• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg degerim!!Yardim edin

minikmucize12

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2020
51
14
38
26
Merhaba arkadaşlar beb 1 hafta önce hamile oldugumu öğrendim bana beta hcg testi 2 günde 2 katı yükselmesi gerekiyo dendi bende 2 gün arayla test yaptım

4 kasımda beta hcg : 628.7

6 kasımda beta hcg : 1192.15

Sonuçlarım 2 gün arayla böyle cıktı 2 katı yükselmesi gerekirken 1 kat yükseldi ilgisi olan cevap verebilir mi tam 4 sene bekledik şimdi olmusken bisey olcak diye endişeliyim

Merhaba arkadaşlar beb 1 hafta önce hamile oldugumu öğrendim bana beta hcg testi 2 günde 2 katı yükselmesi gerekiyo dendi bende 2 gün arayla test yaptım

Sonuçlarım 2 gün arayla böyle cıktı 2 katı yükselmesi gerekirken 1 kat yükseldi ilgisi olan cevap verebilir mi tam 4 sene bekledik şimdi olmusken bisey olcak diye endişeliyim
Normal gibi gozukuyor yuzde 60 yukselmesi yeterli deniliyor.Takip etmek lazim tabi.Ayrica 2 katina cikmis zaten.

Gayet normal bir yükseliş bence boşuna panik yapıp bebeği riske atmayın bir doktora görünün en sağlıklısı olacaktır iyi günlerde büyüsün bebeğiniz inşallah

İki kat yükselmesi değil iki katına çıkması gerekiyor ki çıkmış zaten. Yanlış ifade kullanıp insanları panikletiyorlar. Hiçbir sorun yok bu sonuçlarda.

1 kat yükselme diye bişey olmaz zaten 600 ü 2 yle çarparsanız 1200 oluyor. Dediğiniz gibi 1 kat 600 ün 1 ile çarpımı demektir. Sizin değerinizde 1200 e çok yakın zaten. İki katını biraz yanlış anlamışsınız galiba :) sizin dediğiniz gibi olsa 4 katı demesi gerekti :) özetle 48 saate ikiye katlamış ve değeriniz normal görünüyor :)

Paniklemenize gerek yok, diğer arkadaşlarımın da dediği gibi değeriniz gayet güzel yükselmiş bence de 😊 sağlıkla ilerlesin inşaAllah 🤲🏻

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım Bi sorum var ben Ekim 21 de rahim filmi çekildim ve bu ay hamile kaldım beta hcg 81.05 sizce normalmi

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım Bi sorum var ben Ekim 21 de rahim filmi çekildim ve bu ay hamile kaldım beta hcg 81.05 sizce normalmi
48. Saate ne kadar yükselmiş ona bakman gerek, iki katına veya yüzde 60 oranında yükselmesi yeterli. İnşallah normal ve sağlıklı olur :) 🤲🏻

Merhaba benim bugün beta HcG 1200 çıktı dört gün önce 505 di bugün 2000 olur gelirsin kese görürüz demişti ama göremedik değerde bu şekil oldu iki katına çıkmadı sizce dış gebelikmidir

Merhaba benim bugün beta HcG 1200 çıktı dört gün önce 505 di bugün 2000 olur gelirsin kese görürüz demişti ama göremedik değerde bu şekil oldu iki katına çıkmadı sizce dış gebelikmidir
Ne desem bilemiyorum canım ama doktor şüphelense öyle biseyden bahsederdi kaç haftaliksin son adet tarihin ne

Son adet tarihim 8 Ekim.

Haftalık olman lazım o zaman canım tekrarda gidip gördüm mu keseyi canm normalde kalp atışları duyulur bu haftada
Göremedik beta hcgm 1200 çıktı baktı yoktu 2000 olması lazımdı gel değerin 2000 olcak görürüz dedi ama 1200 oldu . Şimdide progestron testi sonucum çıktı 8.17 nasıl değer bilmiyorum

Back