcg değerim E nabızda 0.30 gösteriyo ve ilişki üzerinden 5 hafta geçti gebelik yok değil mi

Eklentiler

• Screenshot_20220222_085034.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 144
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…