beta HCG degerim normal mi?

Gozde hanim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2024
24
6
Arkadaslar merhaba
adet gunum geceli 4 gun oldu kan tahlili yaptirdim beta HCG 29 cikti sizce normal mi bana dusuk geldi?

Bence normal. Peki adetten 1 gün önce veya adet günü erken gebelik testinde silik görmüş müydünüz? Ben adetten 1 gün önce erken gebelik testinde hiç çizgi görmedim kasette de öyle ama şuan 2.günüm oluyor adetim gecikti

Bence normal. Peki adetten 1 gün önce veya adet günü erken gebelik testinde silik görmüş müydünüz? Ben adetten 1 gün önce erken gebelik testinde hiç çizgi görmedim kasette de öyle ama şuan 2.günüm oluyor adetim gecikti
belli belirsizdi adet gunum geldiginde cekmistim

Eklentiler

• 20241121_203158.jpg
    20241121_203158.jpg
    24 KB · Görüntüleme: 39
Arkadaslar merhaba
adet gunum geceli 4 gun oldu kan tahlili yaptirdim beta HCG 29 cikti sizce normal mi bana dusuk geldi?
Merhaba,hayırlısı olsun öncelikle. Gebelik var gibi duruyor 🌸 ama bence her ihtimale karşı iki gün sonra aynı yerde aynı saatte tekrar kan verin,artışı değerlendirin. O zaman daha net bir bilgiye ulaşırsınız🙏

normal bır sonuc ama kesınlıkle ıkı gunde bır beta hcg yapın ıkıye katlanması lazım onemlı olan bu hayırlı ugurlu olsun inşAllah sağlıcakla kucağınıza alın

X