- 9 Kasım 2020
- 51
- 14
- 38
- 26
- Konu Sahibi minikmucize12
-
Normal gibi gozukuyor yuzde 60 yukselmesi yeterli deniliyor.Takip etmek lazim tabi.Ayrica 2 katina cikmis zaten.Merhaba arkadaşlar beb 1 hafta önce hamile oldugumu öğrendim bana beta hcg testi 2 günde 2 katı yükselmesi gerekiyo dendi bende 2 gün arayla test yaptım
4 kasımda beta hcg : 628.7
6 kasımda beta hcg : 1192.15
Sonuçlarım 2 gün arayla böyle cıktı 2 katı yükselmesi gerekirken 1 kat yükseldi ilgisi olan cevap verebilir mi tam 4 sene bekledik şimdi olmusken bisey olcak diye endişeliyim
4 senede o kadar sıkıntı çektim ki bise yumurtalıklarda kis var o yüzden ister istemez endilseli oluyorum ama çok şükür iyi yasonucun gayet iyi neden bu kadar telaş yaptın ki anlamadım
İki kat yükselmesi değil iki katına çıkması gerekiyor ki çıkmış zaten. Yanlış ifade kullanıp insanları panikletiyorlar. Hiçbir sorun yok bu sonuçlarda.Merhaba arkadaşlar beb 1 hafta önce hamile oldugumu öğrendim bana beta hcg testi 2 günde 2 katı yükselmesi gerekiyo dendi bende 2 gün arayla test yaptım
Sonuçlarım 2 gün arayla böyle cıktı 2 katı yükselmesi gerekirken 1 kat yükseldi ilgisi olan cevap verebilir mi tam 4 sene bekledik şimdi olmusken bisey olcak diye endişeliyim
1 kat yükselme diye bişey olmaz zaten 600 ü 2 yle çarparsanız 1200 oluyor. Dediğiniz gibi 1 kat 600 ün 1 ile çarpımı demektir. Sizin değerinizde 1200 e çok yakın zaten. İki katını biraz yanlış anlamışsınız galiba :) sizin dediğiniz gibi olsa 4 katı demesi gerekti :) özetle 48 saate ikiye katlamış ve değeriniz normal görünüyor :)Merhaba arkadaşlar beb 1 hafta önce hamile oldugumu öğrendim bana beta hcg testi 2 günde 2 katı yükselmesi gerekiyo dendi bende 2 gün arayla test yaptım
48. Saate ne kadar yükselmiş ona bakman gerek, iki katına veya yüzde 60 oranında yükselmesi yeterli. İnşallah normal ve sağlıklı olur :)Arkadaşlar aranıza yeni katıldım Bi sorum var ben Ekim 21 de rahim filmi çekildim ve bu ay hamile kaldım beta hcg 81.05 sizce normalmi
İnş48. Saate ne kadar yükselmiş ona bakman gerek, iki katına veya yüzde 60 oranında yükselmesi yeterli. İnşallah normal ve sağlıklı olur :)
Ne desem bilemiyorum canım ama doktor şüphelense öyle biseyden bahsederdi kaç haftaliksin son adet tarihin neMerhaba benim bugün beta HcG 1200 çıktı dört gün önce 505 di bugün 2000 olur gelirsin kese görürüz demişti ama göremedik değerde bu şekil oldu iki katına çıkmadı sizce dış gebelikmidir
Son adet tarihim 8 Ekim.Ne desem bilemiyorum canım ama doktor şüphelense öyle biseyden bahsederdi kaç haftaliksin son adet tarihin ne
Son adet tarihim 8 Ekim.
Haftalık olman lazım o zaman canım tekrarda gidip gördüm mu keseyi canm normalde kalp atışları duyulur bu haftadaSon adet tarihim 8 Ekim.
Son adet tarihim 8 Ekim.
Göremedik beta hcgm 1200 çıktı baktı yoktu 2000 olması lazımdı gel değerin 2000 olcak görürüz dedi ama 1200 oldu . Şimdide progestron testi sonucum çıktı 8.17 nasıl değer bilmiyorumHaftalık olman lazım o zaman canım tekrarda gidip gördüm mu keseyi canm normalde kalp atışları duyulur bu haftada
Oyuzden stresliyim ben 24 Ekim'de çatlatma iğnesi vuruldum öyle hamile kaldımHaftalık olman lazım o zaman canım tekrarda gidip gördüm mu keseyi canm normalde kalp atışları duyulur bu haftada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?